Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 01. Jun. 2006 12:15

Zmaja napisal/-a:kak misliš da so bolj vzdržljivi?
moj je od mene starejši 5 let sva še oba
mlada pa je tud vzdržljiv, mislim kaj ma zaj
to veze z vzdržljivostjo?

Mlajši non stop mislijo le na seks in bi naredili vse, da ga dobijo. Zato so zelo vzdržljivi na tem področju, da lahko po 10x na dan ali večkrat.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 13:56

ANGELgirl napisal/-a:

Mlajši non stop mislijo le na seks in bi naredili vse, da ga dobijo. Zato so zelo vzdržljivi na tem področju, da lahko po 10x na dan ali večkrat.

10 krat na dan, vsak dan?? :D :lol: :lol: :lol: če poznaš takšnega ga takoj prijavi v Guenessovo knjigo rekordov :lol:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 13:58

u_k_i napisal/-a:mah ne vem, največ kar sem imela starejšega je bilo 10 let, pa sva se definitivno klikala bolje, kot s kakšnim mlajšim... sva bila na dovolj isti strani, ni tišal v neko hudo resno zvezo, tečnaril o otrocih že po kakem mesecu... se mi zdi da je najpomembnejše,da sta oba nekje v istem obdobju, počutju. Starost je pa pač še vedno številka, ne nek točen indikator odraslosti,zrelosti, namenov...

O Urši kak moder odgovor :P
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 14:02

bejbika napisal/-a:boh mene ma ful starejši tipi ne privlačijo .. ne bi mela tipa, ki je cca 15 let starij ... matr k bi bla s fotrom :tot:
nejveč 5 let ...
me je motilo k je bil tip 7 let starejši, pa je bil tooook dolgočasen in od takrat naprej nikoli več preveč starejšega ... to je druga generacija ...
sm se pa fajn zabavala z mlajšimi ... do treh let ;)
drgač pa, ko voli nek izvoli :D

Tukaj leta ne nosijo vloge, zato ne moreš vseh tipov dajat v isti koš. lahko bi bil 20 let starejši pa bi bilo lahko z njim fantastično. Recimo za primer Matjaž Jelen - Šank rock jih ima tam nekje blizu 40 in ima ženo 24 in se očitno štekata.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jun. 2006 14:09

Dr.Tom napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:

10 krat na dan, vsak dan?? :D :lol: :lol: :lol: če poznaš takšnega ga takoj prijavi v Guenessovo knjigo rekordov :lol:

ter na zavod za zaposlovanje, da bo imel vsaj zdravstveno zavarovanje ter morda socialno pomoč, kajti ob tem seksu ne bo časa delat... :roll:

pa ne ga srat z 10x na dan, tisti, ki pravi, da lahko namoci 10x na dan, ga kvečjemu namaka v vedro vode...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jun. 2006 14:11

Namoči ali da mu pride? Po moje je malo razlika. :lol:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jun. 2006 14:14

pride nikakor ne... :roll: :roll: :roll:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 14:27

Normalno, recimo največ lahko sexajo brezdelneži, torej ljudje, ki ne hodijo v službo in se ukvarjajo le z rekreacijo, kapital pa recimo podedovali. Torej, bit moraš brez skrbi, zdravo živet itd.....da ti 10 krat na dan pride, pa hm,.....nemogoče. Morda 4 ali 5-krat še, ampak naslednji dan definitivno počivaš, da se pirhi spet lepo napolnijo :D vse je odvisno od obeh in razpoloženja :oops:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jun. 2006 14:43

Ja, se strinjam, čeprav nisem ravno tip. :D
Sem prej hotla tut napisat, da mlajši lahko večkrat, ker majo več časa, da na to mislijo, pa sem si pol premislila. Drugač je pa po moje čist od posameznika odvisno, pa seveda od tega, kok si enga želi. :twisted: :P

Tok da ne bi ravno povezovala tega s starostjo, bi pa vsekakor povezovala vzdržljivost v smislu trajanja ene runde s starostjo... + za starejše. :D :wink:
Dr.Tom
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Dr.Tom » 01. Jun. 2006 14:50

Glede vzdržljivosti je pa spet odvisno kako punca obvlada.
Vzdržljivost tipa pa je odvisna predvsem od naslednjih faktorjev:

- pomembno je kako hudo mu je ženska sexy, kako močno ga pač privlači
- če ženska hudo obvlada blow job, je manjša verjetnost, da bo zdržal še naslednjo uro in pol
- fizična kondicija
- razpoloženje
- če so prisotni fetiši, je spet vprašanje kako moškega rajca v njegovi psihi
- pomembno je tudi to koliko skrbi ima nekdo čez dan (to velja za oba)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jun. 2006 14:55

Hmmm... Ne vem, ne vem... :)
Tole ti bolj slabo verjamem, sploh, ker imam knjigo, ki tipe uči, kako zdržijo čim dlje. :wink:
Ja, je to vse skup res, se pa da naučit zdržat dlje... In navadno se malo starejši tipi to počas vsaj delno naučijo. Sej vemo, kako je prvič. :cool: :D :P
MCgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MCgirl » 01. Jun. 2006 17:53

ja skupi sma res šele par mescev... tko da ne vem kako bo šlo naprej, zdej je cool pa bomo vidl. kar se pa vzdržljivosti tiče... znabit da pri tem nekaj pripomore, da je vedno mel starejš punce...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Jun. 2006 18:05

ANGELgirl napisal/-a:Mlajši non stop mislijo le na seks in bi naredili vse, da ga dobijo. Zato so zelo vzdržljivi na tem področju, da lahko po 10x na dan ali večkrat.
Desetkrat? Ahahahahahahahahahahahahaha. Caki da si solze obrisem......hahahahahahahahahahaha. Zivjo, jst sm z Zemlje. Od kod si pa ti?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 01. Jun. 2006 19:45

Mahagonij napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:Mlajši non stop mislijo le na seks in bi naredili vse, da ga dobijo. Zato so zelo vzdržljivi na tem področju, da lahko po 10x na dan ali večkrat.
Desetkrat? Ahahahahahahahahahahahahaha. Caki da si solze obrisem......hahahahahahahahahahaha. Zivjo, jst sm z Zemlje. Od kod si pa ti?

Ne boš verjel, tudi ja se oglašam iz planeta Zemlje :D Nisem rekla, da seks traja full dolg časa, ampak vseeno mu je lahko v enem dnevu tolikokorat PRIŠLO. Sem bila drugače glede same kvalitete razočarana, ampak v tistem času je pa svoje prstke uporabljal.Pa to ne pomeni, da sva seksala od jutra do noči. Ampak pač v roku recimo 4 ali 5 ur.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 02. Jun. 2006 8:13

in kaj pol uni ki smo stari 20 naj iščemo 16 letnice ??? če ste pa use zaseden e s 25+ letniki hehe ;)

jao glede uzdržljivosti pa, če mi je ene ženska preveč huda je cela pizdarija ;) Samo morate vedet da če izkušenemu tipu pride hitr je to samo zaradi vas ker ste ali prehude ali pa obvladate te veščine v nulo :)
Zadnjič spremenil Kileldear, dne 02. Jun. 2006 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov