Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
starejši so mi načeloma bolj ušeč, ker mi pač bolj odgovarjajo resni (v smislu zveze) tipi...
no, sam če bo tak kokt je senior cavazza pr 70 pol se ji ni treba sekirat hehe drugač je pa res mal čudna situacija, ampak če se mata rada zakaj pa ne
no, sam če bo tak kokt je senior cavazza pr 70 pol se ji ni treba sekirat hehe drugač je pa res mal čudna situacija, ampak če se mata rada zakaj pa ne
Zivljenje je piskotek!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
hanncek napisal/-a:nisem prebirala celga foruma, ker je objav pou prevec, ampak mislm da sm tukej edina ki ma 29 starejsega moskega:) nekaterim se to vrjetn zdi cudno, bolano, nenormalno... ampak jest mislm da razlika v letih tukej sploh ni pomembna. edino kar steje je resnicna ljubezen. marsikdo naju je (al pa naju se kar) obsoja, ampak se nama mnenja okolice ne zdijo pomembna... najine druzine so sprejele najino zvezo.. nekateri bolj s tezavo, ampak scasoma so:) ne ozirava se na druge, ne skrivava se pred ljudmi in uglaunem sva prevelike flegme da bi naju grde besede ali pogledi prizadeli. razumeva se odliiiicno, nebi se mogla boljs:) rada se mava, ne bi se mogla met bolj:) uzivava vsaaak trenutek ko sva skupej, res se mava lepo... skupej sva ze eno leto... mava ista misljenja, iste interese, poslusava isto glasbo... ceprou je ze starejsi moski, se ne oblac kokr en "ata", ne poslusa "goveje muske" niti mau ne kaze svojih let, se vec, njegova postava in videz sta boljsa tud od kksnga mojga vrstnika.. ugl. moj dragi ni en "zategnen fotr", ampak en zlo svoboden, energicen, utrgan, ceden, (dostikrat tud otrocji), sexi, moski srednjih let:) v prihodnosti nacrtujeva tut otrocka:) in vem da si vecina ljudi misl "kaksn revez bo to, res bo mu starga atija, in velika moznost je da bo ta revez svojga atija kmau zgubu..." ...in oh in sploh. Jest vem da bo moj otrok nekoc meu najbolsga atija na svetu in da se ga bo spominjou kokr odlicno osebo. Sama si nikol nism predstavlala da se mi bo kej tazga zgodil, da se bom zalubla v 29 let starejsga fanta.. NIKOL... ampak tko se je zgodil, zalubla sm se na pru pogled, isto tko tud on... mislna sva da je brezveze da zacneva s to zvazo, ker zarad ogromne razlike v letih ne bi shajala.. vseen sva poskusla, in ni nama zou... srecna sva skupej, in zazmerej bova.. ljubezen ne pozna meja:)
si napisla bolš ko bi sama. Sama sem bila z 15 let starejšim moškim in zgledu je 5x bolš kot povprečen 25-letnik. Res je bil fuuuul lep. Nasplošno so mi blazno privlačni moški ki so vsaj 10 let starejši od mene. Da o odnosu ki ga imajo do ženske niti ne govorim - popolnost. Pa še v postelji so odlični. Iskreno nisem prepičana da bi sploh lahko bila z moškim mlajšim od 30 let - sploh me ne privlačijo več. Zdijo se mi kot majhne natempirane hormonske bombe.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:
si napisla bolš ko bi sama. Sama sem bila z 15 let starejšim moškim in zgledu je 5x bolš kot povprečen 25-letnik. Res je bil fuuuul lep. Nasplošno so mi blazno privlačni moški ki so vsaj 10 let starejši od mene. Da o odnosu ki ga imajo do ženske niti ne govorim - popolnost. Pa še v postelji so odlični. Iskreno nisem prepičana da bi sploh lahko bila z moškim mlajšim od 30 let - sploh me ne privlačijo več. Zdijo se mi kot majhne natempirane hormonske bombe.
In zakaj ta super fantastični moški več ni s tabo? Popoln v postelji, lep, znal z žensko..
Vsaka normalna ženska bi si želela obdržati tako popolnega tipa.
hanncek napisal/-a:nisem prebirala celga foruma, ker je objav pou prevec, ampak mislm da sm tukej edina ki ma 29 starejsega moskega:)
29 let razlike?
Kristusove gate.
Si kar predstavljam, kako super se ti bo zdel, ko boš ti stara 30, njemu pa brez viagre več stal ne bo.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 30. Avg. 2010 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Džeki napisal/-a:Kristusove gate.
Ampak tale je pa res huda, 29 let razlike ... kako se pa s tvojim očetom razume?
Mislim, ne no, pač ne, jz zase vem, da res ne bi mogla bit z nekom očetove starosti.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
hanncek napisal/-a:skupej sva ze eno leto...
srecna sva skupej, in zazmerej bova.. ljubezen ne pozna meja:)
Že eno leto? To je velik? Za zmeraj bosta? Potem pa še nista imela kakšne krize v razmerju, ki jo ima vsak par...
Moja "tašča" se je rodila ateku, ki je bil 30 let starejši od njene mamice. Veš kako ji je hudo, ker je tako zgodaj izgubila svojega očeta? Nimaš pojma kako težko je to (tudi js ne). Da ni na tvoji poroki, da ne vidi tvojih otrok, da ga ni, ko ga potrebuješ in želiš njegov nasvet. Njena mami pa se po smrti ni nikoli več poročila in je že več kot 30 let sama (brez partnerja)
A goal without a plan is just a wish.
-
Jetta - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
purple_rain napisal/-a:Džeki napisal/-a:Kristusove gate.
Ampak tale je pa res huda, 29 let razlike ... kako se pa s tvojim očetom razume?
Mislim, ne no, pač ne, jz zase vem, da res ne bi mogla bit z nekom očetove starosti.
Sem se tudi sama narežala ob tem...
... in ob tem:
hanncek napisal/-a:Zdijo se mi kot majhne natempirane hormonske bombe.
Svašta. Pa ajde, tam do 15 let še razumem, čeprav je že to dokaj velika razlika, a se pri nekaterih ne opazi toliko. Največje razlike se pomoje pokažejo tam v rosno mladih letih (če je ona še 20-) in kasneje, ko je ženska recimo 55, moški pa 70. Tukaj pa bi se že poznalo, a?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]