Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
moj je tri leta starejsi, pa je kul. drugac pa mislim da se da v vsaki starostni skupini najt kaksnega ki bi biu cist primern razn dosti mlajsega zaenkrat se nebi mela (tam do ene 25tega leta mi je cudno da mas se nekega malinovca najstnika za fanta ), pa tut vec kot 10 let starejsega, never
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Moj je 2 leti starejši od mene, pa se čist ok razumema.
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
Moja kolegica ima 11 let starejšega, pa jima gre neverjetno dobro. Sicer je res, da je on grozno otročji za svoja leta, ona pa malo bolj resna pa se na koncu sploh ne pozna ta razlika. Za sebe mislim, da toliko starejšega ne bi imela, ampak nikoli ne veš
Moj je od mene starejši 5 let, pa nama tudi gre super.
Moj je od mene starejši 5 let, pa nama tudi gre super.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
jullia_ napisal/-a:andrejav88 napisal/-a:Moj je 2 leti starejši od mene, pa se čist ok razumema.
A pa najdeš kaj skupnih točk s toliko starejšim moškim?
1. ne vem zakaj si napisala s toliko starejšim? ker 2 leti se meni ne zdi nekaj ful velka razlika
2. ja mava za veliko skupnih točk, od hobijov, do stvari ki so nama všeč...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
verjetno je bilo mišljeno ironično
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kamis napisal/-a:Sm zanč na tv3 gledala oddajo k je bla babica stara 70let njen mož pa 31let Grozn je zgledal.
Kontra situacija bi še nekako izgledala. Sicer pa... očitno je dandanes že vse možno (za resno zvezo in zakon sicer bolj težko, ampak se tudi najdejo taki primeri - pa ni povsod denar vmes, ampak sta oba nekje isto izobražena). Sicer je pa s temi zakoni itak en sam križ. Ločiš se lahko tudi z isto starim, žal.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
kamis napisal/-a:Sm zanč na tv3 gledala oddajo k je bla babica stara 70let njen mož pa 31let Grozn je zgledal.
Sem lih htela vprašat če je to kdo gledal.
Jaz sem se kar težko odločala med a) ljudem se kisa ali b) ljubezen ne pozna razlike v letih.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Jst toleriram, da je fant 1-2 leti starejši, več ne. Imela sem že tudi leto mlajše, pa je blo vse ok. Drugače mi je grdo za videt, že če je punca tam okol 16, tip pa nad 20, sploh če vem kok sta stara
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
lolika11 napisal/-a:Jst toleriram, da je fant 1-2 leti starejši, več ne. Imela sem že tudi leto mlajše, pa je blo vse ok. Drugače mi je grdo za videt, že če je punca tam okol 16, tip pa nad 20, sploh če vem kok sta stara :D
Če veš kuk sta stara ti je grdo za videt Kaj pa če ne veš kuk sta stara?? Pol je pa ok? Mislim, ker VIDET je enako.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
mily napisal/-a:lolika11 napisal/-a:Jst toleriram, da je fant 1-2 leti starejši, več ne. Imela sem že tudi leto mlajše, pa je blo vse ok. Drugače mi je grdo za videt, že če je punca tam okol 16, tip pa nad 20, sploh če vem kok sta stara :D
Če veš kuk sta stara ti je grdo za videt Kaj pa če ne veš kuk sta stara?? Pol je pa ok? Mislim, ker VIDET je enako.
Sj pri nekaterih se to ne vidi... govorim za tiste k se vidi... to mi je grdo
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov