Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Dalila napisal/-a:Lih dons sem mela en debatni krožek z nekimi osnovnošolci in mi je 13-letna punca rekla,da hodi s tipom ki ima 24 let. men je to bolano predvsem z njegove strani.
jaoooo no comment, oni nima glih vseh skodelic v omari

...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
SunShine_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2004
Jas tuji vedno palim na starejše (ne vem zakaj), pa me razlika v letih ponavadi sploh ne moti, pa tuji njega nje. Je pa problem v tem, da druge pa to očitno zelo moti. Še posebej, ker živim v mal manjšem mestu, pa se takoj razve, kdo je s kom, pa dobivaš sama negativna mnenja in očitajoče poglede! Sicer sem se že navadla da se s tem sploh ne obremenjujem ampak je vseeno neprijetno, ko se z njim pojaviš v javnosti, pa folk ne more skrit svojega neodobravanja!
Sicer pa glavna je ljubezen, ne pa kaj drugi mislijo!

Sicer pa glavna je ljubezen, ne pa kaj drugi mislijo!

-
plavooka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2004
- Kraj: Koper
Heh pravijo da se najstnice nikoli ne oziramo za svojimi vrstniki ampak starejšimi!Tako da so meni vedno všeč kaki 16,17 letnimi.Ne vem mogoče me privlačijo,ker niso več tako otročji kot moji vrstniki(ki se trenutno zanimajo samo za rač.igrice
)in se mi zdi da se nekako znajo punci posvetit tej starejši.Sicer pa vem da pri enem 17letniku nimam šans.

**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
- puncy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mene pa zanima, zakaj moški pri 28-ih ne more bit resn? Zakaj ni za resno zvezo, le seks? Včasih me spreletijo občutki, kao, da mu je nekaj več do mene, ampak kasneje to zbledi. Mislim, da sam sebi noče priznati...(starostna razlika med nama je 9 let). Je možno, da ga tako zelo motijo leta? Ampak zakaj bi me potem on hotel spoznati(halo?!), sej je vidu, kolk sm stara, a ne?Ve kdo za kakšno logično razlago? 

- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
leta niso pomembna k niso premosorazmerna s človekovo zrelostjo pa inteligenco...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
2,5 leti je starejši. 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov