Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 25. Okt. 2006 8:59

emsi napisal/-a:
Panasonic napisal/-a:Mislm z mojga stališča je to čist mim da ma ženska 10 al pa več let starejšga tipa... Kva pa vem... ona 24, on 34... Ženska recmo da rodi pr 30-ih (RECIMO!), se prav jih ma on že 40. Fotr bo abrahama praznovou, k otrok še ne bo niti vedu točn kva to pomen, no pr mamici bo vedu :lol: , no takrat jih bo oče meu že 60, k bo otrok nekak končal srednjo šolo... Iz tega sledi, da dosti zvez iz teh razlogov se ne obnese... Lep pozdrav! :D

oh ja.... jz mam tud fanta 11 let starejšega, sam dej no, kje maš pa garancijo, da bosta celo življenje skupaj, pa da bosta mela otroke... al pa da bosta sploh tok cajta še živela.
ja sej vem to je ful črn scenarij, sam hočem povedat, da če trenutno odgovarja, zakaj bi se sekiral?!

ma ja... js mam zdej tud razmerje z 10 let starejšim... in se z leti sploh ne obremenjujem, on pa tudi ne! dokler nama je skup fajn in dokler veza štima- ZAKAJ PA NE? Bomo videli kaj bo iz tega....
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Okt. 2006 11:26

Meni je že nekaj časa všeč nekdo, s katerim se dobro poznava, vendar je med nama 7 let razlike. Meni osebno se to ne zdi veliko, vendar zdaj, ko sama še nisem ravno čustveno dozorela, se mi zdi, da mora preteči še nekaj let, da bi lahko med nama bilo kaj resnega...
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 25. Jun. 2011 13:36, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Okt. 2006 11:37

double post
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Jan. 2008 17:30, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 25. Okt. 2006 16:19

---
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Okt. 2006 18:48

Ti se boš od 16. leta pa tja do enga 25.26 še precej spremenila, boš videla, on je pa verjetno že kolikortolikor izoblikovana osebnost. Ti se lahko razviješ v povsem drugačno osebo, kot si zdaj, in se lahko zgodi, da si postaneta popolnoma različna...

No, jst spet ugotavljam, da sm očitno res usekana na starejše, ker v službi opažam same take... :D šarmantne tipe s sivimi laski in gubicami...
Uni mlajši oz. moji vrstniki in kar je pod 30 mi splooooooh ne potegne, tud opazim jih ne v primerjavi s takimi 35/40+... :lol:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 25. Okt. 2006 19:15

Jst ne razumem kako je enmu 30-letniku lahko všeč ena 16-letnica??? Jst si pri tridestih letih ne bi mogla predstavlja razmerja z 16-letnikomn :? :?

Drugače je, če je ženska mal starejša (npr. od 20 let naprej) in si takrat najde starejšega partnerja, pol itak ni problema ampak da si kot najstnica najdeš tok starejšga tipa je pa čist out :roll: Ti moraš še velik stvari doživet in it skozi nekatere faze... On pa je vse to že doživel in ma posledično tud drugačen pogled na partnersko razmerje kot ti.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Okt. 2006 8:18

Frenkie napisal/-a:Jst ne razumem kako je enmu 30-letniku lahko všeč ena 16-letnica??? Jst si pri tridestih letih ne bi mogla predstavlja razmerja z 16-letnikomn :? :?

Drugače je, če je ženska mal starejša (npr. od 20 let naprej) in si takrat najde starejšega partnerja, pol itak ni problema ampak da si kot najstnica najdeš tok starejšga tipa je pa čist out :roll: Ti moraš še velik stvari doživet in it skozi nekatere faze... On pa je vse to že doživel in ma posledično tud drugačen pogled na partnersko razmerje kot ti.

Z zadnjim odstavkom se strinjam, moraš pa razumeti, da smo si ljudje različni. Tako kot je ena pred tabo napisala, da ji pri mlajših ne potegne oz. da jih nekako ne opazi, tako tudi jaz ne padam na svoje vrstnike. Verjamem, da se najde kakšen resen, a ni rečeno, da bi mi ravno ta bil všeč in bi se z njim ujela. Večina fantov v nasprotju s puncami načeloma rabi par let več svobode ali menjavanja punc, da se dokončno ustalijo in imajo pošlihtane zadeve glede zveze ter tudi ostalih stvari v življenju.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 17. Mar. 2012 18:22, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 22. Jan. 2007 7:44

ne vem, meni se to ne zdi problem.
če sta partnerja dovolj zrela, da sta skupaj ne glede na razliko v letih, vam lahko zaželim samo veliko lepih trenutkov v zvezi, nič drugega. mene to res ne moti.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 05. Feb. 2007 21:47

ma ja...ni važno kolk je star...važno je kaj ma v glavi! sm mela zmerej par let starejše tipe...mislna da se edin z njimi dobr razumem....
evo zaj mam leto in še mal mlajšega...pa se z njim še bolš razumem

starost ni pomembna, ni ovira...oz. ne bi smela bit ovira!
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 8. 2006
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a miska20 » 05. Feb. 2007 21:59

moj lubi je 6 let starejši od mene pa sma skup že 4 leta in pol...poznam tud dva, k sta 10 let razlike, pa se tut super štekata...po moje starost ni nepremostljiva razlika, če se mata dva res rada in hočta bit skup...
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 06. Feb. 2007 9:59

Mah men to ni blo nikol jasno kok ma npr lahko 30 letna ženska 18 letnega fanta...to mi je tko mal bolano...Pa tud tipi ne vem kaj jim je da majo nekateri 40 letni 20 letnice...Za par let razlike ne rečm sam za takšne ekstreme morš bit pa že mal čudn oz je neki narobe s tabo... :eek:
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 06. Feb. 2007 10:16

kiki dan danes je zelooo veliko parov z razliko 20 let med sabo in temu nemoreš rečt da je to čudno ali pa da je nekja narobe s tabo. med mano in mojim je 19 let razlike in se dosti bolj ujameva kot z enim mojim vrstnikom ali par let starejšim od mene.

zame je nekja narobe s človekom če se vmeša v družino, da si ljubica nekomu ki je poročen.. to je zame neumno.

no vsak pač misli kaj je za njega boljše čeprav starost ni ovira.
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 06. Feb. 2007 10:23

ne vem no men še zmeri ni to normalno in mislm da majo takšni pari vsaj eden od njiju kakšne travme iz otroštva in iščejo neki pr starejših partnerjih.... :?
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ice-red » 10. Feb. 2007 16:08

tud sama mam izkušnje s starejšimi moškimi, ki so mi bli vedno všeč. deloval so mi bolj odraslo. sam do zdej se ni obneslo z nobenim. sm ugotovila da če so prestari tud ni fajn, ker so preveč navajeni že vsega. tko da sm se odločila da bom zej na mlajše gledala, če so bo kje kakšn našu.
Uporabniški avatar
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a TiGy » 10. Feb. 2007 17:05

Meni so tudi všeč starejši moški kakih 7-10 let. Pa ne vem zakaj ampak me bolj privlačijo :) Pa sem že mela tud izkušnje z njimi :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov