Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
Kaj pa vem, men ponavad uspe vedno imet mlajše fante, ne vem zakaj je pa res da me bolj privlačjo, ker sem v njihovi družbi lahko res sproščena, pa jim ni panike kdaj kkšne risanke pogledat, ker sm na risanke totalno nora, kkšne igrce na rač. z mano odšpilat al pa kej podobnga. Zdej se tko sliš, k da bi bla komi iz osnovne šole vn, stara sm 25 let, mlajši so pa tko nekak do 3 leta. Pr starejših, vsaj kolkr sm mela izkušnje, je blo pa zmeri slišat kolk sm otročja, ker pač rada nosm ful pisane nogavičke, pa pogledam kkšno risanko, da bi bil že zadnji cajt da bi začela govort o službi in se mal bl zrelo obnašat. Si kupila odrasle nogavice, nehala gledat risanke, sestavlat legice z bratrancem itd.....+da mi je en prišel že po 14 dneh na idejo, da naj mislim kako se bom obnašala, ko bova poročena..... HALO! In to ko sem bla stara 18. Pr mlajših pa najbrž te panike ni. Je bl na free.
-
Le Ann - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2004
- Kraj: Costarica
imela sem leto pa pol mlajšega fanta,pa ni šlo.verjetno zato ker smo bili na isti šoli,pa to je razdeljeno vse...
Pa sošolke so me čudn gledale...
hja,ne bom se ga pa branila pri petintridesetih,kakšnega 27letnika
Pa sošolke so me čudn gledale...
hja,ne bom se ga pa branila pri petintridesetih,kakšnega 27letnika
Le Ann
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Meni se sploh ne zdi nič čudnega, če je ženska starejša od moškega. Menim, da je to, da "mora" biti moški starejši od ženske le neko predalčkanje, resnično življenje pa je popolnoma drugačno. Poznam kar nekaj takih parov, kjer je ženska starejša, pa zveza odlično deluje in ni nikjer problemov, pa če je ženska starejša 1, 3 ali 9 let. Pa tudi obratno, ko je moški toliko starejši, in se pari prav tako dobro razumejo. Stvar deluje v obeh primerih, če sta le osebi pravi.
Zato menim, da pravzaprav odnos ni odvisen od starosti obeh partnerjev, ampak večinoma od tega, kako se razumeta, kakšna zanimanja imata in koliko sta se pripravljena prilagajati drug drugemu. Pri letih je slednje pomembno, predvsem ko sta že malce starejša. Najbolj pomembna pa je seveda ljubezen.
Hm, da bi postalo moderno? Morda je znano zato, ker so z maljšim moškim nekatere Hollywoodske zvezdnice (Madonna, Demi Moore,...), prej pa pač take zveze niso tako zelo izstopale; vsekakor pa se mi ne zdi, da bi bilo moderno... No, to je moje mnenje, tudi nasprotujoči argumenti pa so vsekakor dobrodošli.
Zato menim, da pravzaprav odnos ni odvisen od starosti obeh partnerjev, ampak večinoma od tega, kako se razumeta, kakšna zanimanja imata in koliko sta se pripravljena prilagajati drug drugemu. Pri letih je slednje pomembno, predvsem ko sta že malce starejša. Najbolj pomembna pa je seveda ljubezen.
Hm, da bi postalo moderno? Morda je znano zato, ker so z maljšim moškim nekatere Hollywoodske zvezdnice (Madonna, Demi Moore,...), prej pa pač take zveze niso tako zelo izstopale; vsekakor pa se mi ne zdi, da bi bilo moderno... No, to je moje mnenje, tudi nasprotujoči argumenti pa so vsekakor dobrodošli.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
podobni temi:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ajsi+moski
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=310
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
MissBitch napisal/-a:to temo že mamo, samo se mi je ne ljubi iskati... ali ziher že obstaja...
Bo morda tole?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
pr moj mtki in fotru je funkcioniral,...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
ja fairyangel to bi bilo to... nekaj zelo podobnega...
hvala da si se trudila v mojem imenu, in sem ziher da bodo ljudje nadaljevali debato na tisti temi, ker so vsi tako uvidevni in spoštujejo pravila cosmo foruma...
hvala da si se trudila v mojem imenu, in sem ziher da bodo ljudje nadaljevali debato na tisti temi, ker so vsi tako uvidevni in spoštujejo pravila cosmo foruma...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Moj je pa 5 let mlajši od mene in se imava odlično Bivši je bil mlajši 4 leta, vendar nisva šla narazen zaradi let ali v zvezi z leti. Tko da....naju ne motijo leta in se niti ne ozirava na to. Moram pa reči to, da so danes marsikateri 22-letniki bolj zreli in odgovorni od mojih letnikov (25-28 let). Jaz sem že dostikrat svojemu rekla, če je prepričan da ima "šele" 22 let
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
- LORIS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: štajerland
dasa napisal/-a:podobni temi:
Po večini so to teme o starejših moških...
Nikoli nisem bila in nikoli ne bom ena od mnogih!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Predlogi za nove teme:
*Moj fant me noče, zaradi prevelike razlike v letih
* Pustil me je, ker sem preotročja
* .....
Halo! Pa dajte se malo zresnite!!!!!!!!!!! Kaj vam je? Vsak dan 10 tem z enako vsebino ...
In kje so naši vrli fantje? Tole bi lahko že zdavnaj zaklenili, ... ne, seveda ... zakleniti je treba teme, ki so bile najbolj aktualne ... Grrrr ...
*Moj fant me noče, zaradi prevelike razlike v letih
* Pustil me je, ker sem preotročja
* .....
Halo! Pa dajte se malo zresnite!!!!!!!!!!! Kaj vam je? Vsak dan 10 tem z enako vsebino ...
In kje so naši vrli fantje? Tole bi lahko že zdavnaj zaklenili, ... ne, seveda ... zakleniti je treba teme, ki so bile najbolj aktualne ... Grrrr ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov