Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Jaz sem skoz gledala starejše tipe ker so mi bili pač zanimivi,ampak zadnje cajte imam samo mlajše..tudi po 4 leta mlajše!pač me bolj privlačijo!
Kako pa veš da to drži?Poznam mlajše tipe ki so dost bolj zrelejši kot pa starejši,..in ni jih malo verjemi.Saj ni nujno da če je tip starejši lahko tudi zrelejši!Lahko da je en 20 letnik dosta pametnejši od 30 letnika.Imam prijateljico ki ima fanta ki je 3 leta mlajši od nje.Lani je praznoval svoj 19 roj.dan in mata že leto dni starega sinka...se pravi da je tip zadosti zrel a vzgaja otroka medtem ko ma en 30 letnik doma froca(znanec)in hodi vsako soboto ven in vara svojo punco..
- Koda: Izberi vse
Jaz ima raje starejše tipe. Ker so bolj zreli.
Kako pa veš da to drži?Poznam mlajše tipe ki so dost bolj zrelejši kot pa starejši,..in ni jih malo verjemi.Saj ni nujno da če je tip starejši lahko tudi zrelejši!Lahko da je en 20 letnik dosta pametnejši od 30 letnika.Imam prijateljico ki ima fanta ki je 3 leta mlajši od nje.Lani je praznoval svoj 19 roj.dan in mata že leto dni starega sinka...se pravi da je tip zadosti zrel a vzgaja otroka medtem ko ma en 30 letnik doma froca(znanec)in hodi vsako soboto ven in vara svojo punco..
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
madzarka napisal/-a:oj! sem nova v "e-cosmu". sem pa na istem s tabo, ker mam rajši starejše tipe ko pa mlajše. sama sem stara 20, moj tip pa 11 let starejši. kolegi so strari od 25 naprej. tud meni se zdi, da se je z starejšimi dosti bolj pametno pogovarjat, kot pa z mlajšimi, čeprav so tudi oni včasih obupni...
se strinjam s tem.. imam fanta, ki je 8 let starejši od mene in naju ta razlika sploh ne moti. bil je moj prvi fant, prvi, vzel mi je nedolžnost in ni mi žal..
pogovarjava se lahko o čist vsem, bolj me razume kot mlajši in ni več tak otrok kot moji vrstniki ali 2,3,4 leta starejši..
wanna fuck.. now!. *
- Zhana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2007
Tudi jaz imam starejsega fanta in sicer sva 9 let razlike (jaz 21 on 30). Sprva sem bla malo skepticna kako bo to funkcionirala,ampak moram priznat, da je bila skrb popolnoma odvec . Ko sva zacela, sem imela 19 let in s emi je zdelo gorzno, ko me je kdo vprasal kok je moj fant star in sem rekla 28..kar nisem s emogla privadit na to cifro, ko pa sem prsila na 20 je blo lazje..
hocem rect, da leta niso ovira za nek odnos..mogoce edino stevilke same..jst sm se bolj stevilk bala kot karkoli drugega..
vgalvenm super se imava, se prilagajava.vcasih se dosti pozna, da je starejsi,ampak se on prilagodi meni in jaz njemu..
sem mi je nekatere razlike zdijo malce pretirane, pa tudi ce naj bi veljalo ''pravilo'', da so moski sele ko so starejsi bolj zreli..
Lp
hocem rect, da leta niso ovira za nek odnos..mogoce edino stevilke same..jst sm se bolj stevilk bala kot karkoli drugega..
vgalvenm super se imava, se prilagajava.vcasih se dosti pozna, da je starejsi,ampak se on prilagodi meni in jaz njemu..
sem mi je nekatere razlike zdijo malce pretirane, pa tudi ce naj bi veljalo ''pravilo'', da so moski sele ko so starejsi bolj zreli..
Lp
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jaz mam tud rada starejše. Sicer če je nekaj mesecev mlajši je v redu, če pa bi bil nižji letnik, bi me pa verjetno že motilo. Trenutno pa imam fanta, ki je od mene starejši leto in pol. . Recimo hodila pa bi z maximum 5 let starejšim.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
moj je od mene starejši dve leti pa se mi zdi da je tako ravno prav. drugače se pa strinjam za ljubezen ni ovir. leta pa sploh ne.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
olilika napisal/-a:jaz nisem marala mlajsih imam fanta ko je 17let starejsi od mene in prav uzivam z njim
Pr teb bi blo že kaznivo, če bi imela mlajšga. Počaki par let.
Vse to okoli "starejši so ful zrelejši, bla bla" je ful smešno. Lahko so ravno taki kreteni kot vrstniki ženske, katera se jih tako otepa. Ali pa ne, tu ni pravila. Imajo pa starejši pogosto boljši avto, keš, službo ... vse to pa privlači (predvsem) najstnice, ker njihovo vrstniki tega pač nimajo.
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
Shannon napisal/-a:olilika napisal/-a:jaz nisem marala mlajsih imam fanta ko je 17let starejsi od mene in prav uzivam z njim
Pr teb bi blo že kaznivo, če bi imela mlajšga. Počaki par let.
Vse to okoli "starejši so ful zrelejši, bla bla" je ful smešno. Lahko so ravno taki kreteni kot vrstniki ženske, katera se jih tako otepa. Ali pa ne, tu ni pravila. Imajo pa starejši pogosto boljši avto, keš, službo ... vse to pa privlači (predvsem) najstnice, ker njihovo vrstniki tega pač nimajo.
To je res, kar si zadnje napisala, ker je ena moja bivša sošolka iz sš imela 10 let starejšega tipa, ki je že imel izpit za avto in je potem hodil po njo v šolo, da so sošolci in drugi lahko postali zavistni (določeni). Poleg nje še poznam par takih primerov. Obstajajo pa tudi taki kot ena, ki jo poznam in ima 12 let starejšega tipa in ko sta začela hodit, je bila ona stara 18 let, on je seveda že imel službo in avto, ampak sta še zdaj skupaj in jima laufa, čeprav je ona začela hodit z njim, ko je bila še najstnica. Po mojem ni nič slabega v tem, dokler se ne gre samo za neko postavljanje pred drugimi, da imaš tipa, ki je x let starejši in ima keš itd. Meni je všeč 14 let starejši tip, ampak ima žal že punco. Ampak glede na to, da ga dobro poznam, je za svoja leta zrel in odgovoren, preprosto ima nekaj kar mlajši nimajo. Stvar okusa pač.
Diamonds are a girl`s best friend.
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
CorfuGirl napisal/-a:Jaz sem skoz gledala starejše tipe ker so mi bili pač zanimivi,ampak zadnje cajte imam samo mlajše..tudi po 4 leta mlajše!pač me bolj privlačijo!
Ampak če ima tip pri 19ih že otroka, to pomeni, da ni ravno zrel, če je njegova punca že tako hitro zanosila. Razen če sta si kot najstnika tako zelo želela otrok. Seveda se najdejo mlajši, ki so bolj zreli kot starejši, ampak takšni so definitivno v manjšini. Biserji med kamni. Kakorkoli že... ta fant, ki si ga ti izpostavila, se je hočeš nočeš pač moral "vzeti k sebi" in poskrbeti tako za otroka kot punco, ampak če gledamo realno - svet zunaj je poln nezrelih najstnikov, še celo takšnih nad 20. Večinoma pravim.
Diamonds are a girl`s best friend.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
margarita napisal/-a:CorfuGirl napisal/-a:Jaz sem skoz gledala starejše tipe ker so mi bili pač zanimivi,ampak zadnje cajte imam samo mlajše..tudi po 4 leta mlajše!pač me bolj privlačijo!
Ampak če ima tip pri 19ih že otroka, to pomeni, da ni ravno zrel, če je njegova punca že tako hitro zanosila. Razen če sta si kot najstnika tako zelo želela otrok. Seveda se najdejo mlajši, ki so bolj zreli kot starejši, ampak takšni so definitivno v manjšini. Biserji med kamni. Kakorkoli že... ta fant, ki si ga ti izpostavila, se je hočeš nočeš pač moral "vzeti k sebi" in poskrbeti tako za otroka kot punco, ampak če gledamo realno - svet zunaj je poln nezrelih najstnikov, še celo takšnih nad 20. Večinoma pravim.
prevzel je odgovornost
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala. No, stvar je taka. Zadnjič sem spoznala fanta, ki je od mene starejši 10 let. Povabil me je na kavo in me čez čas vprašal za msn, skratka očitno je, da sem mu všeč, kar je kasneje na msn-ju tudi pritrdil. Spoznala sva se na delu, ko sem jaz delala na praksi. Problem je v tem, da ga jaz več kot prijatelja oz. znanca ne vidim in sicer zaradi prevelike razlike v letih, pa tudi nasploh mi ni všeč. Ne predstavljam si ničesar skupnega z nekom, ki je toliko starejši od mene. To me odbija in se sprašujem zakaj si ne more dobiti sebi primerne ženske v njegovih letih (jaz sem še v sš 3. letnik). Poleg tega mi je že dlje časa všeč nekdo drug. Kako naj mu na lep način povem, da me ne interesira? Tako težko mi gre z jezika, ker me on nonstop sprašuje kam bova šla čez vikend in izbira kam bi šla jest itd.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Če mu ne moraš povedati v živo, mu povej prek MSNja - to ti bo sigurno lažje. Povej pa tako kot je, da se ti zdi prestar zate in da si želiš fanta ki bo mlajši. Predlagam ti da to narediš čimprej, da ti ne bo več neprijetno ko te bo spet vprašal kam bosta šla čez vikend / jest,..
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
ma dj, jz sm mela zdj kao 1 leto mlajša, po letniku, ceprav ms bla jz november on januar, se pravi praktično 3 mesce, pa se je vcasih taka razlika poznala, tk da sm si rekla, da nikol več tok starih ko pa sm jz al pa mlajših, ž tk moški kasnej odrastejo al pa sploh nikol tk da... mlajši no way anymore!
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_