Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
Jaz imam sebe za pravega moškega, pa sem 25 letnik. Zakaj se imam za pravega moškega? Zato ker sem večji od svojih problemov, pa še od marsikaterih tujih, ki jih tudi rešujem. Zame je človek zrel takrat, ko je večji od težav, ki se pojavijo v življenju.
Je pa res, da sem moral zelo zgodaj odrasti, ker smo imeli doma cel kup problemov in se naučiti sprejeti odgovornosti za svoje življenje, pa žal mi je, da se to ni zgodilo še prej.
Je pa cele kupe raznih papkov, ki so do 40 leta živeli tako kot so hoteli drugi, potem pa so mamice ugotovile, da bi bil že čas, da se njihov poroči in si potem najdejo eno 20 letnico, ki je cela srečna, da ima novega sponzorja namesto očka.
Je pa res, da sem moral zelo zgodaj odrasti, ker smo imeli doma cel kup problemov in se naučiti sprejeti odgovornosti za svoje življenje, pa žal mi je, da se to ni zgodilo še prej.
Je pa cele kupe raznih papkov, ki so do 40 leta živeli tako kot so hoteli drugi, potem pa so mamice ugotovile, da bi bil že čas, da se njihov poroči in si potem najdejo eno 20 letnico, ki je cela srečna, da ima novega sponzorja namesto očka.
PLUS ULTRA
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Logitech aka težko-dojemljiv napisal/-a:Lahko ona laže sama sebi, drugim ne more.
Kaj je bilo v tvoji šunki in jajcih, da ti meni o nekem laganju? Like wtf? Pa kdo si ti, da meni vidiš v glavo? Ti si prav izmišljaš kaj jaz mislim in četudi napišem kaj mislim, ti kontriraš do nezavesti. Dečko, malo se umiri in ne seri z nekimi svojimi zaključki, ker si jasno pokazal, da ti je zmanjkalo argumentov, potem pa vletiš z "to si napisala kar tako, zaradi lepšega". Očitno imamo opravka z nekom, ki težko dojema.
Smo v temi o starejših/mlajših partnerjih, če si morda spregledal naslov na vrhu teme, dragec. Jaz sem v skladu s temo napisala, da so mi všeč starejši, ker se ne rabim ukvarjati z nekom, ki se še išče in o zvezi ve približno toliko kot sem jaz pri 18. Tisti redki resni pri 25 letih pa mi več kot očitno niso všeč oz. ni tistega ujemanja, četudi so kot posamezniki fajn osebnosti. Zdaj pa preboli moj okus, isto ti priporočam tudi glede teme spoznavanje preko interneta.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Logitech ima mogoče prebliske, ampak tudi to, že v osnovi ne jemlješ 25 letnikov kot potencialnih tipov pove, da posplošuješ in da mogoče dejansko zamujaš kakšno fajn priložnost. Brezveze se omejevati s takšno stvarjo,kot je ista starost. Ravno izjeme bi ti morale dati misliti, da lahko spoznaš nekoga mogoče iste starosti, ki ni ravno čuden primer tipov takšne starosti.
The world is as you are.
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
Akvamarin napisal/-a:Lepo, ker se imas sebe za pravega moskega, ampak zenske so tiste, ki dolocijo kdo je pravi moski
In obratno. moški določijo, katere so prave ženske. Takšne, ki pri 25 letih, rabijo novega "očka" zame niso.
PLUS ULTRA
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Akva, nisi ti okoli 25 int tvoj tip ravno tako? Torej svojega tipa ne šteješ za pravega moškega?
^Nisem mislila sploh na starostjo v komentarju.
Drugac, ja, kronolosko sva isto stara s tipom, sam ga dojemam kot starejsega.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Skoraj težko za verjeti
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^
Potem jaz, ki imam 1 dan starejšo dekle in sva oba stara 22 let, in še katastrofa...samo 1 cm sem višji od nje.
Potem izgledava smešno?
Malo ga pokaš trenutno, stavim da ko si imel prejšnjo punco ki ti je bila kronološko bližje drugačne izjave.
Potem jaz, ki imam 1 dan starejšo dekle in sva oba stara 22 let, in še katastrofa...samo 1 cm sem višji od nje.
Potem izgledava smešno?
Malo ga pokaš trenutno, stavim da ko si imel prejšnjo punco ki ti je bila kronološko bližje drugačne izjave.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
ĐEki, mene je zadnjič trgovka za osebno prosila, ko sem šla po vodko. Tko da....
stil je važn
stil je važn
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
sirova štručka napisal/-a:Če je svet (življenje) mlajše ženske A in svet starejšega moškega B, mora biti njun svet AB in ne B.
Torej z roko v roki in večja kot je starostna razlika, večje je vprašanje, koliko se da it z roko v roki.
tole jaz iščem. nekoga, s katerim bova skupaj dalje rastla in odkrivala svet. se mi zdi res težko to doseči z nekom 10 let starejšim, ki je zame že itak druga generacija. niti slučajno ne želim sledit moškemu. in res nimam pojma zakaj sem tako zelo alergična na pokroviteljski odnos, ki sem ga do zdaj opazila še pri vsakem paru z večjo razliko v letih.
Vsak raj ima svojo kačo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ojej, kakšna bizarna posploševanja se tukaj pišejo zadnje čase
No, vidiš, torej je odvisno od osebe, ne od cifre njegovih let Sploh pa, ne vem, zakaj bi bilo 25 tako malo, to je že odrasla oseba, po možnosti s končanim faksom in par leti delovnih izkušenj... Je pa res, da se meja 'odraslosti' med mladimi zadnja leta viša, par desetletij nazaj si bil pri tej starosti smatran kot že precej odrasel, pogosto že s svojo družino itd.
W00t? Kje si pa to pobral? Mislim, da je to popolnoma odvisno od posameznika... zadnje čase sploh vidim toliko enako ali manj starih dedcev, ki izgledajo tok starejši od mene, da bi bili lahko moji fotri (v živo, na FB, na TV, torej tako znane kot neznane osebke)... veliko jih že pri 23ih izgleda kot možakarji (enega malo mlajšega kolega v službi sem zadnjič pomotoma imela za okoli 40-letnika in sem ga spoštljivo vikala ). Kakšni že mogoče izgledajo bolj kot mulci, ampak isto je pri ženskah, nekatere izgledajo zelo mlade, kakšne že pri 22ih gubaste.
Že mogoče, da imajo ženske tanjšo povrhnjico in naj bi se njihova koža prej starala (ampak pri 25ih pri večini tega še ni opazit), tko da v teoriji bi se še strinjala, samo kar vidim v praksi, meni izgleda drugače
Glede starosti pa - Jochie ima ravno okoli 10 let starostne razlike z ženo, a ne.. Mogoče pa on lahko iz prve roke kaj pove na to temo
Akvamarin napisal/-a: Drugac, ja, kronolosko sva isto stara s tipom, sam ga dojemam kot starejsega.
No, vidiš, torej je odvisno od osebe, ne od cifre njegovih let Sploh pa, ne vem, zakaj bi bilo 25 tako malo, to je že odrasla oseba, po možnosti s končanim faksom in par leti delovnih izkušenj... Je pa res, da se meja 'odraslosti' med mladimi zadnja leta viša, par desetletij nazaj si bil pri tej starosti smatran kot že precej odrasel, pogosto že s svojo družino itd.
če daš 25-letnico poleg 25-letnika, ona zgleda starejša. Tako da je tudi s tega stališča smiselno, da je moški starejši, ker je ful smešno, če ženska zgleda starejša.
W00t? Kje si pa to pobral? Mislim, da je to popolnoma odvisno od posameznika... zadnje čase sploh vidim toliko enako ali manj starih dedcev, ki izgledajo tok starejši od mene, da bi bili lahko moji fotri (v živo, na FB, na TV, torej tako znane kot neznane osebke)... veliko jih že pri 23ih izgleda kot možakarji (enega malo mlajšega kolega v službi sem zadnjič pomotoma imela za okoli 40-letnika in sem ga spoštljivo vikala ). Kakšni že mogoče izgledajo bolj kot mulci, ampak isto je pri ženskah, nekatere izgledajo zelo mlade, kakšne že pri 22ih gubaste.
Že mogoče, da imajo ženske tanjšo povrhnjico in naj bi se njihova koža prej starala (ampak pri 25ih pri večini tega še ni opazit), tko da v teoriji bi se še strinjala, samo kar vidim v praksi, meni izgleda drugače
Glede starosti pa - Jochie ima ravno okoli 10 let starostne razlike z ženo, a ne.. Mogoče pa on lahko iz prve roke kaj pove na to temo
Zadnjič spremenil dot, dne 08. Apr. 2012 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]