Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Horus napisal/-a:Ma smesno mi je, da zenske jemljete to, kar ve rade pocnete, kot zrelo, ce pa necesa ne marate, pa oznacite za nezrelo xD
Ne gre za to, kaj kdo (v tem primeru ženske po tvojem mnenju) rad počne, ampak za to, da karkoli že nekdo dela, dela z odgovornostjo. Se mi zdi, da se meja zrelosti vedno bolj pomika navzgor. Včasih so bili mladi že pri 20 letih na svojem, par si je ustvaril družino, hišo in psa (karikiram). Pa ne, da je kaj narobe s tem, da dandanes ne želimo takoj iti na svoje ali pa smo raje podnajemnik kot da smo lastnik nepremičnine (v čemer ne vidim nič slabega, prej se vidim v tem kot v lastni hiši), le miselnost mladih se je močno spremenila oz. jih veliko še krepko čez 20 ni zrelih oz. dozorelih svojim letom, ker se izogibajo odgovornosti, po možnosti še vedno mami nosijo prat oblačila, mamica jim kuha, mamica jim išče veze pri iskanju službe itd. That`s what am I talking about.
- *Gaja*
- Kofetarica
claire napisal/-a:*Gaja* napisal/-a:Zanimivo, čist vedno, ampak res vedno se kakšen tip obesi na to, da so starejši bolj zreli... Pač so (vsaj taki, ki so meni všeč oz. moj), z mlajšim ali do 5 let starejšim še pač nisem imela sreče, ker se nisem s takimi mela kaj za pogovarjat. Sicer to ne pomeni, da bi lahko bla z nekom 20 let starejšim, moj mi je čisto dovolj zrel z 10. leti več od mene. Imam pa kljub temu občutek, da sva istih let - ravno zaradi razmišljanja.
lahko pa da sta oba nezrela in se zato razumeta. (malo za šalo, malo za res)
Lahko bi bilo res, ampak glede na to, da poznam situacijo, lahko rečem, da ta tvoja hipoteza ne drži.
- *Gaja*
- Kofetarica
Horus napisal/-a:Mogoce je bolj natancna definicija, da se zenske dosti prej zacnete sekirati glede javnega mnenja o vas in zato nehate poceti stvari, ki jih smatrate ve za otrocje
Pustiti delček otroka v sebi in biti zrel - med tem dvojim ni nobene korelacije.
Tudi jaz oz. midva sva včasih kot dva otroka, ko gledava kakšne smešne posnetke ali pa gremo žurat in ne razmišljava kaj si bo kdo mislil o naju... Zrelost pa (vsaj jaz) enačim s tem, da ne prelagaš odgovornosti na nekoga drugega, ampak se sam soočiš z njo.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Moj tip je 6 let starejši od mene....lih prav
Lahko bi bil sicer tudi enako star kot jaz, 1, 2, 3 ali več let starejši....skoraj vseeno...
Sem pa mela v preteklosti primer tipa, ki je bil 12 let starejši od mene in me to ni motilo....takrat.
Ko pa sedaj, najprej po več letih najinega prijateljstva in še nekaj letih prekinjenega prijateljevanja pomislim nanj in kako bi bilo, če bi bila skupaj....hmmmm....pa ne vem če bi to res lahko funkcioniralo. Padla sem na realna tla, gledam na to čisto realno...in ne vem...pri 26ih imeti tipa starega 38???? Kaj pa vem....verjetno bi me začelo motit. Jaz bi hotela kam ven, on ne, jaz prepotovat svet, on ne ker je dal že prej vse to čez....ne vem no....
...zaljubljenost dela svoje, to je to, kar sem ugotovila
Lahko bi bil sicer tudi enako star kot jaz, 1, 2, 3 ali več let starejši....skoraj vseeno...
Sem pa mela v preteklosti primer tipa, ki je bil 12 let starejši od mene in me to ni motilo....takrat.
Ko pa sedaj, najprej po več letih najinega prijateljstva in še nekaj letih prekinjenega prijateljevanja pomislim nanj in kako bi bilo, če bi bila skupaj....hmmmm....pa ne vem če bi to res lahko funkcioniralo. Padla sem na realna tla, gledam na to čisto realno...in ne vem...pri 26ih imeti tipa starega 38???? Kaj pa vem....verjetno bi me začelo motit. Jaz bi hotela kam ven, on ne, jaz prepotovat svet, on ne ker je dal že prej vse to čez....ne vem no....
...zaljubljenost dela svoje, to je to, kar sem ugotovila
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
pa tko da je bliz mene. lahko je isto, mal mlajši al pa mal starejši.. sicer pa nanese kokr nanese
- ursekk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2008
ciklamca napisal/-a:punce mene pa zanima kolk let starejše moške al pa obratno tolerirate...oziroma do kolk let so lahko starejši al pa obratn! sama sm trenutno res u eni zelooooo nerodni situaciji, ker mam rada kr fejst starejšga moškga.(sam kva k je prvi k'se lahk normaln z nemu pogovarjam prav o vsem)
Do 6 let.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz sm mela pa najstarejšega 21 let starejšega in najmlajšega leto dni mlajšega. Ampak sama se precej bolje počutim če je moški starejši od mene vsaj 6 let ker so starejši tipi precej bolj pozorni in skrbni in bolj sposobni nekega normalnega sproščenega odnosa. Moje mnenje pač- takšne so moje izkušnje.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Meni osebno tudi bolj odgovarja, da je tip starejši od mene...se mi zdi, da so bolj zreli, odgovorni in pozorni...sicer če bi klapalo, bi mela tudi mlajšega od sebe, ampak take ponavadi še na polno razganja in redko kateri tip je pri 25- pripravljen na resno zvezo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov