Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 08. Apr. 2012 20:20

Jaz imam sebe za pravega moškega, pa sem 25 letnik. Zakaj se imam za pravega moškega? Zato ker sem večji od svojih problemov, pa še od marsikaterih tujih, ki jih tudi rešujem. Zame je človek zrel takrat, ko je večji od težav, ki se pojavijo v življenju.

Je pa res, da sem moral zelo zgodaj odrasti, ker smo imeli doma cel kup problemov in se naučiti sprejeti odgovornosti za svoje življenje, pa žal mi je, da se to ni zgodilo še prej.

Je pa cele kupe raznih papkov, ki so do 40 leta živeli tako kot so hoteli drugi, potem pa so mamice ugotovile, da bi bil že čas, da se njihov poroči in si potem najdejo eno 20 letnico, ki je cela srečna, da ima novega sponzorja namesto očka.
PLUS ULTRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Apr. 2012 20:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Apr. 2012 21:12

Logitech aka težko-dojemljiv napisal/-a:Lahko ona laže sama sebi, drugim ne more.

:eek: Kaj je bilo v tvoji šunki in jajcih, da ti meni o nekem laganju? Like wtf? Pa kdo si ti, da meni vidiš v glavo? Ti si prav izmišljaš kaj jaz mislim in četudi napišem kaj mislim, ti kontriraš do nezavesti. Dečko, malo se umiri in ne seri z nekimi svojimi zaključki, ker si jasno pokazal, da ti je zmanjkalo argumentov, potem pa vletiš z "to si napisala kar tako, zaradi lepšega". Očitno imamo opravka z nekom, ki težko dojema.

Smo v temi o starejših/mlajših partnerjih, če si morda spregledal naslov na vrhu teme, dragec. Jaz sem v skladu s temo napisala, da so mi všeč starejši, ker se ne rabim ukvarjati z nekom, ki se še išče in o zvezi ve približno toliko kot sem jaz pri 18. Tisti redki resni pri 25 letih pa mi več kot očitno niso všeč oz. ni tistega ujemanja, četudi so kot posamezniki fajn osebnosti. Zdaj pa preboli moj okus, isto ti priporočam tudi glede teme spoznavanje preko interneta.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 08. Apr. 2012 21:16

^^ :respekt:
Logitech aka težko-dojemljiv :lol:
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Apr. 2012 21:17

Logitech ima mogoče prebliske, ampak tudi to, že v osnovi ne jemlješ 25 letnikov kot potencialnih tipov pove, da posplošuješ in da mogoče dejansko zamujaš kakšno fajn priložnost. Brezveze se omejevati s takšno stvarjo,kot je ista starost. Ravno izjeme bi ti morale dati misliti, da lahko spoznaš nekoga mogoče iste starosti, ki ni ravno čuden primer tipov takšne starosti.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 08. Apr. 2012 21:26

sxe napisal/-a:Jaz imam sebe za pravega moškega, pa sem 25 letnik.

Lepo, ker se imas sebe za pravega moskega, ampak zenske so tiste, ki dolocijo kdo je pravi moski :lach:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Apr. 2012 21:40

Akva, nisi ti okoli 25 int tvoj tip ravno tako? Torej svojega tipa ne šteješ za pravega moškega?
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 08. Apr. 2012 21:43

Akvamarin napisal/-a:Lepo, ker se imas sebe za pravega moskega, ampak zenske so tiste, ki dolocijo kdo je pravi moski :lach:

In obratno. moški določijo, katere so prave ženske. Takšne, ki pri 25 letih, rabijo novega "očka" zame niso.
PLUS ULTRA
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 08. Apr. 2012 22:30

Džeki napisal/-a:Akva, nisi ti okoli 25 int tvoj tip ravno tako? Torej svojega tipa ne šteješ za pravega moškega?

^Nisem mislila sploh na starostjo v komentarju.

Drugac, ja, kronolosko sva isto stara s tipom, sam ga dojemam kot starejsega.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Apr. 2012 22:33

:lol:

Skoraj težko za verjeti :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Apr. 2012 22:51

če daš 25-letnico poleg 25-letnika, ona zgleda starejša. Tako da je tudi s tega stališča smiselno, da je moški starejši, ker je ful smešno, če ženska zgleda starejša.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Apr. 2012 22:55

^^

Potem jaz, ki imam 1 dan starejšo dekle in sva oba stara 22 let, in še katastrofa...samo 1 cm sem višji od nje.

Potem izgledava smešno?

Malo ga pokaš trenutno, stavim da ko si imel prejšnjo punco ki ti je bila kronološko bližje drugačne izjave.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Apr. 2012 23:05

ĐEki, mene je zadnjič trgovka za osebno prosila, ko sem šla po vodko. Tko da....

stil je važn :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Apr. 2012 23:08

sirova štručka napisal/-a:Če je svet (življenje) mlajše ženske A in svet starejšega moškega B, mora biti njun svet AB in ne B.
Torej z roko v roki in večja kot je starostna razlika, večje je vprašanje, koliko se da it z roko v roki.

tole jaz iščem. nekoga, s katerim bova skupaj dalje rastla in odkrivala svet. se mi zdi res težko to doseči z nekom 10 let starejšim, ki je zame že itak druga generacija. niti slučajno ne želim sledit moškemu. in res nimam pojma zakaj sem tako zelo alergična na pokroviteljski odnos, ki sem ga do zdaj opazila še pri vsakem paru z večjo razliko v letih.
Vsak raj ima svojo kačo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 08. Apr. 2012 23:08

Ojej, kakšna bizarna posploševanja se tukaj pišejo zadnje čase :|

Akvamarin napisal/-a: Drugac, ja, kronolosko sva isto stara s tipom, sam ga dojemam kot starejsega.

No, vidiš, torej je odvisno od osebe, ne od cifre njegovih let :) Sploh pa, ne vem, zakaj bi bilo 25 tako malo, to je že odrasla oseba, po možnosti s končanim faksom in par leti delovnih izkušenj... Je pa res, da se meja 'odraslosti' med mladimi zadnja leta viša, par desetletij nazaj si bil pri tej starosti smatran kot že precej odrasel, pogosto že s svojo družino itd.

če daš 25-letnico poleg 25-letnika, ona zgleda starejša. Tako da je tudi s tega stališča smiselno, da je moški starejši, ker je ful smešno, če ženska zgleda starejša.

W00t? :D Kje si pa to pobral? Mislim, da je to popolnoma odvisno od posameznika... zadnje čase sploh vidim toliko enako ali manj starih dedcev, ki izgledajo tok starejši od mene, da bi bili lahko moji fotri :tot: (v živo, na FB, na TV, torej tako znane kot neznane osebke)... veliko jih že pri 23ih izgleda kot možakarji :) (enega malo mlajšega kolega v službi sem zadnjič pomotoma imela za okoli 40-letnika in sem ga spoštljivo vikala :D ). Kakšni že mogoče izgledajo bolj kot mulci, ampak isto je pri ženskah, nekatere izgledajo zelo mlade, kakšne že pri 22ih gubaste.

Že mogoče, da imajo ženske tanjšo povrhnjico in naj bi se njihova koža prej starala (ampak pri 25ih pri večini tega še ni opazit), tko da v teoriji bi se še strinjala, samo kar vidim v praksi, meni izgleda drugače :)

Glede starosti pa - Jochie ima ravno okoli 10 let starostne razlike z ženo, a ne.. Mogoče pa on lahko iz prve roke kaj pove na to temo :)
Zadnjič spremenil dot, dne 08. Apr. 2012 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]