Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
*hox* napisal/-a:Z mlajšim 100% ne bi bla, pa tudi z recimo 2 leti (ali več) starejšim od mene ne. Men je fajn, da je starejši od mene tm okol eno leto, mesec manj / več, če pa je starejši več kot 2 leti mi pa že ne potegne več. Loh bi bil še tok supr fantastično najboljši, pa ne bi bila z njim zaradi starosti. Moj je od mene starejši 10 mescev, kar je idealno.
Čist hipotetično: in če bi se res zaljubila v nekoga, ki bi bil več kt 2 leti straješi? Bi ti bila to res tako huda ovira?
-
Miss Dior - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- Kraj: Okolica MS
jaz bom naprimer stara 22 moj fant pa je star 32. in se nikoli mi ni bilo boljse kot zdaj z njim. tisti ki so do 3-5 lets tarejsi so se otrocji, v zivljenju imajo druge cilje,...v vecini.ne vsi! meni edino ni normalno kako lahko punce hodijo z kar nekaj leti mlajsimi moskimi. ne vem. nisem poskusila pa nikoli me ni mikalo.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Miss Dior napisal/-a:tisti ki so do 3-5 lets tarejsi so se otrocji, v zivljenju imajo druge cilje,...
replika!!!
moj je od mene starejši eno leto (celo nekaj mesecev manj) pa je približno enako otročji kot moj oče. hočem povedat, da če so otročji, so posplošeno otročji vsi moški (hipotetično ). cilji pa so popolnoma druga stvar... lahko rečem, da ima moj bolj izoblikovane cilje od kateregakoli 30letnika...
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
to je vse odvisno od vzgoje posameznika ter volje po dosežkih Js sm isti od svojega 13 leta, cilje ki sm si zadal sm vedno uspel uresničit. Je pa res da mam daleč večje ambicije kot kak sovrstnik, pač stara šola, se treba staršem zahvalit. Tudi ve mamice. pač ko bote, trda roka!!! Nič popuščat, pa vse otročkom nosit, pol bodo vsi mamini sinčki in si pr 20 nebodo znali niti jajca na oko spečt
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Miss Dior napisal/-a:meni edino ni normalno kako lahko punce hodijo z kar nekaj leti mlajsimi moskimi. ne vem. nisem poskusila pa nikoli me ni mikalo.
No vidiš ljubica, če nisi poskusila ne moreš soditi o tem, kaj je normalno in kaj ne. Jaz imam 5 let mlajšega, se pravi sem v totalno nenormalni zvezi? Zanimivo. Grem stavit da ima bolj zastavljene cilje, ki jih uspešno realizira, kot večina 30-letnikov in 30-letnic. Veš koliko mlajših fantov obstaja, ki zaradi takšnih in drugačnih življenjskih izkušenj razmišljajo in se obnašajo bolj zrelo, kot pa kašne kure pri 30ih, ki jih zanima samo makeupa in obleke?
Sori ampak take izjave kot je tvoja zgoraj so mi tako šovinistične - kao, če jaz tega ne prakticiram, mi pa ni normalno. Upam, da se ti bodo v življenju dogajale še bolj "nenormalne" zadeve kot je to, da boš pridobila neko življenjsko širino, razgledanost in predvsem sprejemanje nečesa, kar tebi osebno ni všeč.
-
*just me* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
- Kraj: Celje
Smreka napisal/-a:Miss Dior napisal/-a:meni edino ni normalno kako lahko punce hodijo z kar nekaj leti mlajsimi moskimi. ne vem. nisem poskusila pa nikoli me ni mikalo.
No vidiš ljubica, če nisi poskusila ne moreš soditi o tem, kaj je normalno in kaj ne. Jaz imam 5 let mlajšega, se pravi sem v totalno nenormalni zvezi? Zanimivo. Grem stavit da ima bolj zastavljene cilje, ki jih uspešno realizira, kot večina 30-letnikov in 30-letnic. Veš koliko mlajših fantov obstaja, ki zaradi takšnih in drugačnih življenjskih izkušenj razmišljajo in se obnašajo bolj zrelo, kot pa kašne kure pri 30ih, ki jih zanima samo makeupa in obleke?
Sori ampak take izjave kot je tvoja zgoraj so mi tako šovinistične - kao, če jaz tega ne prakticiram, mi pa ni normalno. Upam, da se ti bodo v življenju dogajale še bolj "nenormalne" zadeve kot je to, da boš pridobila neko življenjsko širino, razgledanost in predvsem sprejemanje nečesa, kar tebi osebno ni všeč.
Podpis pod to
-
Miss Dior - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- Kraj: Okolica MS
vsak ima svoje poglede. pa ne samo za mene marsikomu se zdi to nenormalno. sicer pa naj vsak dela kakor hoce. hvala bogu ce komu klapa. sem vesela za vas tiste. nikoli si ne bomo isti. samo sem dala svojo misljenje in zaradi vas enih ga ne bom spremenila. nekateri moski niso reni niti ko so ze zares stari to je pac osvisno od cloveka. tako kot nekateri ze zelo mladi imajo jasno postavljene cilje. vendar jih je vec takih starejsih, kolikor sem to jaz opazila in kolikor sem videla mlajse glede obnasanja.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Res je, da ima vsak neke meje do kamor je pripravljen iti. Vendar; je starost res tako pomembna?? Meni se zdi mišljenje človeka, njegova zrelost itd. veliko pomembnejše od starosti.
Zaradi mene je tip lahko star 20 let, vendar če nima v glavi razčiščenih osnovnih pojmov, bom pač veliko raje s 17-letnikom, ki jih ima.
Zaradi mene je tip lahko star 20 let, vendar če nima v glavi razčiščenih osnovnih pojmov, bom pač veliko raje s 17-letnikom, ki jih ima.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
AngelOfDarkness - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2007
- Kraj: Primorska
osebno se boljše razumem s starejšimi tipi kot z vrstniki, ker pač razmišljamo v isti smeri. moj trenutni "prijatelj" je 15 let starejši od mene in se super razumeva.
-
*Neja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Načeloma leta naj ne bi bila pomemben faktor v zvezi, je pa res, da pretirane starostne razlike prej privedejo do težav. Vse je odvisno od tega, kakšna partnerja se najdeta skupaj. Če sta približno na isti valovni dolžini in leta jemljeta kot nepomembne številke, ima tudi takšna zveza lahko prihodnost. Mene osebno bolj pritegnejo starejši. Mlajši sploh ne, še posebej pa ne zdaj v teh letih, ker nekje do sredine 20ih fantje še dozorevajo (večina, nočem posploševati), v drugi polovici 20ih pa se poslavljajo od divjega žuranja in svobodomiselnega načina razmišljanja.
-
*Neja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2007
AngelOfDarkness napisal/-a:osebno se boljše razumem s starejšimi tipi kot z vrstniki, ker pač razmišljamo v isti smeri. moj trenutni "prijatelj" je 15 let starejši od mene in se super razumeva.
Tudi pri meni je tako. Moja sestra hodi z 10 let starejšim in sta že lep čas skupaj, oba imata dobri službi... v glavnem sta par kot vsi drugi in na prvi pogled se zdi, kot da bi bila v letih razlike največ 5 let. Nekateri, ki so "omejeni" glede starostnih razlik, radi mečejo pod nos: kako pa bo potem, ko bo ženska stara 30, moški pa recimo 42? Takšne stvari je res dobro premisliti prej, ampak če je ljubezen močna in je to to, ne vidim razloga, zakaj ne bi bila skupaj, če se razumeta.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Mam fanta ( 24 bo letos ) in js sm kr neki let mlajša od njega. Ampak naju, niti najinih staršev to ne mot. Priznam, da me bolj privlačijo starejši, kot pa mlajši oz. fantje istih let. In tudi moja starša sta 11 let razlike, in jima funkcionira čudovito. Očitno mamo razliko v letih v genih .
Lp
Lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov