Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To kar se tiče glede izoblikovane osebnosti ki jo človek doživi pri neki starosti, to je zame en sam velik bullšit. To se ne zgodi čez eno noč, te near death experience ali pa kak hujši čustveni pretres (smrt bližnjega), ima samo kratkoročni učinek.
Recimo, bom za primer povedal mojega frenda. On je bil glavni frajer v našemu kraju, babe so se na njega lepile kot muhe, imel ušmekano Hondo, vsak vikend drugo mladoletnico, mal drogice tam, mal dnarčka tam. Ščasoma si je našel punco ki je bila mlajša od njega, ona je bila vanjga zacopana ker je bil frajer, in je izbral njo. Leta so minevala, on je ostal na istemu nivoju kot pri 17ih, pač mehankar, stil življenja se mu ni spremenil, punca je pa magistrirala, in zasluži 3x več od njega. In zadnjič mu je rekla da bo čas da začneta za stanovanje gledat, on je reku da ne da bo nov avto nabavu, ona mu je siknla nekaj nazaj, on ji je eno okol kepe prmazu, pa jo odjebu.
Pol sem pa jaz ščasoma šel do njega, ker logično imam oba za frenda - in sem mu pač razložil, da je luzerčina, včasih je bil frajerček, zdaj v odraslih letih se pa ne more več tako obnašat, pa tudi hej, kje bo pa še tako punco najdu. In ja, se je malo zamislu.
Da me ne boste razumeli narobe, on je dober človek-ampak je bumbar. Bumbar je bil pri 15ih, bumbar je bil pri 20ih, bumbar je pri 25ih - če bo pa še naprej, je pa samo od njega odvisno.
Kar jaz vem, da niso izkušnje ali pa sama starost, ki nas dela pametnejše ali bolj "zrele", gre se samo zato, kako hladen in objektiven je človek, ko razmišlja o najbolj zahtevnih stvareh v življenju. Aja, pa zmeraj sem ugotovil, da so bolj zreli ljudje, introvetirani.
Recimo, bom za primer povedal mojega frenda. On je bil glavni frajer v našemu kraju, babe so se na njega lepile kot muhe, imel ušmekano Hondo, vsak vikend drugo mladoletnico, mal drogice tam, mal dnarčka tam. Ščasoma si je našel punco ki je bila mlajša od njega, ona je bila vanjga zacopana ker je bil frajer, in je izbral njo. Leta so minevala, on je ostal na istemu nivoju kot pri 17ih, pač mehankar, stil življenja se mu ni spremenil, punca je pa magistrirala, in zasluži 3x več od njega. In zadnjič mu je rekla da bo čas da začneta za stanovanje gledat, on je reku da ne da bo nov avto nabavu, ona mu je siknla nekaj nazaj, on ji je eno okol kepe prmazu, pa jo odjebu.
Pol sem pa jaz ščasoma šel do njega, ker logično imam oba za frenda - in sem mu pač razložil, da je luzerčina, včasih je bil frajerček, zdaj v odraslih letih se pa ne more več tako obnašat, pa tudi hej, kje bo pa še tako punco najdu. In ja, se je malo zamislu.
Da me ne boste razumeli narobe, on je dober človek-ampak je bumbar. Bumbar je bil pri 15ih, bumbar je bil pri 20ih, bumbar je pri 25ih - če bo pa še naprej, je pa samo od njega odvisno.
Kar jaz vem, da niso izkušnje ali pa sama starost, ki nas dela pametnejše ali bolj "zrele", gre se samo zato, kako hladen in objektiven je človek, ko razmišlja o najbolj zahtevnih stvareh v življenju. Aja, pa zmeraj sem ugotovil, da so bolj zreli ljudje, introvetirani.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Doutzen napisal/-a:V mojih koncih živi en par, ki sta se spoznala, ko je bilo njej okoli 15 let, njemu pa 23, ampak sta se že tako ali tako skrivala ene dve leti. No, zdaj sta že kar nekaj let skupaj in imata kolikor mi je znano že dva otroka.
Moja sestra je stara 15, če bi se pred našo hišo pojavil 23 letnik, da bi jo pobral, sploh ne bi bilo dileme da bo umrl, bi bila samo dilema kdo bi ga ubil, jaz ali pa moj fotr.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Da bi se pa v takšnem primeru s svojo sestro pogovorili, ji dali kakšen nasvet pa ne. Konec koncev se gre za njo in pri 15/16 lahko že sama ve kako in kaj. In saj ne moreš takoj rečt, da takšna zveza ne more uspet, saj glede na primere lahko. Tudi ne moraš kar takoj vedet kakšen je tisti tip in kako sestra razmišlja glede zveze. Ampak ne, vi bi šli "ubit" tipa.
Enkrat govorite kako je vseeno kakšna je razlika v letih, po drugi strani bi pa takoj v takšnem primeru narediti štalo in pol. Najbrž bi se sestri zdel takšen pristop zelo dobr.
Enkrat govorite kako je vseeno kakšna je razlika v letih, po drugi strani bi pa takoj v takšnem primeru narediti štalo in pol. Najbrž bi se sestri zdel takšen pristop zelo dobr.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Važno, da se relativizira v neskončnost. "Tudi 20-letnica je lahko ful zrela"...
Yeah, right. Point je dejansko natanko v tem, da so 30-letniki, ki furajo tako mlade, pač malo zaostali za svojimi vrstniki. In to je bila tudi moja prva replika, na katero ste se vse obesile kot pes na kost.
Niso 20-letnice, ki imajo 30-letnike zrele, temveč so ti 30-letniki eni otroci, kar posredno same priznavate.
Nikjer nisem pisal, da so vsi tipi nad 30 oh in ah, mislim, ene si spet kar nekaj izmišljate.
Mislim, najprej se zgražate nad mojo čist normalno repliko, potem bi pa kar glavo trgali tipu, ki seksa s 15-letnico. Heh, smešni ste malo, obračate se kot veter.
Tip lahko zakonito poriva 15-letnice, če hoče.
Yeah, right. Point je dejansko natanko v tem, da so 30-letniki, ki furajo tako mlade, pač malo zaostali za svojimi vrstniki. In to je bila tudi moja prva replika, na katero ste se vse obesile kot pes na kost.
Niso 20-letnice, ki imajo 30-letnike zrele, temveč so ti 30-letniki eni otroci, kar posredno same priznavate.
Nikjer nisem pisal, da so vsi tipi nad 30 oh in ah, mislim, ene si spet kar nekaj izmišljate.
Mislim, najprej se zgražate nad mojo čist normalno repliko, potem bi pa kar glavo trgali tipu, ki seksa s 15-letnico. Heh, smešni ste malo, obračate se kot veter.
Tip lahko zakonito poriva 15-letnice, če hoče.
-
^^dobr napisan, bi sam tole še dopolnil.
Ni treba da je 30 letnik nezrel, ker hodi z 20 letnico. Enostavno, če si ful starejši je možnost da uhvatiš hudo bejbo neznatno večja, kot recimo če 20 letnik peca 20 letnice. Pač pri 20ih ni imel nobene šanse fasat hudo žensko, pri 30ih pa ima že vsaj nekaj materialnih dobrin, redno službo...
Ni treba da je 30 letnik nezrel, ker hodi z 20 letnico. Enostavno, če si ful starejši je možnost da uhvatiš hudo bejbo neznatno večja, kot recimo če 20 letnik peca 20 letnice. Pač pri 20ih ni imel nobene šanse fasat hudo žensko, pri 30ih pa ima že vsaj nekaj materialnih dobrin, redno službo...
-
nanamiša napisal/-a:Da bi se pa v takšnem primeru s svojo sestro pogovorili, ji dali kakšen nasvet pa ne. Konec koncev se gre za njo in pri 15/16 lahko že sama ve kako in kaj. In saj ne moreš takoj rečt, da takšna zveza ne more uspet, saj glede na primere lahko. Tudi ne moraš kar takoj vedet kakšen je tisti tip in kako sestra razmišlja glede zveze. Ampak ne, vi bi šli "ubit" tipa.
Oprosti, ampak 15 letnica je otrok, jaz bom naredil vse da zaščitim svojo sestro, že zaradi tega ker poslušam tipe tok stare kot jaz, da je neki najboljšega razdevičit mlado punco, ker si te zapomni za vse življenje.
Mogoče se zdi, da sem kot kak evil brother iz ameriških komedij, ampak resno WTF ima za 23 letnik početi okoli 15 letnice.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Yeah, right. Point je dejansko natanko v tem, da so 30-letniki, ki furajo tako mlade, pač malo zaostali za svojimi vrstniki. In to je bila tudi moja prva replika, na katero ste se vse obesile kot pes na kost.
tole ni čit res, jz še nisem 25, večina mojih tipov je bila vsaj deset let starejša. Zakaj? Zato kr že nekaj let delam in imam precej odgovorno službo in zadnje kar rabim je da bi bila z nekim študentom ki po cele dneve pohaja okoli in mi očita da ne hodim vsak dan ven z njim in da nimam nikoli časa. Jasno da mi ne odgovarja moški ki želi takoj otroke, ampak tudi nočejo vsi 30 + družine. Res pa je da se o starosti ne pogovarjam in moj prejšni FF ki je bil precej starejši je nekaj vpisoval in ko sem mu povedala letnico se je samo zasmejal in sem ga zafrkavala da zdej mu je zihr ego zrastu. In e reku da je vedu da sm maljša, ampak ne tok mlajša od njega. Ni se pa nobeden od naju obremenjeval s tem.
Kar hočem povedat je da so leta samo številke, na koncu enaki letimo z enakimi, ker se tudi imamo možnost prej spoznati in imamo več skupnega.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Led Zeppelin napisal/-a:Doutzen napisal/-a:V mojih koncih živi en par, ki sta se spoznala, ko je bilo njej okoli 15 let, njemu pa 23, ampak sta se že tako ali tako skrivala ene dve leti. No, zdaj sta že kar nekaj let skupaj in imata kolikor mi je znano že dva otroka.
Moja sestra je stara 15, če bi se pred našo hišo pojavil 23 letnik, da bi jo pobral, sploh ne bi bilo dileme da bo umrl, bi bila samo dilema kdo bi ga ubil, jaz ali pa moj fotr.
Jaz sem samo napisala, da poznam en tak primer, podoben tistemu, ki ga je ena druga napisala pred mano. Razlika je med 15-letnico, ki ima 10 let starejšega fanta in 20-letnico, o katerih je kot nezrelih punčkah govoril Džeki.
Če pa ni mogoče, da je neka oseba (zdaleč še ne večina) pri 20 že izoblikovana osebnost, potem pa tudi ne vem kam se pomika ta meja - dlje cajta bit otročji, tem bolje, tam pri 25 te že začnejo resno jemat tapametni starejši.
O 15-letnici in toliko starejšem pa ne bi kaj dosti pametovala, se mi pa zdi občutno prehitro in se ne čudim, zakaj sta se par let skrivala pred javnostjo. O tem, kdo bi koga ubil pa... Najbrž si hotel samo duhovičit, ker bi ga verjetno v najboljšem primeru samo tvoj foter nagnal izpred hiše.
Led Zeppelin napisal/-a:Aja, pa zmeraj sem ugotovil, da so bolj zreli ljudje, introvetirani.
Zanimivo, meni se zdi, da so tako prikazane zrele osebe samo v filmih, v realnem življenju pa dalj časa ko odlagaš odgovornost, bolj se pomešaš med množico in bolj si normalen. Jaz z zrelostjo povezujem to, da znaš pri 20 poskrbeti zase, kar za moje pojme pomeni, da znaš nekaj kuhat, prat, likat, si zaslužit nekaj svojega denarja - če ne gre med faksom, pa med poletnimi počitnicami, prevzeti odgovornost in ne vsega naprtiti staršem ipd.. Ko se že ravno vrtimo pri tej številki, in ker se mi zdi to ena taka okvirna starost, kjer bi se človek že lahko do neke meje postavil na svoje noge. Pa ne mislim nujno lastnega stanovanja, ker je že podnajemniško stanovanje strošek, ampak da si samostojen in da se zavedaš odgovornosti, ki jih prinaša življenje, kar pa ne pomeni, da takšno življenje izključuje žuranje in drugo, kar spada pod študentsko življenje. Isto velja za alkohol - nekdo nima niti pri 20 niti kasneje pri 35 meje. In ja, to je zame nezrelost. V mladih letih si parkrat morda lahko privoščiš, da se ga nadelaš, v kolikor pa se ti to konstantno ponavlja in si kaj takega privoščiš tudi, ko imaš službo in po možnosti še otroka... To se mi pa zdi že žalostno.
Zadnjič spremenil Doutzen, dne 19. Mar. 2011 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Za zvezo 20+letnika s 15-letnico sem že povedala enkrat, da se mi ne zdi normalno.
Drugo pa je, ko sta oba čez 20, s tem da je tip veliko starejši. Se ne bom spuščala v zrelost itd., pač vsakemu svoje.
Ampak meni osebno je res čudno, kaj mlade punce vidijo na veliko starejših moških (10 in več let razlike), preprosto zaradi fizičnih karakteristik. Je velika razlika med 25-letnim mladcem in 35-letnim moškim, ker hočeš nočeš (govorim o povprečnih tipih, ne hudih športnikih) mu takrat že visi trebuh, ponavad se itak malo zredijo po tridesetem in sploh se lahko opazi starost. Kot se ženski v desetih letih povesijo prsi, se moškim poveča trebuh in omehčajo mišice.
Ok, verjamem, da je enim vseeno. Ampak da je nekomu bolj všeč starejši tip zaradi videza? Dokler sem mlada in dobro zgledam, bom uživala v seksu z mladimi tipi, ker preprosto lahko to zahtevam.
Tko da ja, to je ena stvar, ki je ne razumem.
Drugo pa je, ko sta oba čez 20, s tem da je tip veliko starejši. Se ne bom spuščala v zrelost itd., pač vsakemu svoje.
Ampak meni osebno je res čudno, kaj mlade punce vidijo na veliko starejših moških (10 in več let razlike), preprosto zaradi fizičnih karakteristik. Je velika razlika med 25-letnim mladcem in 35-letnim moškim, ker hočeš nočeš (govorim o povprečnih tipih, ne hudih športnikih) mu takrat že visi trebuh, ponavad se itak malo zredijo po tridesetem in sploh se lahko opazi starost. Kot se ženski v desetih letih povesijo prsi, se moškim poveča trebuh in omehčajo mišice.
Ok, verjamem, da je enim vseeno. Ampak da je nekomu bolj všeč starejši tip zaradi videza? Dokler sem mlada in dobro zgledam, bom uživala v seksu z mladimi tipi, ker preprosto lahko to zahtevam.
Tko da ja, to je ena stvar, ki je ne razumem.
Because I can.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
se kar strinjam z đekijem glede neizoblikovanih 20 letnic.
sama se glede zrelosti štejem med povprečne. in če gledam nazaj, na sebe pri 19-20 letih, sem se zapletala v razmerja, v katera se zdaj niti slučajno ne bi in nasedla marsikateri lepi zgodbici.
in ne enačit zrelost v vsakdanjem življenju, da si si sposoben sam skuhat, oprat in zaslužit 200€ na mesec, da imaš za sproti z zrelostjo v razmerjih. vsak povprečen 30letnik lahko z levo roko obrne povprečno dvajsetletnico, da mu bo jedla iz roke..
in ja, zato bi z lokom ustrelila vsakega, ki bi se približal moji najstniški sestri, brez da bi bil tudi sam najstnik...
sama se glede zrelosti štejem med povprečne. in če gledam nazaj, na sebe pri 19-20 letih, sem se zapletala v razmerja, v katera se zdaj niti slučajno ne bi in nasedla marsikateri lepi zgodbici.
in ne enačit zrelost v vsakdanjem življenju, da si si sposoben sam skuhat, oprat in zaslužit 200€ na mesec, da imaš za sproti z zrelostjo v razmerjih. vsak povprečen 30letnik lahko z levo roko obrne povprečno dvajsetletnico, da mu bo jedla iz roke..
in ja, zato bi z lokom ustrelila vsakega, ki bi se približal moji najstniški sestri, brez da bi bil tudi sam najstnik...
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
sOnckic4 napisal/-a:vsak povprečen 30letnik lahko z levo roko obrne povprečno dvajsetletnico, da mu bo jedla iz roke..
Ti si bila očitno ena izmed teh, ki se jo je dalo obrnit, pa tukaj niti nima toliko veze, ali te lahko obrne 22-letnik ali 30-letnik. Ne sodi pa drugih po sebi, ker smo si različni. Od sestre dolgoletno prijateljico tipi vrtijo okoli prsta, pa je stara 28 let in ni nič drugačna kot je bila pred leti. Nekatere take ostanejo, pa naj bodo stare 20 ali 35 let. Ne mečem vseh 20-letnic v isti koš, kakor tudi ne vseh 20-letnikov.
-
Doutzen napisal/-a:[. O tem, kdo bi koga ubil pa... Najbrž si hotel samo duhovičit, ker bi ga verjetno v najboljšem primeru samo tvoj foter nagnal izpred hiše.
Itak da, jaz imam drugačen način za odganjanje poslinjencev. Enkrat jeseni koljem drva pred hišo, in jih vozim v drvarnico in zlagam, in pride en tip tako star ene 17, pa vpraša če je moja sestra doma - pa rečem da ne, da bo čez 2 ure doma, pa reče: " Prav, bom pa tukaj na klopci počakal". Pa mu rečem, "Hej tukaj noben ne sedi pa čaka!", pa sem mu dal rokavice pa karjolo pa je zlagal drva tiste 2 uri.
Ga nisem več videl
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Tananda napisal/-a: Ampak da je nekomu bolj všeč starejši tip zaradi videza? Dokler sem mlada in dobro zgledam, bom uživala v seksu z mladimi tipi, ker preprosto lahko to zahtevam. Tko da ja, to je ena stvar, ki je ne razumem.
ugibam, da 20letnice padamo samo na hude 30+ letnike problem solved
(razen seveda če niso še kakšni drugi faktorji posredi, npr. materialna neodvisnost ipd)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov