Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
anyaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2008
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a anyaya » 19. Jul. 2008 23:14

onegirl111...saj veš kako pravijo, leta niso pomembna. Včasih tudi te stari pregovori držijo, ne obremenjuj se z razliko ampak uživaj z izbranim dečkotom. :love:
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 08. Avg. 2008 15:14

Meni je pa boljše če je fant mojih let,al pa kakšni 2 leti,3 starejši... kaj je več pa je preveč zame... :wink:
Uporabniški avatar
~ini~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ~ini~ » 11. Avg. 2008 11:34

js sm 18 moj fant pa 26...2 leti sva ž skop in se čist lepo razumema :D .
men razlike v letih ne motijo preveč če je še v nekakšnih mejah normale. sam poznam pa primere ko je 12 letna punca z 12 ali več let starejšim tipom->(sick).
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasja » 11. Avg. 2008 14:53

moj je od mene starejši 2 leti pa pol, pa mi je to čist dovolj, bolj starejšega ne bi mela.

je pa ena moja znanka skupaj z enim ki je 11 let starejši od nje, pa se ful dobro razumeta (pa še dojenčka pričakujeta) :flower:
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 11. Avg. 2008 15:02

jaz sem bil skupaj z enim ko je 15 let starejši. ampak to ni problem, samo rada se morta met. to je ključ. je pa res, da včasih pridejo medgeneracijski problemi, ker so (mogoče) cilji različni. pa en je ziher dal več skozi kot drugi, kar je tudi lahko težava, ker starejši partner lahko "dol gleda" na probleme mlajšega.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 11. Avg. 2008 16:18

moj je 25 let starejsi od mene... in obema je super... leta so zame samo stevilka...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 12. Avg. 2008 7:18

leta ja... men se ne zdijo problem. je pa res, da okolica čist preveč obsoja, če so te razlike prevelike.... in ravn zarad okolice pa teh predsodkov sem zavrnila že 2 fanta, ki sta mi bla sicer noro všeč in sem bla čist napačjena nanju... ampak sem se odločila, da to res ne bo več vplival name. če mi bo kdo všeč in bo lahko moj, tut bo, pa ne glede na to, kolk bo star :D
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 12. Avg. 2008 17:13

onegirl111 ti se nič ne boj oz. ne razmišljaj pr kolkih letih je kdo še otročji. Moj jih ma 22 pa je otročji za 5. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 12. Avg. 2008 17:15

Večina vas pravi, da leta niso ovira... Meni niso glavni dejavnik, ovira do popolnosti zveze pa vsekakor so... Obstajajo generacijske razlike, ki se jih ne da spregledat; vsaj po mojem mnenju...

In po mojih izkušnjah pri velikih starostnih razliah velikokrat pride do križanja interesov. (eden končuje faks, se že redno zaposli in ma dohodke, hoče se osamosvojit, in se na nek način hoče zresnit, med tem ko je drugi šele v srednji šoli, in mu še na moč cufa, dogaja, in se mu žura pa tko naprej...)
V takih primerih tud ljubezen ne pomaga (vsaj meni ne :D )

sicer pa občudujem vse, ki vam uspeva in ste srečni v takih zvezah. :)
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 12. Avg. 2008 22:44

Hmm.. recimo da bi js mela največ tri leta starejšega... mlajšega pa nikakor... že če je tip sam par mescov mlajši od mene me to odbija :D
Drgač pa mela sm največ dve leti starejšega,
sedanji fant je pa 10 mescov starejši od mene in sma čist na isti valovni dolžini, tk da mi to fajn paše ... :razz:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 16. Avg. 2008 9:42

Jz bom 21, moj pa 29, pa super funkcionirava. :zustimm:
beautiful liar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beautiful liar » 24. Avg. 2008 7:37

[quote="garfild lady"]Hmm... Jst sm stara 19 let, moj luby pa 30!!!Ampak mu sploh ne zgleda, da jih ma tolk, vsi recejo da mu zgleda 25, 26... Drgac pa mislim, da so starejsi bolj zreli, razumevajoci, majo ze kr velik izkusenj v lajfu.....

čaw me zanimajo podrobnosti kako se razumeta vidva ker je meni všeč 30 letnik in sm stara 19 ....kemija med obema samo še nč ni bilo do zdaj .....
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 24. Avg. 2008 11:57

beautiful liar napisal/-a:
garfild lady napisal/-a:Hmm... Jst sm stara 19 let, moj luby pa 30!!!Ampak mu sploh ne zgleda, da jih ma tolk, vsi recejo da mu zgleda 25, 26... Drgac pa mislim, da so starejsi bolj zreli, razumevajoci, majo ze kr velik izkusenj v lajfu.....

čaw me zanimajo podrobnosti kako se razumeta vidva ker je meni všeč 30 letnik in sm stara 19 ....kemija med obema samo še nč ni bilo do zdaj .....

tudi med nama je 10 letna razlika in midva se super razumema :)
če te zanima kaj več mi lahko tudi na zs pišeš
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Avg. 2008 12:30

Med nama je 5 let razlike in se mi to zdi (od prejšnjih zvez) še najboljše do zdaj. :wink: Sestra pa je z 10 let starejšim in sta že več let par, pa normalno funkcionirata v zvezi.
princess3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a princess3 » 15. Jan. 2009 12:33

midva pa sva 1 leto razlike..stem da je on tisti ki je mlajši :wink: ampak na srečo se obnaša čist normalno in je edn resnejšik kar s ih kdaj mela :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov