Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Mar. 2011 9:52

Pa ni tako, tko da nič ni solved. :P Vidim mlade punce z meni ogabnimi starejšimi tipi, ki nimajo čist nič materialne neodvisnosti za ponudit.
Pa tole z denarjem je itak drugače. Tut js bi bila z bogatim 35+ letnikom, če bi me kopal v kešu (ja, priznam), samo v seksu pa dvomim, da bi lahko uživala, če bi mi bil grd. Brez dobrega seksa je pa to en k* od zveze.
Because I can.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Mar. 2011 10:09

Tananda napisal/-a:Brez dobrega seksa je pa to en k* od zveze.

Ok, mora bit še vedno privlačen, ampak do zdaj so me malo starejši v postelji najbolje obdelali :D
p.s. na podlagi mojih skromnih izkušenj :oops:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Mar. 2011 10:24

Ne govorim o obdelavi. Kaj mi nuca obdelava, če moram skoz met oči zaprte in si predstavljat Johnnyja Deppa v mladih letih, da se slučajno ne bi spomnila na poraščen viseč vamp, ki visi nad mano?
(ne trdim, da imajo vsi tipi 35+ viseče vampe)

monique, če si si našla 35-letnika, ki dobro izgleda IN te dobro obdela, potem pa itak zakon. Verjamem, da tudi to obstaja, čeprav je redko.
Because I can.
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 21. Mar. 2011 11:02

Ne vem kako smo zdaj prišli že do grdih 30-letnikov. Saj je menda jasno, da (vsaj meni osebno) nekoga, ki te res ne pritegne, ne boš niti ošvrknila s pogledom, razen bejba, ki pada na keš, ampak za to je že druga tema. Sploh pa take, ki padajo na keš dedce, imajo ponavadi krepko starejše partnerje, razen, če si nekdo že pri 30 letih lahko obriše rit s kešom ali pa je iz premožne družine. :wink:

Mi pa nič ne pomaga, če me tip dobro obdela, a je nikakvi za pogledat. Se pa strinjam, da imajo starejši (s tem mislim tam nekje več kot 5 let in ne več kot 10 let starejši) boljše prijeme oz. se z njimi bolje ujamem v postelji kot z nekom pri 23, ki kljub temu, da jih je nekaj že imel pred mano, po možnosti daljšo resno zvezo, ne ve, kako začet in kaj mi bo pasalo. Hja, zato pa obstaja komunikacija. Kar je pasalo njegovi bivši ne bo nujno tudi meni.
No, to so samo moje izkušnje. Lahko, da je marsikatera druga naletela na čisto fajn vrstnika, ki ve kako je treba. :) (če smo že samo pri posteljnih aktivnostih) :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 21. Mar. 2011 12:09

Tananda napisal/-a: Kaj mi nuca obdelava, če moram skoz met oči zaprte in si predstavljat Johnnyja Deppa v mladih letih, da se slučajno ne bi spomnila na poraščen viseč vamp, ki visi nad mano?
(ne trdim, da imajo vsi tipi 35+ viseče vampe)

glej to je pa pač zelo relativno. meni je Johhny Depp ogaben in moj dec mi je noro seksapilen z vsemi svojimi gubicami v nastanku in petimi sivimi kocinami v bradi itd. itd. itd.

Tananda napisal/-a:Pa ni tako, tko da nič ni solved. :P Vidim mlade punce z meni ogabnimi starejšimi tipi, ki nimajo čist nič materialne neodvisnosti za ponudit.

kaj ti veš, kdo ma komu kaj za ponudit?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 21. Mar. 2011 12:48

Em, ker jih poznam?

In again, nisem rekla, da je narobe, če si s starejšim tipom. Samo js osebno ne razumem, kako je lahko nekomu privlačen grši starejši tip, če ima na izbiro tudi lepe mlade tipe. Ker je pač vse relativno, ja.
Because I can.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Mar. 2011 13:24

Hmmm... za moje pojme je lahko starejši tip tud lep in mlajši tip grd. Tako da v tem primeru leta res niso pomembna.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Mar. 2011 13:26

Joj, pač tebi bo en starejši tip grd, eni bo pa tok sexy, da mu noben 20 letnik ne bo segel do kolen. Pač je odvisno od okusa.
In potem so še druge stvari katere so pomembne pri izbiri tipa in jih bo punca mogoče našla pri starejšemu tipu in je ostali ( mlajši in starejši) ne bodo zanimali.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 21. Mar. 2011 14:07

Ponavadi je tako, da tista, ki ima partnerja svojih let, pač ne razume, kaj lahko njena vrstnica vidi na 10 let starejšem tipu, in kontra. :wink: So pa tudi take, ki so oboje probale in vedo zakaj se nekatere pač ne vidijo v zvezi z nekom svojih let. Še dobro, da imamo različne okuse...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Mar. 2011 14:09

nanamiša- Točno tako.

Čeprav je eni lahko fant od druge neprivlačen, bo lahko eni neverjetno seksi.

Mah, js se nikol nisem obremenjevala s starostjo (imela že in mlajše in starejše). Pri fantu sem šele po pol leta poznanstva zvedela koliko dejansko star (+ da bila prepričana, da ene 2-4 leta več kot js :D).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Mar. 2011 14:40

Jaz z 20-letnico ne bi mogel biti, ker bi imel cel čas filing, da ji moram fotra špilat.

Jaz rabim žensko, ki mi je izziv tudi kot zanimiva osebnost, da se igrava na nek način drug z drugim, kot z Ognjem, da moram sproti reševati zadeve v razmerju. Da ona malo vleče na svojo stran, jaz pa moram korigirat.

Zame je odnos z žensko Kaos v mojih rokah.

20-letnica pa seveda ne more biti zanimiva osebnost, ker so to leta, ko punca šele postaja osebnost in dobiva pravo žensko karizmo. Meni je recimo smešno, ko zbirajo fatalno Slovenko, potem pa tam neko najstnico izberejo.

Za moje pojme so ženske res ženske tam od 25 dalje, na splošno. Opažam ogromno razliko med povprečno 25-letnico in 20-letnico.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Mar. 2011 19:07

Doutzen napisal/-a:Mi pa nič ne pomaga, če me tip dobro obdela, a je nikakvi za pogledat.

men pa nič ne pomaga če je fuuul lep, poriva pa tako kot da je bistvo seksa da te čimmočneje in čimhitreje poriva. Raje imam povprečnega 30, 40 letnika ki me obdela tako da ga prosim da neha ker rabim malce predaha in res ne zmorem več.
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 21. Mar. 2011 19:49

So tudi taki, ki vključujejo oboje (za moj okus seveda), s tem, da bi marsikatera s podobnim okusom kot jaz pri takem moškem pogrešala še keš, ampak sama pač nimam teh problemov, ker mi zadostuje že kombinacija prvih dveh lastnosti. :P
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Mar. 2011 22:01

^^ Točno tako :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Mar. 2011 13:37

Evo, Tananda, Nesanica ti je povedala, zakaj so boljši starejši: dobro seksajo. :D

Ampak da to ženska ve, seveda mora probat. Tista, ki skoz seksa samo z 20-letniki, tega ne more vedet.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]