Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Zakaj pa bi bilo brezupno?
Če se mata rada ostalo več ni pomembno ... lej sploh se ne obremenjevat z leti, posvetita se en drugmu, temu kar vidva hočeta, velik se pogovarjejta itd. pa bosta tut probleme rešila --> leta so pa res najmanj od vsega pomembna, sploh če vse ostalo štima
Če se mata rada ostalo več ni pomembno ... lej sploh se ne obremenjevat z leti, posvetita se en drugmu, temu kar vidva hočeta, velik se pogovarjejta itd. pa bosta tut probleme rešila --> leta so pa res najmanj od vsega pomembna, sploh če vse ostalo štima
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
hmm do zdj sm mela vedno tipa, starejšiga prbližn 5 let..... toleriram sama pr seb, da bi mela tipa, k je starejši 10 let al pa mlajši eno leto al pa dve... več pa ne... vrjetno se bo to z leti spremenil, ampak trenutno je taka situacija
- brazilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2006
Moj zadnji fant je bil šest let starejši od mene pa sem po enem letu ugotovila, da je čisti pubertetnik in da ni sposoben prevzeti nobene odgovornosti. Tudi vsi, ki ga poznajo menijo isto. Enkrat sva se celo pogovarjali o tem z eno njegovo bivšo. Imam tudi mlajšega brata, ki je prav tako star 26 pa je zelo zrel in marsikomu za zgled. Tako, da sem res v dvomu. Pa večina stvari, ki sem jih prebrala na forumu ali pa še kakšnem drugem je bolj negativna kot pozitivna. Sama sicer poznam nekaj parov, pri enem je razlika pet, pri enem dve in pri enem tri leta razlike pa so vsi poročeni in se zaenkrat dobro razumejo. Menda je tud Saška L. ful mlajša od svojga Mihca? Nisem ziher ampak ena znanka mi je to rekla. No ja, mal se očitno es tolažim pozdravček vsem
-
MIGRENA - Cosmofrik
Lej leta kle res nimajo vloge, ampak bolj to kok je on zrel v glavi. Lah je star 40 let pa se obnaša kot en najstnik lahko je pa star 20 let pa ma "pošlihtano" v svoji buči. To nemorš z leti primerjat, ker se razlikuje od človeka do človeka. Pozabi na leta in uživej... se mi zdi, da ženske prevečkrat uničmo al pa ne dopustimo, da se kakšna lepa stvar zgodi/razvije ravno zaradi tega našega prekomernega razmišljanja in obremenjevanja.
-
duncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
js sm mela 6 let starejsega tipa...pa se nkol nisma tolk zastekala k zdj k je zdajnsi tip starejsi 4 leta od mene..in to mi je cist dovolj..verjetn sm bla pa res premlada za resno zvezo in za njega..bla sm stara 16 k sma zacela...tak da...zdj sele vidm kaj vse naj bi zamudila..navsezadnje pa leta niso pomembna
- brazilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2006
ja, saj, leta niso pomembna? ampak vseeno si še vedno mal belim glavo s tem Res pa je, da poznam ogromno tipov, dosti starejših od mojga, ki so ne samo otročji in pubertetniški ampak imajo že kar nekaj nenormalnega v sebi, sam o svoji zunanjosti razmišljajo pa z žensko so sam zato, da zgledajo normalni v bistvu se pa sam s kolegi družijo pa bog ne daj, da bi kdaj pokazali, da imajo svojo radi,...poznala sem enga, ki je tok zlo zase skrbel , da sta se morala on pa njegova vsako jutro vagat, sam da bo vse dobr zgledal...skratka, hočem reč, da leta res niso pomembna sam, še vseen se sprašujem a je ta MOJ NOVI res med POSEBNIMI :bussi: al pa naju bo prešišala statistika (razlike v letih ne preživijo ) Sam res pa je, da je izredno težko najti nekoga, ki te ima res rad in tudi pusti, da imaš TI njega. In ta moj mi je res všeč pa že dolg nisem bla tok vesela kot zdaj, ko sem z njim.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moj je 3 leta starejši od mene pa je full bl otorčji k jz pa sm že jz najbl kar se da otročja
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
-
MIGRENA - Cosmofrik
Moja prjatlca se je pa zdej zapletla z enim 40-letnikom ona je pa stara 24 in v bistvu prej sploh nikol nisem razmišljala o tem sam, če pomisliš, da je on skor tok star kot njen fotr al pa da bi dejansko lah bil njen fotr mi je pa kr freaky ... nevem no jest bi poj skoz to mela v glavi
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Brazilka ti povsem čudno gledaš na te stvari, najbrž si stara tam pod ali pa okrog 20 let, po razmišljanju sodeč. Leta dejansko nimajo kake bistvene veze. Ljudi je potrebno karakterizirat med intelektualce, povprečneže in otroške primitivce, ki ne poznajo bontona in pravilnega zrelega obnašanja. Lahko si od nekoga 8 let starejša, pa bo fant zrelejši od vseh tvojih vrstnikov. Velika napaka je, da zaradi enga čudnega kekca (svojga tipa) mečeš vse tipe tega ali podobnega letnika v isti koš. Nikar, sploh ni tako. Moj oče je že pri 16 letih živel samostojno recimo, se pri 20 poročil imel mene in še vedno srečen v zakonu 38 let
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov