Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 02. Jan. 2010 14:44

Nisem ljubosumna, če mojega vidim kako se pogovarja s kako drugo punco, ker se mi to zdi nekaj najbolj normalnega. Dovolj dolgo sva skupaj, da bi vedela, če bi s katero punco imel kaj več, poleg tega pa je preveč iskren, da bi mi kaj takega prikril.
Moj tudi nikoli še ni pokazal ljubosumja (no, niti ni mel pretiranega razloga, da bi to storil..).. Včasih me je to skrbelo, sem si že mislila, da mu je vseeno, pol pa je prišlo par situacij, ko so neki neznani moški hodili okoli mene in me 'osvajali', takrat pa je pokazal, da mu še zdaleč ni vseeno :) sem vesela, da je tako, ker si ne znam predstavljat zveze s pretiranim ljubosumjem.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Jan. 2010 16:09

Stvar je v tem koliko partnerju zaupaš. Jaz nisem ljubosumna, fant pa je bil od začetka malo. Posebej, če sem se pogovarjala s kakšnim moškim. In samo zaradi tistega pogovora si je potem predstavljal nevem kaj vse..
Ampak se je v takšnem primeru itak treba pogovorit in od tistega naprej se ne spomnem da bi bilo prisotno kakšno ljubosumje.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 02. Jan. 2010 16:13

jaz priznam,, da malo sem ljubosumna. ampak v mejah normale... nekak toliko, da se vidi, da mi ni vseeno in da sem čisto brezbrižna glede te osebe. :D sovražim pa pretiravanje, omejevanje, kakršne koli pogoje ( če se družiš z njim, se ne moreš z mano )... ker mi je to otročje. :D
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 02. Jan. 2010 16:56

Jaz sem imela slabo izkušnjo z bivšim, ki je vedno zame vse naredil, je pa prišel dan, ko se mi je zlagal v nulo ... neb šla v detaile kaj je še bilo, lahko sklepate ...In sedaj, ko mam ob sebi moškega, ki me ljubi in jaz njega, sem imela kar nekaj časa težave z zaupanjem in to priznam... za katere pa ni bil kriv on ... Sedaj, ko sva skupaj že 7 mescov ima moje zaupanje že neki časa,strah je pa tud že izpuhtel ...Vem,da bom ša kdaj ljubosumna, ampak le če bo opravičljivi razlog za to ...

Biti ljubosumen ni fajn 1. ker partner trpi, 2. ker sam sebe obremenjuješ z stvarmi, ki se pač ne dogajajo ... 3. čas, ko si skupaj zapravljaš za bedarije ...

Tako, da punce ne bit preveč ljubosumne ...ker to ni fajn ... jest sm pa zelo srečna, da mam fanta, ki me razume in je mal potrpel, da sm se skulerala. :wink:
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Bellci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Bellci » 02. Jan. 2010 16:59

men se zdi lubusumje fajn, v mejhni in razumni meri. Tok da se pokaže, da ti za partnerja ni vseeno.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 17:01

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 02. Jan. 2010 17:04

npr. tak, da si on neprestano piše z eno drugo punco tebi pa je vseeno in se ne sekiraš? dvomim :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 17:07

Bellci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Bellci » 02. Jan. 2010 17:08

naprimer, da gre on na službeno pot z njegovo kolegico? valda da si lubusmna nanjo, ker bo on znjo ceu teden ti pa ga boš doma pogeršala pa čakala. Vendar pa mu boš še vedno zaupala da te ne bo prevaru.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 17:10

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 02. Jan. 2010 23:37

Js sm bla v zadnji zvezi tut bolestno ljubosumna. Na vsak sms, k ga je dobil sem bla ljubosumna in delala sem nerazumljeve stvari!! Ampak se je na koncu žal izkazalo, da sem bila zelo upravičeno ljubosumna... :?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 23:39

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 02. Jan. 2010 23:48

Kaj pa če ga konfrontiraš in ti on laže v faco? Ko čutiš da nekaj ne more bit v redu, pa ti partner zagotavlja da se ti samo dozdeva? :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 02. Jan. 2010 23:50

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 02. Jan. 2010 23:53

No z večino se strinjam. Ampak v mojem primeru se pač ni zlomil kljub neštetim zasliševanjem... Na koncu sem vzela stvari v svoje roke in zvedla resnico.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]