Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
c-c-c, površno branje; tole zgoraj se nanaša na zadnji post prejšne strani + kar sledi - vse do tvojega interruption-a.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst sm pa spoznala enega fanta, ki je 10 let starejši od mene (jst 20, on 30) .. Ko sem ga prvič vidla sem mislila, da jih ima največ 25, ker jih tolko kaže .. Šele potem čez nekaj časa, ko sem ga dodala na FB, sem med njegovimi podatki vidla kolko je v resnici star ..
Ful se razumeva, bli smo že skupaj zunaj .. On je meni ful všeč in kolkr sm uspela razbrat njegove signale tudi njegova čustva do mene niso čisto hladna .. Več kot do objemov, držanja za roke in globokih pogledov ni prišlo, ma dobro, itak nočem nič preveč hitet .. jst sm mu nakazala da mi je všeč, njegovo obnašanje do mene razumem kot da sem tudi jst všeč njemu, imam pa nekako občutek, da se zradi let neki bremza ...
Vsi ostali (razen ene dveh kolegic) mi pravijo da sem neumna, da je prestar zame, naj si poiščem enega mojih let ... Ampak kaj čem jst, če me privlačijo starejši
Ful se razumeva, bli smo že skupaj zunaj .. On je meni ful všeč in kolkr sm uspela razbrat njegove signale tudi njegova čustva do mene niso čisto hladna .. Več kot do objemov, držanja za roke in globokih pogledov ni prišlo, ma dobro, itak nočem nič preveč hitet .. jst sm mu nakazala da mi je všeč, njegovo obnašanje do mene razumem kot da sem tudi jst všeč njemu, imam pa nekako občutek, da se zradi let neki bremza ...
Vsi ostali (razen ene dveh kolegic) mi pravijo da sem neumna, da je prestar zame, naj si poiščem enega mojih let ... Ampak kaj čem jst, če me privlačijo starejši
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ni prestar Midva sva isto razlike (sicer 2 leti starejša), pa je prov super Sem se pa prej isto obremenjevala, pa sem spoznala da nima smisla, ker itak ni važno
Go for it!!
Go for it!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
pupi1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2010
- Kraj: ljubljana
Se strinjam,da niso leta tako pomembna,če je tu ljubezen in razumevanje.Jaz imam sicer 6 let mlajšega.Na začetku je bila to velika obremenitev zame ampak sedaj niti ne pomislim več na to.
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Verjetno uporabnice ki trdijo eno niso iste uporabnice, ki trdijo drugo. Or so I figured.
Sicer pa navadi se, na tem forumu so v večini samo ženske ki imajo vedno prav, ženske, ki imajo vedno bolj prav od žensk ki imajo vedno prav in nenazadnje ženske, ki imajo vedno najbolj prav in za malico pojejo omenjeni prejšnji kategoriji.
Sicer pa navadi se, na tem forumu so v večini samo ženske ki imajo vedno prav, ženske, ki imajo vedno bolj prav od žensk ki imajo vedno prav in nenazadnje ženske, ki imajo vedno najbolj prav in za malico pojejo omenjeni prejšnji kategoriji.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Libido. napisal/-a:Jst sm pa spoznala enega fanta, ki je 10 let starejši od mene
Zakaj bi bila neumna če ti je lepo z njim in uživaš!
Jst imam 12 let starejšega in I'm so happy!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
moj je tudi 10 let (slabih če smo natančni) starejši od mene, pa se karakterno ujameva tako kot se še z nikomer nisva je pa res, da je on še vedno velik otrok v sebi in je za zajebancijo, pa tudi ne izgleda star toliko kot je, kar mi je kul... sva si pa res ful podobna, sorodni duši lahko rečem, pa naj se sliš še tako obrabljeno
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Liefde napisal/-a:Libido. napisal/-a:Jst sm pa spoznala enega fanta, ki je 10 let starejši od mene
Zakaj bi bila neumna če ti je lepo z njim in uživaš!
Jst imam 12 let starejšega in I'm so happy!
Starejši so fajn ker so bolj zreli
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov