Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
A ni na koncu najbolj pomembno da vas nategne tako kot se spodobi, ne glede na to koliko je star?
Sploh pa te neumne hipoteze ki jih vlečete med starostjo in spretnostjo v postelji so totalne bedarije, a potem so 60 letniki bogovi v postelji? Najbrž ne.
Ja res starejši tipi so najbrž že v nekem višjem socialnem krogu, materialno preskrbljeni, sam ta z izkušenostjo je pa brca v temo.
Bom stopil v bran mlajšim tipom, smo na višku fizične in spolne moči, nafilamo se hitreje kot kakšna pištola, in to da boste morale ve, boginje sexa in princese Sodome morale inštruirati kot majhne psičke, je bedarija.
Vse kar vem je da nekatere ženske f***jo kot hlodi, ja kot hlodi - sam ležijo v postelji kot kakšna vreča mivke, in če obrnejo svojo rit 2x v 1 uri je že čudež.
Ene ženske res pričakujejo, da je sex samo vaja za nas dece, one so pa orodje, mi pa delamo skoke salta mortale po njej, potem pa na plano privlečejo kartončke z ocenami.
V postelji si tok dober, koliko si pripravljen dat v zameno kar prejmeš. Sharing is caring, ne glede koliko si star
Sploh pa te neumne hipoteze ki jih vlečete med starostjo in spretnostjo v postelji so totalne bedarije, a potem so 60 letniki bogovi v postelji? Najbrž ne.
Ja res starejši tipi so najbrž že v nekem višjem socialnem krogu, materialno preskrbljeni, sam ta z izkušenostjo je pa brca v temo.
Bom stopil v bran mlajšim tipom, smo na višku fizične in spolne moči, nafilamo se hitreje kot kakšna pištola, in to da boste morale ve, boginje sexa in princese Sodome morale inštruirati kot majhne psičke, je bedarija.
Vse kar vem je da nekatere ženske f***jo kot hlodi, ja kot hlodi - sam ležijo v postelji kot kakšna vreča mivke, in če obrnejo svojo rit 2x v 1 uri je že čudež.
Ene ženske res pričakujejo, da je sex samo vaja za nas dece, one so pa orodje, mi pa delamo skoke salta mortale po njej, potem pa na plano privlečejo kartončke z ocenami.
V postelji si tok dober, koliko si pripravljen dat v zameno kar prejmeš. Sharing is caring, ne glede koliko si star
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 22. Mar. 2011 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
white swan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
Ni potrebe po tem, da se kdorkoli počuti užaljenega, ker se za vsakogar najde nekdo, ki mu bo ustrezal. Odvisno je le, kdaj ga spoznaš. Glede na to, da imam do sedaj izkušnje samo s starejšimi (prvi je bil 5 let starejši od mene, zadnji bivši pa 10 let, ostali neresni nekje vmes), ne morem soditi o tem kako se moji vrstniki obnesejo v postelji in v resni zvezi. Ampak glede na to, da nimam neke kilometrine kar se tiče avanturističnih podvigov, da bi jih imela dosti za sabo (isto starih in starejših) pač ne morem delati nekih zaključkov. Lahko povem le to, da sem se do zdaj najbolje ujela z zadnjim bivšim, prvi bivši in trije neresni v preteklih letih so bili bolj kot ne srednja žalost.
„Trije bi lahko obdržali skrivnost, če bi bila dva mrtva.“
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
Jaz se po moje niti ne bi dobro počutila s tipom k je veliko starejši od mene oz veliko mlajši. Sej spadam pod mlajše ženske, sam da bi (glede na te mlajše ki jih poznam) bila z mlajšim, si ne predstavljam zato, ker po moje nobenega "pametnega" ne poznam. Kar pa ne izključuje da so, sam jst jih pa ne poznam. Enako velja za veliko starejše. Trenutno meni odgovarja malček starejši od mene in tak, ki je realen...
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
-
white swan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
Vsaka generacija ima nekaj "cvetk", ki bi jim glede na njihovo obnašanje brez pretiravanja lahko prisodili kakšnih 5 ali 10 let manj. S tem, da poznam vedno več tipov starih tam okoli 30 let, ki so ostali na nivoju 20-letnika, pa jim služba ne pomaga kaj dosti, če ne znajo ravnati z denarjem, ne prevzamejo odgovornosti za svoja dejanja, ne znajo obdržati resno zvezo itd. Najlažje je okriviti vse druge, kar pa zame ni nič drugega kot nezrelo obnašanje. Zrelost se za moje pojme kaže tudi oz. predvsem v tem, koliko se zavedamo svojih napak in smo jih pripravljeni odpraviti.
Drugače pa tudi meni ne bi ustrezal nekdo, ki je dosti starejši od mene, ker če se ne občuti razlika v mišljenju zdaj, se bo čez par let...
Drugače pa tudi meni ne bi ustrezal nekdo, ki je dosti starejši od mene, ker če se ne občuti razlika v mišljenju zdaj, se bo čez par let...
„Trije bi lahko obdržali skrivnost, če bi bila dva mrtva.“
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Led Zeppelin napisal/-a:Vse kar vem je da nekatere ženske f***jo kot hlodi, ja kot hlodi - sam ležijo v postelji kot kakšna vreča mivke, in če obrnejo svojo rit 2x v 1 uri je že čudež.
res dober jebač bo še iz hloda naredil prvovrstno jebačico. Govorim iz lastnih izkušenj. Meni osebno ni dovolj da ima tip trdega in da me obdeluje na vse možne načine, če me ne čuti in ne zna uravnavat tempo po meni, potem bom tud jz malce lesena. Če me pa začuti in sledi mojim gibom pa postanem tud jz... PACKA!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^OH TI PACKA!
Govoril sem o lenih in neseksualnih ženskah, ne pa o netaknih in lesenih ljubimkah.
Govoril sem o lenih in neseksualnih ženskah, ne pa o netaknih in lesenih ljubimkah.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Nesanica - Cosmofrik
Led Zeppelin napisal/-a:^^OH TI PACKA!
Pardon... ni bil napad nate, verjamem da se potrudiš.
In verjamem da obstajajo ženske ki mislijo da je dovolj da dajo noge narazen in to je to in da pri takšnih tudi najboljši ljubimec ne more narediti veliko...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:
tole ni čit res, jz še nisem 25, večina mojih tipov je bila vsaj deset let starejša. Zakaj? Zato kr že nekaj let delam in imam precej odgovorno službo in zadnje kar rabim je da bi bila z nekim študentom ki po cele dneve pohaja okoli in mi očita da ne hodim vsak dan ven z njim in da nimam nikoli časa. Jasno da mi ne odgovarja moški ki želi takoj otroke, ampak tudi nočejo vsi 30 + družine. Res pa je da se o starosti ne pogovarjam in moj prejšni FF ki je bil precej starejši je nekaj vpisoval in ko sem mu povedala letnico se je samo zasmejal in sem ga zafrkavala da zdej mu je zihr ego zrastu. In e reku da je vedu da sm maljša, ampak ne tok mlajša od njega. Ni se pa nobeden od naju obremenjeval s tem.
Kar hočem povedat je da so leta samo številke, na koncu enaki letimo z enakimi, ker se tudi imamo možnost prej spoznati in imamo več skupnega.
Odgovarjam z zakasnitvijo, ampak:
Ti si skor 25. Nisi 20. To je v takih letih ogromna razlika.
Če je ženska 25, tip pa 35, to ni enaka razlika, kot pa, če je ženska 18, tip pa 28.
Starejša kot sta oba, manj je razlika v letih pomembna.
Preden spet kakšna protestira: vse to so seveda samo moja opažanja, imel sem možnost videti vleiko takih zvez, kjer je bila punca stara do 20, tip pa tam okoli 30..
Vse so se končale enako...po največ enem letu do dveh..
Ker je on njo dobil na neke fore, za katere ženska sčasoma ugotovi, da jih je prerastla..Večno nezrel tip, ki je ostal na nivoju srednje šole, pa pač najde novo mlado..
Torej ja, take zveze med 30+ tipi in zelo mladimi puncami, bodo vedno obstajale...a ponavadi kratkoročno, dokler punca ne postane osebnost.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Džeki je mislim da zadel bistvo VEČINE takih zvez... govorim iz svojih izkušenj, jaz 20 on 35... na začetku sem misla da sem v nebesih! vse je blo kot iz pravljice... samo ta začetek se je hitro prevesil v vprašanje, kaj pri vragu je meni treba enga nezrelega moškega, ki se obnaša kot fantek... ki bi več žural kot jaz, ker mu pač je do tega... ker se mu jeb* za celi svet, ker on je itak car.. pa ki s taaaaakim ponosom kolegom in celmu svetu pove da je pa njegova bejba ful dobra pa 20 let stara...
ne hvala, jaz ne rabim takega tipa! no, zdaj mam isto starega in traja že več kot eno leto... imama podobne interese, čeprav sem z bivšim tut misla da mama iste interese pa da sma ustvarjena en za drugega... Vsak ko je v zvezi z nekom je z njim iz nekega razloga, pri enih je videz, pri drugih denar... vsak pa živi svoje življenje in pika...
ne hvala, jaz ne rabim takega tipa! no, zdaj mam isto starega in traja že več kot eno leto... imama podobne interese, čeprav sem z bivšim tut misla da mama iste interese pa da sma ustvarjena en za drugega... Vsak ko je v zvezi z nekom je z njim iz nekega razloga, pri enih je videz, pri drugih denar... vsak pa živi svoje življenje in pika...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
Nesanica - Cosmofrik
Džeki se strinjam, ampak moj post se veže na drugačne veze. Prdvsem pa ti pišeš o resni zvezi jaz pa o FF. Sploh pa po mojem mnenju se resne zveze lahko razvijejo šele poznih dvajsetih. To da se pa dva dobita dvakrat na teden in poseksata in občasno gresta v kino in na večerjice pa je zame FF odnos.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica, to se čist strinjam s tabo, ampak večina punc temu pravi "imeti fanta" oz "resna zveza". Po moje enostavno zato, ker so v odnos čustveno vpletene in si nočejo priznati, da jih ima tip bolj ali manj samo za seks.
Sem že brezuspešno dokazoval, da ni neke jake razlike med povprečno "resno zvezo" dveh starih nekaj čez 20 in FF odnosom, he he.
Sem že brezuspešno dokazoval, da ni neke jake razlike med povprečno "resno zvezo" dveh starih nekaj čez 20 in FF odnosom, he he.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov