starši vs. dovoljenje za ven

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 11. Jun. 2009 11:16

Jaz sem imela od 18-leta dalje proste izhode ven. Bila sem polnoletna in sem sama odgovarjala zase. Izhode sem jemala resno in nisem delala problemov, zato je tako tudi ostalo. V nasprotnem bi bile sankcije.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 11. Jun. 2009 17:27

Mmm jaz do letošnjega novega leta skoraj nikoli za vikende nisem hodila ven.Torej do 16 in pol...za novo leto s emi je življenje obrnilo v drugo smer in začela sem živet med tednom za šolo,zato da so bile petke v šoli razlog zakaj grem lahko ven...Vsak vikend,vsako soboto zunaj..do 1h-2h žuranje na polno...potem so stvari izgubile mejo in ko 2x skoraj nism prišla po stopnicah v svojo sobo sem si rekla "Ej punca,kam to pelje?" Načeloma sploh ne pijem veliko,priznam pa,da se mi je še danes največja muka upret tequila partiju...ampak ko enkrat sma zgubiš kontrolo nad sabo in zgubiš mejo,po kateri LAHKO hodiš je kriza.Jaz sem si pravi čas rekla,da ne bom to kar so bile prijateljice in da ne želim menjati vloge in biti jaz tista,ki jo je potrebno v enem kosu spraviti domov in ne tista,ki jih spravlja v enem kosu domov...

Starši načeloma pustijo...če povem s kom in do kdaj.Najhuje je s kom.Kdo bo peljal?Res sovražim komplikacije glede tega,kdo sedi za volanom...saj po eni strani to razumem...
Resnično pa sovražim,da mi ne pusti na razredne žurke.Razlog?Trava :evil: Ne vem koliko časa bosta potrebovala,da bosta dojela da ne poham in da če bi hotla bi lahko na vseh izletih in ekskurzijah...ampak ne,to samo na razrednih žurkah :? .

Nahuje je,ko že od 1. maja nisem bila noben vikend nikjer...šola,treningi...in res mi manjka vsaj ene pjačke v petek zvečer....
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 11. Jun. 2009 22:11

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
zabica=D
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2009
Kraj: Škofljica

Neprebrana objavaNapisal/-a zabica=D » 14. Jun. 2009 20:23

Glede house partijou se čis strinjam. Sam men pa ubistvu glih to bl duvolijo. Na ush house partijih je kej travce. Tut na moji je bla. Sicer pa trava res ni nč tok posebnga. Mn škodljiva od raznih cigaret pa tega sranja. Aja drgač da nau pomote-jst ne kadim. Samo učasih šišo pa to...
Drgač glede mojga house partija sm bla pa glede usga zlo pedantna tko da mojih staršou ni nč skrbel. Ene 3 urce predn so pršli smo usi začel panično pospravlat, ampk ko sta se vrnila je blo use kot iz škatlice =D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 16. Jun. 2009 10:56

Droga je povsod, ne sam v diskačih/na partijih/koncertih. Isto se ga lahko na mrtvo ubiješ, zakadiš, navlečeš, naliješ pa če si zuni nekje sred dneva, v lokalu na pjači alpa sred noči v diskaču
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 21. Maj. 2012 18:03

..
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 22. Maj. 2012 10:01

jaz sem tudi ena izmed redkih očitno, ki ji hodenje ven in žuranje ne predstavlja nekega smisla in zabave. Enostavno mi ni do tega, čeprav imam precej mile, popustljive in nestroge starše. Občasno mi pašejo kakšne pijaće ala koktejlčki, kjer ni takega hrupa in se lahko veliko pogovarjam. Zakajenost in pijančevanje pa čedalje slabše prenašam, že zaradi dejanja samega, mi smrdi,veliko pa pripomore ljubezen do zdravja, ki mi predstavlja eno izmed najpomembnejših vrednot.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 22. Maj. 2012 12:38

Mene tudi žuranje ni preveč všeč, ker ne vidim smisla v tem. Raje grem občasno na pijačo z prijatelji in se v miru pogovarjamo, kot pa da zahajam v razne klube in se ga napijem :roll:
Res ne razumem, kaj vidite v tem pijančevanju vsak vikend :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Maj. 2012 12:50

no, smo že trije :)
hej norci :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Maj. 2012 14:00

strawberry00 napisal/-a:Mene tudi žuranje ni preveč všeč, ker ne vidim smisla v tem. Raje grem občasno na pijačo z prijatelji in se v miru pogovarjamo, kot pa da zahajam v razne klube in se ga napijem :roll:
Res ne razumem, kaj vidite v tem pijančevanju vsak vikend :D

mi hodimo v klube predvsem plesat in muziko poslušat. če si set nekega Dja zavrtiš doma, ni niti približno takega efekta kot v enem spodobnem klubu, na enem spodobnem ozvočenje. + lučke, splošna evforija, ki pripomore k filingu žurke ipd.

na pijačke hodim predvsem s frendicami na babje čveke, drugače se pa doma na kakih večerjah, kosilih družimo, ker je ceneje kot posedanje po kafičih, pa tudi bolj domačno in prijetno.

v srednji šoli so mene doma bolj na kratko držali, v prvrem letniku sem bila lahko zunaj do polnoči, izjemoma do enih (to, da sem pol spala pri staremu, ki mi je pustil, da sem zunaj do kadar hočem, pustimo ob strani. ampak sem vseeno prihajala domov okoli enih, s tem da sem šla k tipu domov in sem pol pri njemu spala, ob 5h, 6h pa zuruck domov :) ). v drugem letniku se je kariera spanja pri fotru končala, ker se mati ni s tem strinjala, itak. v 4.em letniku sem potem dobila proste izhode, do kadar sem hotela....po sem šla pa itak na faks.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 22. Maj. 2012 19:47

mene je tut minil to žuranje in pitje ipd. stvari, ne vidim smisla v tem, SPLJOH!!! me še posebi vse mine, ko vidim mlade punce, mrtvo pijane, kako se derejo, bruhajo, mislijo da so nevem kakšne frajerke, ...bruh
ko že omenjam bruhanje :D zadnič sem bla na busu, pa glih dve punci izstopata iz busa, in malo preden se odprejo vrata, ena negravžno kozla po tleh... :roll:

drugače obožujem koktejlčke, ampak na čisto drugačen način..
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 22. Maj. 2012 23:30

Včas kar iz kavice ven rata kakšen žur.:) V srednji šoli smo pa ponavadi tako nardili, da smo šli kar po pouku žurat... in lepo do večera bli doma, pa s kurami spat :D
Zadnjič spremenil carrie_, dne 29. Nov. 2012 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Maj. 2012 18:09

Jaz sem včasih hodila več, ampak nikoli na tedenski ravni (ponavadi iz razloga, da mi mami ni pustila več kot 1x, 2x na mesec). Zdaj ko bi pa lahko šla, pa me nekaj ne vleče, imam 1x na pol leta čisto dovolj (pa to ne kar prvi diskač, sem štejem fajn dj-e in ql house muziko).
The world is as you are.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 24. Maj. 2012 15:39

Jas sem cel prvi letnik ob štirih, petih zjutraj domov prihajala, vsak vikend. Kaj češ, mi je pač dogajalo :D Pa mama je spala, čeprav se je trudila da bi me počakala da bi do enih bla doma, ni gor prišla. Sem pa res čist zabluzla cel letnik, na koncu sem s popravnimi glih za glih skozi prišla. Me je tako minilo, tega mi res ni več treba. Zdaj pa v primerjavi z takrat res malo ven hodim, pa mi dost boljše v šoli gre, mislim čist kul mi je.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Maj. 2012 1:13

Meni je pa smešno da sprašujete po nekem globljem smislu v žuranju. :D Halo - ven greš, dobiš se s fajn folkom (po možnosti s kom ki ga ne vidiš lih vsak dan), mal spiješ (pretiravat pač res ni treba), mal plešeš, DOSTI se smejiš.. in se naslednji dan z nasmeškom spominjaš večera :P za zabavo pač, what else?
Tko da, dokler zaradi tega ne trpijo druge stvari (faks/služba/kej tretjega) ne vidim zakaj bi blo to kej slabega.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov