Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 22. Sep. 2006 17:17

[quote="*pupika*"]ja, in na začetku mi je odgovarjalo, da je bil navihan, norčav... čez čas pa mi je začelo to najdet, ker je bil otročji! sej obstajajo izjeme, ja... sam js mam z maljšimi pač slabe izkušnje! Tudi ponavadi je tako, da se še niso znoreli in da se ne da pogovarjat z njimi takrat, ko je to najbolj potrebno...
quote]

Fuf..tole mi je dalo pa misliti...mislim da kar drzi...po eni strani ti je vsec norcavost,navihanost..po drgi strani pa se tip skor ne zna resno pogovarjat!!prou mas :roll:
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 23. Sep. 2006 10:06

no,izkusnje....mlajsi v postelji..
Zadnjič spremenil lubica23, dne 23. Sep. 2006 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 23. Sep. 2006 10:10

čist odvisno! lahko so mlajši in izkušeni in mlajši neizkušeni!
moj bivši je imel na tem področju ogromn izkušenj... vem pa, da so nekateri pravi buhi kar se tiče tega :D
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 24. Sep. 2006 2:48

Sicer nimam izkušnje z mlajšimi (tisti en teden razlike - jaz starejša) ne štejem, ampak mislm, da je to je čist odvisen od izkušenj in interesov posameznika. Lahko je dedec pri 30-tih pa te še vedno ne bo znal zadovoljit na tak način in tako,, kot bi ti rada. V postelji imaš lahko tudi egoiste, ki gledajo samo na svoj užitek, lahko imaš tipa, ki gleda samo nate, in nekoga, ki poskrbi za užitek obeh. Tukaj pa starosti, po mojem, niti ni važna.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 24. Sep. 2006 13:42

jaz mam raj starejše (vsaj 4-5 let). čeprav je to relativno, sam ponavad je tko, da so mlajši manj izkušeni.
Uporabniški avatar
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klea_zvezdica » 24. Sep. 2006 18:10

uh men je pa ubistvu vseen :) sam da je tip da se reče, ne pa da zgleda vs posušen pa nemožat :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 24. Sep. 2006 18:13

jst sem z enim hodila pol leta, k je bil leto mlajši, pol sm hodila z enim k je bil 4 dni mlajši :oops: zdej mam spet enga k je leto mlajši, pa me nič ne moti...bivši je bil pa 2 leti starejši od mene, pa se mi je zdej prestar zame..oz. ne prestar...ob njem sem se počutila čisto majhno, neizkušeno..sm svafurala dolgo zvezo...
jst sm mnenja da se da z mlajšimi bolj furat!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 25. Sep. 2006 13:16

Moj je 3 leta mlajši in se v postelji odlično obnese! :wink:

Dejstvo je, da starost tipa ne more vplivat na njegovo "predstavo" - nekateri še pri 30h ne vejo za kaj majo tiča in kako se ženski ustreže. :twisted:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackLady » 25. Sep. 2006 16:44

trapa napisal/-a:Moj je 3 leta mlajši in se v postelji odlično obnese! :wink:

Dejstvo je, da starost tipa ne more vplivat na njegovo "predstavo" - nekateri še pri 30h ne vejo za kaj majo tiča in kako se ženski ustreže. :twisted:

se strinjam, da leta nimajo nic s tem..
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Sep. 2006 8:58

Sej starost res ni tok važna..če pa mal bol pomislim, pa npr. da bi bla jest okrog 20, tip pa čez 30 bi mi blo kr mal grozno-jest bi hotla vn žurat, on bi si pa hotu ustvart družino-tko da zame razlika največ dve, tri leta..sicr sm pa zdj več kot zadovoljna :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Sep. 2006 9:00

saj verjetno veš, da to ni pravilo...
npr. moj bivši si je želel otroka pri 24,25 letih, jst pa ne
in sedanji si ga ne želi niti pri 37 in jst tud ne in je super. :)
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Sep. 2006 9:27

Mimi_M napisal/-a:saj verjetno veš, da to ni pravilo...
npr. moj bivši si je želel otroka pri 24,25 letih, jst pa ne
in sedanji si ga ne želi niti pri 37 in jst tud ne in je super. :)

Ja ja vem da ni pravilo :) to velja samo zame (za moj primer)..ja res je morš najdit sebi enakega (zdj glede otrok govorim) in fajn je da si ga našla :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 23. Okt. 2006 19:12

Mislm z mojga stališča je to čist mim da ma ženska 10 al pa več let starejšga tipa... Kva pa vem... ona 24, on 34... Ženska recmo da rodi pr 30-ih (RECIMO!), se prav jih ma on že 40. Fotr bo abrahama praznovou, k otrok še ne bo niti vedu točn kva to pomen, no pr mamici bo vedu :lol: , no takrat jih bo oče meu že 60, k bo otrok nekak končal srednjo šolo... Iz tega sledi, da dosti zvez iz teh razlogov se ne obnese... Lep pozdrav! :D
Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 23. Okt. 2006 21:59

lubica23 napisal/-a:no,izkusnje....mlajsi v postelji..

Moje izkušnje so odlične!! :cool:

Sam ne verjamem, da ma starost pri tem kej. Odvisn od tipa.
emsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a emsi » 25. Okt. 2006 7:37

Panasonic napisal/-a:Mislm z mojga stališča je to čist mim da ma ženska 10 al pa več let starejšga tipa... Kva pa vem... ona 24, on 34... Ženska recmo da rodi pr 30-ih (RECIMO!), se prav jih ma on že 40. Fotr bo abrahama praznovou, k otrok še ne bo niti vedu točn kva to pomen, no pr mamici bo vedu :lol: , no takrat jih bo oče meu že 60, k bo otrok nekak končal srednjo šolo... Iz tega sledi, da dosti zvez iz teh razlogov se ne obnese... Lep pozdrav! :D

oh ja.... jz mam tud fanta 11 let starejšega, sam dej no, kje maš pa garancijo, da bosta celo življenje skupaj, pa da bosta mela otroke... al pa da bosta sploh tok cajta še živela.
ja sej vem to je ful črn scenarij, sam hočem povedat, da če trenutno odgovarja, zakaj bi se sekiral?!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov