Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dr.Tom napisal/-a:Moj oče je že pri 16 letih živel samostojno recimo, se pri 20 poročil imel mene in še vedno srečen v zakonu 38 let
Brazilka je stara 33 let, če se ne motim in ne okrog 20. To glede očeta je pa v tej zgodbi totalno nepomembno, ker so časi zdej čist drugi kot so pa bili. Včasih so se itak skor vsi že pri 18 ženil pa mel otroke dons je pa kr precej drugače tko da...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Migrena poglej, če jih ima brazilka 33 kot si omenila je pa sploh čudno da piše o tem. Danes so ženske pri 33-tih že zelo samostojne, samozavestne in sposobne odločanja. Torej, če se ji zdi tip že lep čas neprimeren, otročji kaj potem dela z njim. Enostavno si je treba poiskat nekoga s katerim bo srečna in ne da je z nekom iz navade in zato, da pač ni samska kot pončne mnogo žensk.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ja men bi blo tud čudn, če bi blo v zvezi vse tako super se pol obremenjevat oz. nazaj držat z nekimi takimi vprašanji, "kaj pa če..."
če se imata fino in uživata drug z drugim, čemu je potem potrebno neko spraševanje, če je to OK?
ne vem, no..al sm pa sam jst taka, da se ne obremenjujem z nepotrebnimi stvarmi..
če se imata fino in uživata drug z drugim, čemu je potem potrebno neko spraševanje, če je to OK?
ne vem, no..al sm pa sam jst taka, da se ne obremenjujem z nepotrebnimi stvarmi..
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Hm zadnje case opazam vedno vec parov k je zenska par let starejsa od tipa..tm do ene 10 let..pa ocitno jim cist dobr gre
Drgac pa jaz ful starejsega tipa nocem met..ker nocem met plonklistka. Hja vem da sm se cudn izrazla ampak tko je..pac doloecene stvari je recimo ze dal skozi ki jih jaz nisem..cisto zivljenjske izkusnje..in seveda nekdo s katerim si v vezi vpliva nate tudi v tej smeri...meni pa do tega res ni...mislm sj ce bi me kksn zmesu bi blo itaq vseen ampak tko racionalno pa ne no.
Drgac pa jaz ful starejsega tipa nocem met..ker nocem met plonklistka. Hja vem da sm se cudn izrazla ampak tko je..pac doloecene stvari je recimo ze dal skozi ki jih jaz nisem..cisto zivljenjske izkusnje..in seveda nekdo s katerim si v vezi vpliva nate tudi v tej smeri...meni pa do tega res ni...mislm sj ce bi me kksn zmesu bi blo itaq vseen ampak tko racionalno pa ne no.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
heh....jaz pa sem v hudi dilemi...heh...tip ki mi je všeč je leto pa pol mlajši od mene....in to mene fulll moti....njega ne moti da sem starejša....tip mi je všeč....on je pa nor name...in hoče da bi čimprej blo kaj iz tega "prijateljstva"....jaz pa pri tem fulll bremzam zarad starosti....saj vem da leta niso pomembna....ampak mene vedni potegne mnenje kaj bodo drugi rekli na to...vem da je to velika napaka....ampak...nevem....upam da me love premaga in mi ne bodo leta več toliko pomenila....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
[*jag0da*] - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
*Tasha* napisal/-a:Mene zmer mlajši osvajajo, k zgledam mlajša k sm.
Mene tud.
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
*Tasha* napisal/-a:Mene zmer mlajši osvajajo, k zgledam mlajša k sm. Moji tipi so pa bli zmer starejši, čeprav sam za kak mesec
hvala enako
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov