starši
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dijamantek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
- Kraj: luna
helow!bom kr začela z svojo zgodbo!namreč imam zelo strogega očeta mama je pa zlata!mam fanta ampak men moj fotr nikamor vn nepusti in js se z njim dobivam ko on zaspi al pa ko ga ni in to je vedno z takmu strahu da nikol nism sproščena,vedno študiram ka če me bo dobil da me ni doma!in js nemorem več skrivat dost mam laganja temu fantu ko vedno iščem izgovore!zdej sm se odločla da mu jutr povem vso situacijo in če hoče boma se skrivala še naprej če ne pa bom zgubila še enga uredu fanta zaradi očeta!ka bi ve v tem primeru naredile?
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
ja če si stara 20let potem sploh nima pravice ti prepovedati...pa si se pogovorila z očetom?da imaš tipa rada in da naj vidi da si odrasla ženska in da ne moreš biti večno sama!
-
*dorothy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
Ja po moje tud najboljš, da se z mamo pogovoriš. Pol boš pa vidla kaj ti bo svetovala. Če je res tko vredu se bo pa lahko res ona pogovorila z očetom. K dejstvo je, da si stara 20 let Prej al slej te bo mogu vn pustit.... Srečno punca!!!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ne nima ti prvice prepovedat, sam dokler zivis po jegovo streho - velja njegovo. Saj tako je pri nekaterih.
Drugace pa probaj s pogovorom - z mamo in ocetom, pa naj ti mama stoji ob strani.
Drugace pa probaj s pogovorom - z mamo in ocetom, pa naj ti mama stoji ob strani.
- dijamantek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
- Kraj: luna
ko bi to blo tk lahko se z njim pogovorit on živi u kameni dobi!on sodi mene po seb misli da če je on bil u mladosti nevem kak da bom js tud!ni stvar sm u fantu tud drugač še sred dneva ko grem u trgovinu pa da me slučajno pou ure ni to začne težit!mama je na moji strani namreč me vse razume podpira ampak z njim nepomaga nuben pogovor!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Vprašaj ga če misli, da te je vredu vzgojil. In ko bo rekel ja, reči, nekaj v takem smislu, češ potem mi pa lahko zaupaš.
Pa še z mamo se obvezno prej pogovori, da bo ona na tvojo vstran stopla in ti bo pomagala.
veliko sreče.
Pa še z mamo se obvezno prej pogovori, da bo ona na tvojo vstran stopla in ti bo pomagala.
veliko sreče.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
hm... mela iste probleme... še dve leti nazaj... pa še zdej mu kdaj utrga, pa ma čudne prebliske, da naj bom doma ob 8h... pr men je pomagalo ko sem se mu enkrat konkretno postavla po robu... pa sem šla, kjub prepovedi... ker sem mela povn kufer tega, da me omejuje... pika na i je bla, ko se je en tip s kerim bi lahko bla, ustrašu mojga fotra, pa je pobegnu... pač ne bi prenesu tega da bi se mogla skrivat, pa da me kdaj cel tedn ne bi vidu, ko ne bi mela izhoda iz hiše... no takrat mi je prekipelo... pa sem mu rekla, da če mi ne more zaupat, pol pa tut brezveze, pa sem šla... sicer sam za kako urco na eno pijačo s sošolci... naslednji ukrep je bil pa, da sem nehala sprašvat, če lahko grem, ampak sem rekla samo, da grem in ne vem kdaj pridem... pa je pol vidu, da nisem hodla ob 7h zjutri domov, pa da sem bla povsem prisebna... pa se je mal sprijaznu tut s kako mal bol pozno uro, al pa spremljevalca...
LOVE hurts
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
20let si stara,nima te kej zaperat pa tud če si doma pod njegovo streho.Kaj glede na to da si stara 20let morš živet mau sama.Kaj boš pa nardila k očka ne bo več??A te bo čuvu iz nebes???Najbrž ne.Tko da ti njemu kr lepo povej da si stara 20let in da je čas da začneš malo svoje življenje.
- maffy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Jah, to si pa predstavljam, je precej bolece. Pomojem mas prav, pogovori se z ocetom pa kar bo bo. Potem bos pa vedla. Se bos skrivala se naprej pa cimprej, ko bo mozno pac gres od doma, na svoje. Na noben nacina pa jaz nebi ogrozila izobrazbe. Sama nisem s starsi in studiram ze zelo dolgo. Zraven redne sluzbe je tezje, ni pa nemogoce. Mi je pa malo hudo, ker se zmer nimam diplome. Sicer je pa to itak najbolj skrajna varjanta.
- branchy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2007
Hey. Tud js sem mela podobno situacijo. Nvem no... s fotrom se najbrž nima neke veze spuščat v kake razprave, itak ne bo šteku (vsaj moj nkol ni). Probi razložit tipu, kakšna je situacija... vrjetno bo pokazal dost več razumevanja, kokr pa maš mogoče ti filing.
Pa velik sreče!
Pa velik sreče!
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joj dijamantek, ti nism čisto nič fouš; Sama imam super starše. Sta mi popolnoma zapuala še k sm bla najstnica...Mislim, da je popolnoma neumesno nekaj z glavo skozi zid rinit v tvojem primeru. Bit če bolje nekeg dana, to je vse kar ti lahko svetujem...
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Sklepam, da si o tem že želela govoriti z njim, vendar dvomim da je za tvoje želje imel kaj dosti posliha. Tvoj oče je doma alfa in omega- kar on reče, tako mora biti. On ti najbrž želi le najbolje, vendar v tem več kot očitno pretirava. Poskušaj se pogovoriti še enkrat, če pa ne bo šlo, pa začni določene stvari (korak za korakom) delat na svojo pest in mu vsakič, ko te bo želel grajati ali kaznovati za to mirno obrazloži kaj želiš doseči. Povej mu da dejstvo, da želiš fanta ni nič slabega in fanta doma predstavi. Morda se bo omehčal, ko ga bolje spozna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov