Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Apr. 2012 11:58

Velikokrat si mladi fantje želijo starejših žensk, ta želja pa izvira iz pričakovanja, da jih bodo one kaj naučile, tako o življenju, kot o seksu. Mlajša od tebe te glih ne more učit.

Je pa tak odnos, kjer je ženska dost starejša, dolgoročno obsojen na propad.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 08. Apr. 2012 12:00

Kofe, :cool:.
js sm zmeri govorila, da ni šans, da sem še kdaj z mlajšim tipom v razmerju pa evo, zdej neki mutim z enim, ki je tri leta mlajši. bomo vidl, kaj bo iz tega ... :D HB sva ugotovila, da mu ne rabim bit 'učiteljica', ker tega se pa ne bi šla nikol več. never ever.
As your lover describes you, so you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Apr. 2012 12:03

3 leta ni ravno razlika, jaz sem imel v mislih velike razlike v letih.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Apr. 2012 12:08

Jaz se pa z mlajšim težko predstavljam skupaj. Še s kakšnim mojim vrstnikom težko. Pa jih dosti spoznam, a enostavno vidim, kako nezrelo je še to frocovje, ko jim je edina pomembna stvar, da se pred žensko ponašajo s službo/poznanstvi in se pogovarjajo o tem, s katero so zabluzili minuli vikend.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Apr. 2012 12:10

sirova štručka napisal/-a:
z veseljem sprejmem vsako spodbijanje tele teorije :D

Odvisno, kolk sta stara, ko se spoznata.

Če je ona 18, on pa 26, pol tvoja teorija drži. Ogromno srednješolk, ko malo odrastejo, pusti svoje dost starejše tipe, pač, ker punca dozori, ugotovi, kaj hoče v življenju..

Kaj pa če je ona 25, on 35? 25-letnica naj se ne bi ravno "še iskala". In rečmo, ona ima za sabo faks in odraščanje in dela, on dela. Na istem sta. Njeni vrstniki so verjetno zanjo še nekoliko preotročji. Starejši tip ima sicer prednost pred njo v letih odraslega življenja in izkušnjah, ampak, konec koncev si ga je zato verjetno zbrala, če ji to ne bi bilo pomembno, bi vzela vrstnika.

Jaz imam itak teorijo, da mora biti v razmerju moški glavni. In če je dost starejši, je lažje glavni. Glavni v smislu, da je on steber barke, ne pa diktator, da se razumemo.

Kako bo mulc steber v razmerju z odraslo žensko?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Apr. 2012 12:49

Se strinjam o tem, kdo naj bi bil glaven v zvezi. Sicer ne v smislu, kot sem že pisala na prejšnji strani, pa vendar želim, da moški ohrani svojo prvinskost in me na nek način vodi, če lahko temu tako rečem, ker ne želim biti jaz tista, ki nosi hlače v hiši. :D In nek dečko pri 25 (+ -) bolj težko predstavlja steber v zvezi, če še sam sebe ni dodobra spoznal in se zresnil. Dopuščam seveda izjeme, kot povsod.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Apr. 2012 14:12

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Apr. 2012 14:25

Ja sej, pustimo teorije, praksa pravi, da je večina žensk za starejše.

Se pa strinjam, da je prevelika razlika lahko problem.

Meni 8 let razlike zaenkrat laufa. :D

So ap tud hecne situacije, ko jaz rečem...veš..ona skupina..ko smo poslušali v osnovni šoli..pol se pa spomnim, da je bila ona takrat v vrtcu.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 08. Apr. 2012 17:36

Tamala_mrha napisal/-a:Jaz se pa z mlajšim težko predstavljam skupaj. Še s kakšnim mojim vrstnikom težko. Pa jih dosti spoznam, a enostavno vidim, kako nezrelo je še to frocovje, ko jim je edina pomembna stvar, da se pred žensko ponašajo s službo/poznanstvi in se pogovarjajo o tem, s katero so zabluzili minuli vikend.

Predsodki in stereotipi...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Apr. 2012 17:54

Beri malo bolj pozorno, a naj ti bo tokrat, ti bom pomagala izluščiti izsek iz naslednjega posta:
Tamala_mrha napisal/-a:In nek dečko pri 25 (+ -) bolj težko predstavlja steber v zvezi, če še sam sebe ni dodobra spoznal in se zresnil. Dopuščam seveda izjeme, kot povsod.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 08. Apr. 2012 18:08

Sem pozorno prebral, toda očitno je, da je bil stavek "Dopuščam seveda izjeme" napisan kar tako, zaradi lepšega in da pri tebi to ne velja. Če ti ni jasno, pozorno preberi:
Tamala_mrha napisal/-a:In nek dečko pri 25 (+ -) bolj težko predstavlja steber v zvezi, če še sam sebe ni dodobra spoznal in se zresnil.

Evidentno je, da si posplošila na vso 25 moško populacijo. Vzemi si čas in se vprašaj, ali si nemara mečeš pesek v oči.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Apr. 2012 19:48

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 08. Apr. 2012 20:03

Po Ljubljani zadnje čase vidim vse več 25 letnic, ki hodij s tipi, ki bi jim lahko bili dedki, ne samo očetje. Ko vidim tak par, mi najprej pade na pamet, da si takšna ženska želi novega očka oziroma sponzorja, ne pa moškega.
PLUS ULTRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Apr. 2012 20:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 08. Apr. 2012 20:17

sirova štručka napisal/-a:js se pa sprašujem, če si ti blesav?
Če je napisala, da dopušča izjeme, nimaš kej za pravit, da ni mislila tistega kar je napisala.
Pa kaj, če bi si ti vzel čas in se vprašal zakaj ti do 23. leta ni ratalo ženske niti za rit prjet, kej šele kaj več?

Lahko ona laže sama sebi, drugim ne more. In ne mešaj hrušk in jabolk. Pa bodi brez skrbi, pometam pred svojim pragom.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov