Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Krneki. Če ljudem paše "bit v zvezi", kdo sta vi2, da bosta sodila a je to res zveza al ne?
Pač, Nesanica ma pa sploh drugačen problem, ker se dela, da se noče/ne more zaljubit, or something. Njen problem. "Zveza" pa "problem" tistih, ki jo furajo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^Ne razumeš oz. nočeš razumet.

Dejstvo je, da med povprečno "resno zvezo" dveh, starih nekaj čez 20 in FF odnosom ni nobene druge razlike kot ta, da je pri "resni zvezi" punca čustveno vpletena.

Ponavadi samo ona, od tod tudi 90 % večnih tem tega foruma: tip se mi premalo posveča, noče si vzeti časa, premalo mi izkazuje pozornost itd itd..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^em, ja. Take teme se odpirajo, ker punce želijo nasvete, ko so "v stiski" - tiste, ki jim dobro laufa, se nimajo kej za pritoževat, vejo, kako zadevo lepo peljat in tralalala... če se pa slučajno kdo oglasi, da mu je čisto fino v življenju, pa vemo kaj se s takimi zgodi tle (:lach:) (slaba) (oz. za to imamo temo "priznam da").

Skratka, če ocenjuješ/posplošuješ glede na teme na forumu...jao.

In sploh, zakaj pa *TI* rabiš poimenovat eno žblj zvezo, ki nima veze s tabo?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

purple_rain napisal/-a:Pač, Nesanica ma pa sploh drugačen problem, ker se dela, da se noče/ne more zaljubit, or something. Njen problem. "Zveza" pa "problem" tistih, ki jo furajo.

jz se ne delam, ampak pač ne poveličujem vsakega razmerja, ki ga imam in vem,da mi ni potrebno biti noro zaljubjena v tipa da se imam z njim odlično. To ni strah pač pa trenutno samo nisem spoznala tipa ki bi mi spodnesel tla.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Nesanica napisal/-a: Res pa je da se o starosti ne pogovarjam in moj prejšni FF ki je bil precej starejši je nekaj vpisoval in ko sem mu povedala letnico se je samo zasmejal in sem ga zafrkavala da zdej mu je zihr ego zrastu. In e reku da je vedu da sm maljša, ampak ne tok mlajša od njega.

mater, jaz fukam z neznanci, ampak tvoji jebači, ki jim zaupaš in jih imaš rada, pa te niti za starost ne vprašajo? A tam kjer je pisalo ime in priimek je znal izpolnit?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Khm... Mene bi bolj to zaskrbelo, da očitno izgledam starejša, kot sem :D :? (brez zamere, sej ne vem, kako izgledaš, sam jaz bi mu kar zamerila tole :D )
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

sm še to mlada da me ne skrbi.. :) drgač pa me ta pozna v bolj resni izvedbi. in ne, z njim sem strogo samo seksala tako da mu ni blo treba vedet letnice...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

" z njim sem strogo samo sexala"

" sexam samo s takimi, ki jih imam rada in jim zaupam in zame ni to samo sex, ampak tudi pogovori, crknjanje, intimnost"

a je še kak tvoj nadrejeni al pa sodelavec, s katerim nisi še sexala?
Zadnjič spremenil delusional, dne 26. Jun. 2011 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Delusional, tebi pa se da :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

^^^ sm res... še dobr da me ne poznaš drgač bi zahtevala prepoved približevanja, ker to je že srhljivo...
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

Meni se zdi že 5 let razlike ful in že skoraj preveč, oz lih na meji za razmišljat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

5 let je velika razlika, če je tip star 23, punca pa 18. Če je tip 35, ženska pa 30, pa to ni v bistvu nobena razlika.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

nevem moj je skoraj 9 let starejši od mene, jaz jih imam 23,..in zaenkrat je fino,..:) je pa rez, da sem ga poznala že prej preden sva začelo kakršnokol zvezo:)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Fant mlajši za 36ur

7.&8. december
The world is as you are.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Samska sem že nekaj časa, sta pa oba bivša bila starejša od mene. Prvi 5 let, drugi pa celih 10. Je pa bil tadrugi bolj neresen kot kakšen 23 letnik, tako da leta nimajo veze z zrelostjo.

Vmesni, s katerimi sem se dobivala so pa bili prav tako starejši od mene (najmanj 7 let in največ 10). Pa nisem načrtno izbirala starejše, enostavno sem vedno spoznala neke starejše, sem pa imela vedno v glavi, da je cca. 10 let najvišja sprejemljiva meja za moje pojme. V družbi imam pa tudi dva primera daljših zvez, kjer sta partnerja razlike 9 in 10 let, tako da očitno klapa. :) Se pa ne oziram na druge, četudi ni nikogar, ki bi se mu izšla zveza z (recimo) 15 let starejšim, gledaš nase, ker je vsak primer svet zase.

Mi je pa malo hecno videti toliko razlike v letih, če je punca stara 20 ali manj, kasneje pa ne več toliko. Ali kontra primer; od mamine znanke pastor ima punco starejšo okoli 13 let, kar je zlasti čudno videti, ker je on star nekaj več kot 20 let. Bejbi se pa tudi že opazijo leta ...
Odgovori