Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
js vas ne morem zastopit... torej četud je tip totalno šikan, nič otročji, fajn je met debate, ma finte... pač ti paše. in zveš, da je pač 5 let mlajši od tebe.... in ga takoj odf*****, zbrišeš iz imenika, se mu ne javlaš.... mislim kake mate... pa naj bo starejši 20 let al pa mlajši 20 let, če bo uredo karakterja itd nevem zaka nebi mogla bit skup...
najbolš da ko greš v ˝tipe˝ si napišeš tablico : Sem stara 20 let. Roj dan mam 12.9.1989. Če si mlajši se mi ne približuj in če si starejši od mene, je uredo, ampak ne čez 5 let... Hvala
najbolš da ko greš v ˝tipe˝ si napišeš tablico : Sem stara 20 let. Roj dan mam 12.9.1989. Če si mlajši se mi ne približuj in če si starejši od mene, je uredo, ampak ne čez 5 let... Hvala
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
kinna napisal/-a:js vas ne morem zastopit... torej četud je tip totalno šikan, nič otročji, fajn je met debate, ma finte... pač ti paše. in zveš, da je pač 5 let mlajši od tebe.... in ga takoj odf*****, zbrišeš iz imenika, se mu ne javlaš.... mislim kake mate... pa naj bo starejši 20 let al pa mlajši 20 let, če bo uredo karakterja itd nevem zaka nebi mogla bit skup...
Večina tistih, ki pravijo, da jih moti, če je mlajši (pa čeprav 1 mesec), je stara do nekje 23. Tak način razmišljanja je pri teh letih logičen, ker pri tej starosti so fantje še nekoliko otročji.
Pr 27-28 se vse pogliha in je popolnoma irelevantno, kdo v paru je starejši in kdo mlajši.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Poznam 2 para z precej starejšo punco. Eden par je 26-34. Drugi pa 21-25 Pa zanimivo da oba para ali imata otroka, ali pa pričakujeta. In zanimivo da sta fanta vzhičena nad otroki Pa obema paroma super laufa.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
lzakaj pa ne mlajsi moski.
mlado meso. mnjam mnjam.
mlado meso. mnjam mnjam.
- miska_889
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Valeria napisal/-a:kinna napisal/-a:js vas ne morem zastopit... torej četud je tip totalno šikan, nič otročji, fajn je met debate, ma finte... pač ti paše. in zveš, da je pač 5 let mlajši od tebe.... in ga takoj odf*****, zbrišeš iz imenika, se mu ne javlaš.... mislim kake mate... pa naj bo starejši 20 let al pa mlajši 20 let, če bo uredo karakterja itd nevem zaka nebi mogla bit skup...
Večina tistih, ki pravijo, da jih moti, če je mlajši (pa čeprav 1 mesec), je stara do nekje 23. Tak način razmišljanja je pri teh letih logičen, ker pri tej starosti so fantje še nekoliko otročji.
Pr 27-28 se vse pogliha in je popolnoma irelevantno, kdo v paru je starejši in kdo mlajši.
točno tko... stara sm 21, in si ne predstavlam, da bi mela fanta k bi hodu še v srednjo šolo , sej nč ne rečem, da bo drgač ko bom starejša, ampak trenutno zdej si ne predstavlam da bi bla v zvezi z nekom ki bi bil mlajši od mene. če pa puncam pr 21 paše, da majo tipa starga 18 let..... super za njih
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
- miska_889
- Sramežljivka
kinna napisal/-a:js vas ne morem zastopit... torej četud je tip totalno šikan, nič otročji, fajn je met debate, ma finte... pač ti paše. in zveš, da je pač 5 let mlajši od tebe.... in ga takoj odf*****, zbrišeš iz imenika, se mu ne javlaš.... mislim kake mate... pa naj bo starejši 20 let al pa mlajši 20 let, če bo uredo karakterja itd nevem zaka nebi mogla bit skup...
dobra ideja
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
eh kje.. sej take, ki so sposobne rečt, da nikol ne bi imele mlajšga tipa, pa ja že na 2 km mleko zavohajo!?!
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
valeria ne razumem kak lahko to govorijo.. js poznam tipe, ki so pri 27 leti prav tako otročji. in poznam tipe, ki so pri svojih 15 prav tako odrasli, da si ne morš mislit... in sem napisala da če ti paše karaktersko nevem zaka nebi bla z njim... meni nebi blo problem bit z 15 letnikom skup, če bi biv le ta na normalni ravni, ne tisti taotročji. in me nebi niti malo bol privlačo na videz odrasel tip pri 30, če ko bi se menla z njim, bi vidla da je še tak nezrel da....
js bi vse merla po tem kak karakter ma, ne po starosti...
js bi vse merla po tem kak karakter ma, ne po starosti...
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
ki so pri svojih 15 prav tako odrasli, da si ne morš mislit
Btw, če je glede na vrstnike "odrasel" (kar tu definiraš kot za svoja leta odrasel), še ne pomeni, da je 1. na istem nivoju kot odrasel 24 letnik/letnica 2.sposoben v življenju poskrbet sam zase in služit denar za hrano. Tako da so argumenti "ampak je pri 15,16 ful odrasel" pri tem vredni lih pol konjske fige.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Tudi jaz si sebe ne predstavljam skupj z mlajšim fantom. Sej ne rečem, so izjeme ko so že dost zreli da bi lahko imeli starejšo punco ( ne ravno primeri 15 -16 letnih fantkov), ampak skupaj z njimi nebi mogla biti.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- miska_889
- Sramežljivka
ananamiša napisal/-a:Tudi jaz si sebe ne predstavljam skupj z mlajšim fantom. Sej ne rečem, so izjeme ko so že dost zreli da bi lahko imeli starejšo punco ( ne ravno primeri 15 -16 letnih fantkov), ampak skupaj z njimi nebi mogla biti.
sva že dve k tko mislta
- miska_889
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:eh kje.. sej take, ki so sposobne rečt, da nikol ne bi imele mlajšga tipa, pa ja že na 2 km mleko zavohajo!?!
lej.... če teb paše bit z mlajšim...super...sm ful vesela zate sm men osebno ne paše in ne da zavoham mleko že na daleč, sm valda se pa vid razlika med 24. tipom pa tipom pr 16 k je komej mutiral
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
miska_889 napisal/-a:jst sm stara 21, moj je pa 25, tko da se mi ene 3,4 leta idealna razlika med tipom pa punco drgač pa z mlajšim ne bi nikol mogla bit, nevem nekako bi me že od začetka odbijalo to, da je mlajši, mu po mojm tud priložnosti ne bi dala.... sam... če pa drugim to paše najmlajši s katerim sm bla, je bil takrat tok star kot jst, najstarejši pa 16 let starejši ampak je blo ql
Nikoli ne reci nikoli!
- miska_889
- Sramežljivka
Nikoli ne reci nikoli![/quote]
res je se popravljam....trenutno you'll never know
res je se popravljam....trenutno you'll never know
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov