Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 25. Mar. 2007 23:22

jz pa moj sva narazn 4 leta pa 5 mescou. skupi sva že mal več k en let, pa nama laufa supr, jz sploh ne opazm kok je on starejši (sj ne da je 4 leta ful) pa tud ne razmišlam o tem.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 26. Mar. 2007 13:04

Meni gre pa zelo na živce, da vsi gledajo na starost tako stereotipno. Če ima bejba 10+ let starejšega se ne bo obneslo, ker se bo hotla zdivjat, če ima mlajšega je pa on neresen. Večje traparije še slišala nisem. Vsaka zveza je poglavje zase in vsak moški, pa naj ima starejšo ali pa mlajšo, je drugače resen.

Moj je eno leto mlajši in če mi še katera "kolegica" reče: "Sej je ful v redu, samo kaj ko je mlajši" ji bom povedala svoje. Ljudje smo različni. Ni povsod nujno, da so 3leta starejši tipi ravno prav zreli in ni nujno, da je to tisto, kar določena punca rabi.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tejč* » 26. Mar. 2007 21:06

Maychy napisal/-a:Meni gre pa zelo na živce, da vsi gledajo na starost tako stereotipno. Če ima bejba 10+ let starejšega se ne bo obneslo, ker se bo hotla zdivjat, če ima mlajšega je pa on neresen. Večje traparije še slišala nisem. Vsaka zveza je poglavje zase in vsak moški, pa naj ima starejšo ali pa mlajšo, je drugače resen.

Moj je eno leto mlajši in če mi še katera "kolegica" reče: "Sej je ful v redu, samo kaj ko je mlajši" ji bom povedala svoje. Ljudje smo različni. Ni povsod nujno, da so 3leta starejši tipi ravno prav zreli in ni nujno, da je to tisto, kar določena punca rabi.

se podpišem :)
Uporabniški avatar
*just me*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *just me* » 27. Mar. 2007 7:26

:) luškana tema.

Evo js mam pa izkušnje z starejšim in mlajšim in to v obeh primerih 9 let :? (je tut moja srečna številka, pa tut r.d. imam na ta dan, hehehe)

Prejšnji fant je bil 9 let starejši, veza je trajala 7 let. Tisti čas so mi bili pač starejši fantje všeč.
Zdaj pri 29-tih imam fanta starega 20 let in že eno leto odlično funkcionirava.

sem mnenja, da se moški dosti hitreje starajo kot ženske (čeprav študije kažejo drugače), :razz:
ne bi več mogla nazaj...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 27. Mar. 2007 8:02

Jaz sem imela od sebe najstarejšega 6 let..in ja....lahko rečem, da sem čutila razliko. Razlika predvsem v tem, da je on precej razmišljal kje in kako bo živel..kaj bo počel..itd..in takrat me je to malo plašilo (nisem bila še pripravljena razmišlajti kje bom živela itd..). Verjamem pa, da se potem ta razlika v letih sčasoma izravna...če se :roll:
Uporabniški avatar
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anona » 28. Mar. 2007 22:39

Jaz vedno naletim na mlajše. Mela sem enga 2 let mlajšega, pa sva bla skupaj 3 leta. In se je poznala razlika v letih. Na koncu je bil to eden izmed razlogov, da sva končala, kajti on je bil premlad. Sedaj imam enega 3 leta mlajšega. Ne vem zakaj, očitno zato ker mlajša zgledam, vedno se name limajo mlajši tipi. Ne morem preko tega.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 29. Mar. 2007 0:03

Moj je starejši od mene 10 let. Mi odgovarja v vseh pogledih, sva srečna, me podpira pri šolanju, razume da sm še mlada in da se želim še zdivjat, da se še iščem, mi svetuje samo na koncu mi zmeri reče nej bo odločitev moja, mi ne pridiga ker ve da je najbolš če se učiš na svojih napakah. Najbl pomembno mi je to, da mi daje en tak filing varnosti, se pravi da lepo poskrbi zame in da si tudi on želi družine. :love:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Mar. 2007 9:42

borboletta, kolk si pa stara?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Mar. 2007 13:50

fino je če je dečko malo starjši (zaradi vse dobro znanega dejstav, da so malo v zaostanku z razvoje.hehe), vsaj zdaj ko sem še mlada....potem pomojem te starostne niso več pomembne....

drugače pa...nimam nekih izkušenj s ful starejšimi moškimi....razen tega da so pač bolj izkušeni ( sm bla enkrat z enim, ki je ene 13let starejši....in me je takooooooo poseksal....aaaaa) :twisted:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 29. Mar. 2007 17:16

Jaaaa, moje izkušnje so tud take.
Starejši seksajo čist z enim drugim žarom, s pravim občutkom, strastjo, vse je ful bolj erotično, medtem ko je moja izkušnja z mlajšim oz. vrstnikom (2) ta, da vse počnejo bolj zaletavo, nimajo tistga pravga filinga, sploh pa ne znajo tko zrajcat, hahaha :lol:
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 29. Mar. 2007 22:02

Ta mesec sm jih mela 21, on jih ima pa 30. :)
niagara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a niagara » 29. Mar. 2007 22:09

in kako se zastopta če lahk vprašam? zveza normalno deluje? :)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 30. Mar. 2007 10:55

he :) Js sm pa star 22 oz 23 pa sm mel večinoma starejše punce :) Se pravi 23+ največ pa do 27 :) Zgleda da se me mlajše bojijo :) Je pa res da zgledam vizualno starejši, tko 25 mi dajo, ko me vidijo na prvi pogled :D Mam pa v glavi da more bit mlajša, sam nekak nerata :) Mogoče preotročje, nevem debata je nekaka nesmiselna. Kaj bi se pa pogovarjal s kako srednješolko, če je naredla domačo nalogo :D No ja poskusit ni greh :D
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 30. Mar. 2007 12:11

niagara napisal/-a:in kako se zastopta če lahk vprašam? zveza normalno deluje? :)

midva sva 12 let narazen...pa že skoraj 5 let normalno deluje :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 31. Mar. 2007 6:29

niagara napisal/-a:in kako se zastopta če lahk vprašam? zveza normalno deluje? :)

Kukr sm že vzgori napisala o naju...štima sto na uro. Pred tem sm hodila s 23-letnim tipom in mi je biu tolk zatežen (sam sexat je hotu). Zdej k sm pa s tem, pa mi tolk odgovarja v vseh pogledih, da mislm da je to kr to. :D

Najprej sm se sekirala kko bom našim povedala in pol so mi sam rekli: No, sej nej te kr mal k pameti spravi. Tko da mislm, da so tud oni zadovolni k je starejši in bl odgovoren pa tko... :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov