Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
moj je od mene starejši 2 leti pa pol, pa mi je to čist dovolj, bolj starejšega ne bi mela.
je pa ena moja znanka skupaj z enim ki je 11 let starejši od nje, pa se ful dobro razumeta (pa še dojenčka pričakujeta)
je pa ena moja znanka skupaj z enim ki je 11 let starejši od nje, pa se ful dobro razumeta (pa še dojenčka pričakujeta)
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
jaz sem bil skupaj z enim ko je 15 let starejši. ampak to ni problem, samo rada se morta met. to je ključ. je pa res, da včasih pridejo medgeneracijski problemi, ker so (mogoče) cilji različni. pa en je ziher dal več skozi kot drugi, kar je tudi lahko težava, ker starejši partner lahko "dol gleda" na probleme mlajšega.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
moj je 25 let starejsi od mene... in obema je super... leta so zame samo stevilka...
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
leta ja... men se ne zdijo problem. je pa res, da okolica čist preveč obsoja, če so te razlike prevelike.... in ravn zarad okolice pa teh predsodkov sem zavrnila že 2 fanta, ki sta mi bla sicer noro všeč in sem bla čist napačjena nanju... ampak sem se odločila, da to res ne bo več vplival name. če mi bo kdo všeč in bo lahko moj, tut bo, pa ne glede na to, kolk bo star
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
onegirl111 ti se nič ne boj oz. ne razmišljaj pr kolkih letih je kdo še otročji. Moj jih ma 22 pa je otročji za 5.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Večina vas pravi, da leta niso ovira... Meni niso glavni dejavnik, ovira do popolnosti zveze pa vsekakor so... Obstajajo generacijske razlike, ki se jih ne da spregledat; vsaj po mojem mnenju...
In po mojih izkušnjah pri velikih starostnih razliah velikokrat pride do križanja interesov. (eden končuje faks, se že redno zaposli in ma dohodke, hoče se osamosvojit, in se na nek način hoče zresnit, med tem ko je drugi šele v srednji šoli, in mu še na moč cufa, dogaja, in se mu žura pa tko naprej...)
V takih primerih tud ljubezen ne pomaga (vsaj meni ne )
sicer pa občudujem vse, ki vam uspeva in ste srečni v takih zvezah.
In po mojih izkušnjah pri velikih starostnih razliah velikokrat pride do križanja interesov. (eden končuje faks, se že redno zaposli in ma dohodke, hoče se osamosvojit, in se na nek način hoče zresnit, med tem ko je drugi šele v srednji šoli, in mu še na moč cufa, dogaja, in se mu žura pa tko naprej...)
V takih primerih tud ljubezen ne pomaga (vsaj meni ne )
sicer pa občudujem vse, ki vam uspeva in ste srečni v takih zvezah.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Hmm.. recimo da bi js mela največ tri leta starejšega... mlajšega pa nikakor... že če je tip sam par mescov mlajši od mene me to odbija
Drgač pa mela sm največ dve leti starejšega,
sedanji fant je pa 10 mescov starejši od mene in sma čist na isti valovni dolžini, tk da mi to fajn paše ...
Drgač pa mela sm največ dve leti starejšega,
sedanji fant je pa 10 mescov starejši od mene in sma čist na isti valovni dolžini, tk da mi to fajn paše ...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
- beautiful liar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2008
[quote="garfild lady"]Hmm... Jst sm stara 19 let, moj luby pa 30!!!Ampak mu sploh ne zgleda, da jih ma tolk, vsi recejo da mu zgleda 25, 26... Drgac pa mislim, da so starejsi bolj zreli, razumevajoci, majo ze kr velik izkusenj v lajfu.....
čaw me zanimajo podrobnosti kako se razumeta vidva ker je meni všeč 30 letnik in sm stara 19 ....kemija med obema samo še nč ni bilo do zdaj .....
čaw me zanimajo podrobnosti kako se razumeta vidva ker je meni všeč 30 letnik in sm stara 19 ....kemija med obema samo še nč ni bilo do zdaj .....
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
beautiful liar napisal/-a:garfild lady napisal/-a:Hmm... Jst sm stara 19 let, moj luby pa 30!!!Ampak mu sploh ne zgleda, da jih ma tolk, vsi recejo da mu zgleda 25, 26... Drgac pa mislim, da so starejsi bolj zreli, razumevajoci, majo ze kr velik izkusenj v lajfu.....
tudi med nama je 10 letna razlika in midva se super razumema
če te zanima kaj več mi lahko tudi na zs pišeš
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Med nama je 5 let razlike in se mi to zdi (od prejšnjih zvez) še najboljše do zdaj. Sestra pa je z 10 let starejšim in sta že več let par, pa normalno funkcionirata v zvezi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov