starši vs. dovoljenje za ven

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 25. Maj. 2012 9:13

Men je dober žur, dober koncert. Glasba mi je eden od smislov življenja, če mi jo vzameš, se bi počutla prazni. Zdaj pa ker ponavad poteka to tak, da bendi igrajo na neki lokaciji, grem jaz tja, ne kličem benda če mi pride v sobo špilat. Kot je že floribunda napisala, filing poslušat doma CD al pa v živo bend/DJ-ja/ vstavi poljubnega glasbenika ni niti približno primerljiv.

Js ne vem kak je drugje, ampak v naših krajih je precej razlike (ko je govora o pijanosti) če si mau fajhtn al pa tilt. Tilt pač ni kul bit. Če si pa mal okajen pa tud ni kakega problema.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Maj. 2012 9:42

saarijarvi- :top: :top:

Sama sem začela hodit ven pri 15, 16ih. Nikoli nisem imela ure, omejitve, ker dokler mi je šola šla in vse ostalo, so mi starši zaupali, da ne počnem prevelikih bedarij. So mi tud vedno omogočili prevoz in me hodili iskat ob res čudnih urah.
Je pa zanimivo, kako sem zadnji mesec (pri svojih letih) prežurala res ogromno. Ampak je blo pa zakon :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kampara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Kampara » 31. Maj. 2012 11:42

Ful je odvisno kakšne odnose ima nekdo s starši - če poznajo prijatelje in okvirno vedo kje z družbo dogajaš, mislim, da se veliko lažje zmeniš za kakšen daljši izhod. Pa seveda da štima vse v šoli, oz. da jih s tem seznaniš, če kaj ni uredu in ne prikrivaš negativnih ocen ipd.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov