Meni se sploh ne zdi nič čudnega, če je ženska starejša od moškega. Menim, da je to, da "mora" biti moški starejši od ženske le neko predalčkanje, resnično življenje pa je popolnoma drugačno. Poznam kar nekaj takih parov, kjer je ženska starejša, pa zveza odlično deluje in ni nikjer problemov, pa če je ženska starejša 1, 3 ali 9 let. Pa tudi obratno, ko je moški toliko starejši, in se pari prav tako dobro razumejo. Stvar deluje v obeh primerih, če sta le osebi pravi.
Zato menim, da pravzaprav odnos ni odvisen od starosti obeh partnerjev, ampak večinoma od tega, kako se razumeta, kakšna zanimanja imata in koliko sta se pripravljena prilagajati drug drugemu. Pri letih je slednje pomembno, predvsem ko sta že malce starejša. Najbolj pomembna pa je seveda ljubezen.
Hm, da bi postalo moderno? Morda je znano zato, ker so z maljšim moškim nekatere Hollywoodske zvezdnice (Madonna, Demi Moore,...), prej pa pač take zveze niso tako zelo izstopale; vsekakor pa se mi ne zdi, da bi bilo moderno... No, to je moje mnenje, tudi nasprotujoči argumenti pa so vsekakor dobrodošli.