Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
joi te je težko zastopt k maš tolk napak v enmu stavku da glava boli
joi te je težko zastopt k maš tolk napak v enmu stavku da glava boli
-
mala račka* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jah jst sem mela tipa mlajšga 2 leti od mene in takrat se mi je zdelo, da dobro fukcionerava, sam če pa pomislm zdej kolk sem mogla imeti razumevanja in popušala sem res nenormalno veliko....ampak to je to ker sva bila najstnika!!sicer sva bila skupaj 4 leta on je bil star 16 jaz pa skoraj 18 oz ko sva začela še malo manj...mislim pa da ko si star tam nekje 30+ se niti ne poznata tisti 2leti
sem pa bolj zato, da je partner starejši...mah itak pa leta niso pomembna, ker vse stereotipe podirata kolega pa njegova punca (ona je stara 17 let-zdej bo 18 on pa že 31)!pa kaj če se par razume pa fura pte je to to.
sem pa bolj zato, da je partner starejši...mah itak pa leta niso pomembna, ker vse stereotipe podirata kolega pa njegova punca (ona je stara 17 let-zdej bo 18 on pa že 31)!pa kaj če se par razume pa fura pte je to to.
-
FreakyGirl7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2007
- Kraj: somewhere...
meni glede starosti ni problema, tko da je brez veze da si delam neke omejitve do kolk naj bi bla razlika..kr če se dva res mata dva ful rada in če sta za skupi..potem tudi 20 let razlike ni problem
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Osebno bolj padam na starejše, in s tem zares mislim starejše (10-18 let). Ne vem, zakaj, toda bolj so mi šarmantni.
Saj ne rečem, da mi mlajši ne more biti všeč, tudi razmerje sem že imela, ampak vse bolj za one night.
Saj ne rečem, da mi mlajši ne more biti všeč, tudi razmerje sem že imela, ampak vse bolj za one night.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Name pdajo mlajsi..Ni da ni...3tedne nazaj sm spoznala "mojga" in ko sm ga prasala za leta je reku 25..In jst ze uno,jupiiiiii,koncno en,k ni mlajsi
Pol naslednji dan,k sva se vidla,mi rece,da jih ma 23 in da se je zlagau,k se je bau,da ce ne ga ne bom hotla vec vidt ce mi pove resnico..
(Kr neki) Tko da spet,jovo na novo..Sam sm opazla,da tud meni ustrezajo mlajsi..Se mio zdijo bolj zivahtni,bolj sprosceni,tud bolj pogumni..No,vsaj jst sm dobila tak filing
Pol naslednji dan,k sva se vidla,mi rece,da jih ma 23 in da se je zlagau,k se je bau,da ce ne ga ne bom hotla vec vidt ce mi pove resnico..
(Kr neki) Tko da spet,jovo na novo..Sam sm opazla,da tud meni ustrezajo mlajsi..Se mio zdijo bolj zivahtni,bolj sprosceni,tud bolj pogumni..No,vsaj jst sm dobila tak filing
-
cherrypie - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
ponavadi so bli vsi starejši od mene, ker se mi večinoma zgodi, da samo taki zapalijo. tko max bi rekla da mi je razlika 6 let, čeprov po 20tem je najbrž res dost vseen...sicer pa ugotavljam, da mam same težave odkar se ubadam z isto starimi kot sm sama. mogoče je moja generacija enostavno malo mimo...morm pa rečt da se mi zdijo kkšni par let mlajši ful uredu fantje samo nevem če bi res mela koga k bi bil mlajši od mene.
No, honestly, I am dumb. Most of the time I'm playing smart
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]