Ste kaj ljubosumne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dobr, no, model; sicer občudujem tvoj analitičen pogled na ljubezen in razmerja (in načeloma se strinjam, da ljubosumje pač ni najbolj zdrava zadeva), ampak tle pa pozabljaš eno reč: žensko intiucijo - ki se najpogosteje pač izraža skozi "upravičeno ljubosumje", kar pa žal zvemo šele kasnej.Horus napisal/-a:Upraviceno ljubosumje ne obstaja. Ce sumis, da je kaj narobe, partnerja konfrontiras in nato na podlagi odgovorov pustis ali pa ne.
In sej si nas že velikrat vidu govort tukej, kako je težko dejansko vse to izvest; npr., mnogo si jih zatiska oči in..hmm..raje noče vedt, ker česar ne ve, ne obstaja (sounds familiar? ).
Plus to, da nekateri žal znajo tako dobro lagat, da težko samo na podlagi partnerjevih odgovorov zveš kako in kaj je na stvari...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^Ja, sem vidla, ko sem kliknila "objavi", da si ravno že pisal neki..pa vseeno, vztrajam pri svojem; ne pravim, da čutimo resnico, kot ti temu hočeš rečt, ampak enostavno začutimo, ko je kdaj kaj narobe, ko se nam nekaj prikriva...kar, še enkrat (če je že tema o tem), izražamo skozi ljubosumje.
Samo zato, ker fantje te sposobnosti nimate, še ne pomeni, da ženske tega ne zmoremo.
Samo zato, ker fantje te sposobnosti nimate, še ne pomeni, da ženske tega ne zmoremo.
- Horus
- Horus
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz nisem ljubosumen tip človeka. Moj je bolj od mene, tako da se je kar težko navadil na moje prijatelje. On pa kakšnih prijateljic niti nima, ima družbo moškega spola.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Horus napisal/-a:Georgia napisal/-a:Včasih čutiš, da nekaj ni v redu, ampak če tip noče priznat, ga ne morš kr pustit, še vedno je nekaj zaupanja v partnerja, kljub intuiciji, da neki ne "štima".
Ma dej. Ne mores ga pustit, lahko pa nehas sexat z njim? Kaj mislis, je bolj kruto zanj? (karikiram xD)
Osebno bi raje videl, da me zenska pusti, kot pa ljubosumne izpade.
Včasih se lahko čudno obnaša iz čisto drugih razlogov, kot ti sumiš, veš. Ko bi le blo vse tko enostavno, kot ti pišeš
- Horus
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^:rofl:, sej ne vem kdo se mi v tem primeru bolj smili.
Ker ženska ve, da tipu to veliko pomeni in hoče z withholding-om opozorit na kakšne bolj resne zadeve in met njegovo pozornost za mal dlje časa?
Ccc...
Horus napisal/-a:Georgia napisal/-a:Včasih čutiš, da nekaj ni v redu, ampak če tip noče priznat, ga ne morš kr pustit, še vedno je nekaj zaupanja v partnerja, kljub intuiciji, da neki ne "štima".
Ma dej. Ne mores ga pustit, lahko pa nehas sexat z njim? Kaj mislis, je bolj kruto zanj? (karikiram xD)
Ker ženska ve, da tipu to veliko pomeni in hoče z withholding-om opozorit na kakšne bolj resne zadeve in met njegovo pozornost za mal dlje časa?
Ccc...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja nič, pol pa najboljš da prtisnemo na gumb in kr izklopmo intuicijo pa ljubosumje.
Sej noben ni reku, da je ljubosumje neki dobrga. Noben ni reku, da je intuicija super. Tko pač čutiš, pa kaj naj zdaj? Če lah ti izključiš take občutke in čustva, svaka čast!
Lah se kontroliraš, ampak slej ko prej udari to ven iz tebe.
Sej noben ni reku, da je ljubosumje neki dobrga. Noben ni reku, da je intuicija super. Tko pač čutiš, pa kaj naj zdaj? Če lah ti izključiš take občutke in čustva, svaka čast!
Lah se kontroliraš, ampak slej ko prej udari to ven iz tebe.
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov