Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Moje mnenje, men so bolj všeč starejši...Enim pa niso...za ene so starejši bolj zreli, drugim pa niso...tko velja tud za ženske..
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Horus
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Ko boš sam okoli 30, pridi še enkrat komentirat.
(hočem rečt, ni tako malo 30-letnic, ki so hawt)
(hočem rečt, ni tako malo 30-letnic, ki so hawt)
- Horus
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Zanimivo, čist vedno, ampak res vedno se kakšen tip obesi na to, da so starejši bolj zreli... Pač so (vsaj taki, ki so meni všeč oz. moj), z mlajšim ali do 5 let starejšim še pač nisem imela sreče, ker se nisem s takimi mela kaj za pogovarjat. Sicer to ne pomeni, da bi lahko bla z nekom 20 let starejšim, moj mi je čisto dovolj zrel z 10. leti več od mene. Imam pa kljub temu občutek, da sva istih let - ravno zaradi razmišljanja.
- Horus
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*Gaja* napisal/-a:Zanimivo, čist vedno, ampak res vedno se kakšen tip obesi na to, da so starejši bolj zreli... Pač so (vsaj taki, ki so meni všeč oz. moj), z mlajšim ali do 5 let starejšim še pač nisem imela sreče, ker se nisem s takimi mela kaj za pogovarjat. Sicer to ne pomeni, da bi lahko bla z nekom 20 let starejšim, moj mi je čisto dovolj zrel z 10. leti več od mene. Imam pa kljub temu občutek, da sva istih let - ravno zaradi razmišljanja.
lahko pa da sta oba nezrela in se zato razumeta. (malo za šalo, malo za res)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Horus napisal/-a:Ma smesno mi je, da zenske jemljete to, kar ve rade pocnete, kot zrelo, ce pa necesa ne marate, pa oznacite za nezrelo xD
Verjetno res, ampak dejstvo pa je da ženske prej 'dozorimo'
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- Horus
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Horus napisal/-a:Mogoce je bolj natancna definicija, da se zenske dosti prej zacnete sekirati glede javnega mnenja o vas in zato nehate poceti stvari, ki jih smatrate ve za otrocje
Se strinjam,to, da te ful skrbi, kako te drugi vidijo, je tipični znak odraščanja in iskanja svoje identitete, tako da, punce začnemo prej odraščati, ne pa da smo prej odrasle.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Bullshit.
Koliko daš na tuje mnenje pomeni, da začneš odraščati? Večje neumnosti pa še ne. Na živce mi grejo vsi, ki so tako zaskrbljeni kaj drugi rečejo, kako te drugi vidijo. Začni že živet, tako boš najlažje našel svojo identiteto (da se boš obremenjeval z drugimi, jo boš samo zgubil)
Koliko daš na tuje mnenje pomeni, da začneš odraščati? Večje neumnosti pa še ne. Na živce mi grejo vsi, ki so tako zaskrbljeni kaj drugi rečejo, kako te drugi vidijo. Začni že živet, tako boš najlažje našel svojo identiteto (da se boš obremenjeval z drugimi, jo boš samo zgubil)
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]