Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Jaz sem do zdaj imela vedno do 5 let starejše, trenutno pa se nekaj plete med mano in enim kolegom (jaz sem 19, on 28), ker se že od nekdaj poznava, ampak šele zdaj je preskočila tista iskrica... Tako zelo me ni še nobeden do zdaj "vrgel na rit", nekako vlada med nama močna kemija, pa tudi teh nekaj let razlike se ne pozna toliko, ker on izgleda kakšnih 25 let star.
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Jaz sem v preteklosti imela večino mlajših (od 1-3 let mlajši od mene), pa mi ni žal, ker sem se z njimi dobro ujela. Mi vsaj niso govorili o prihodnosti, pa otrocih, ker pri tistih par starejših s katerimi sem bila, so vsi že to bluzli in so me s tem samo odbijali, ker se pač z njimi nisem videla v prihodnosti ampak je bilo zame to samo začasno. Zdaj imam pa fanta istih let kot jaz in se odlično ujameva in pri njemu me sploh ne moti da govori o prihodnosti, dejansko mi je še všeč, ker vem da z njim sem pa pripravljena na vse to in upajmo da bo trajalo in se bodo najini načrti o prihodnosti uresničili
Drugače pa poznam veliko parov, kjer je razlika med njima v starosti dovolj velika, in mislim, da če se imata dva rada, da starost ni ovira.
Drugače pa poznam veliko parov, kjer je razlika med njima v starosti dovolj velika, in mislim, da če se imata dva rada, da starost ni ovira.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
moj je enako star kot jaz, imela sem pa največ 1 leto mlajšega in 5 let starejšega. Zame je spodnja meja 1 leto mlajši, zgornja pa 6 let starejši. Ne maram preveč starejših tipov, ker se mi zdi, da nismo potem na isti valovni dolžini, ker jaz sem včasih ful otročja, pa po moje teh for ne bi razumeu . Tud preveč mlajših ne maram, ker se mi ne da mamice špilat .
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
A bi imele 5 let mlajšega partnerja?
Jaz imam kar malo predsodka. Pri starejših se počutim bolj varno, ker so starejši, pričakujem neko varnost zrelost. Pri mlajših pa se počutim kot njihova mama, imam malo predsodka glede sexa in vsega.
Sicer vem, da ni merila za zrelost, ampak vseeno. Kako je pri vas? Vas mlajši moški ne moti, oz. ali predsodek mine?
Jaz imam kar malo predsodka. Pri starejših se počutim bolj varno, ker so starejši, pričakujem neko varnost zrelost. Pri mlajših pa se počutim kot njihova mama, imam malo predsodka glede sexa in vsega.
Sicer vem, da ni merila za zrelost, ampak vseeno. Kako je pri vas? Vas mlajši moški ne moti, oz. ali predsodek mine?
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Js sm mela glih zadnič en primer...fanta sm poznala tko na videz in pol sva bla ceu večer na eni fešti skupi. In naenkrat ugotovi, da sm od njega starejša za 2 meseca. Naenkrat se je ˝ohladil˝ Ja sori no.
Men se je pa zdel starejši
Drgač js s tem nimam problemov...če je mlajši za kakšno leto al pa dve še nekak gre.
Men se je pa zdel starejši
Drgač js s tem nimam problemov...če je mlajši za kakšno leto al pa dve še nekak gre.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov