Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Xenna napisal/-a:Če prav vidim si stara 22 let? Ok, pri teh letih mi je jasno, da 5 let maljši še niti slučajno ni zrel .
Kaj pa če sta oba čez 20?
Ja ta s katerim sem bila niti malo ni bil zrel, čeprav je imel nekatere pojme dobro razčiščene
Mislim, da pa če bi se spoznala čez nekaj let (ko on ne bi bil več najstnik) bi nama mogoče uspelo. Saj pravijo, da leta niso nobena ovira, še posebej če se imata 2 rada.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- x|esa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2006
- Kraj: okolica ptuja
moj bivsi je bil mlajsi od mene .. in ja obnasal se je odraslo a mi je kar postavljal pravila in on je vedno mel vse prav .. vglavnem grrr
tak da mi je zaj cist vsec ko mam starejsega pa to sam 1leto sam je cuker zame
tak da mi je zaj cist vsec ko mam starejsega pa to sam 1leto sam je cuker zame
..:: pa pridni bit ::..
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Mene leta ne motijo..mela sn že 2 pa tut 1 leto starejsega..pa tut 1 leto mlajšega Zdaj mam isto starega fanta..no, 6 mesecev je mlajši ampak na to niti ne pomislim, ker je isti letnik pa vse..mislim, da leta niso pomembna..
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
MCgirl napisal/-a:No pri men je pa stvar takšna, da je fant 5 let mlajši k jst 18/23... pa tud zlo zrel za svoja leta.. Zato mislim, da se vsa ta leta na konec koncev izničijo če se masta dva dobr. Hehe pa tud bolj vzdržljive narave so tile mladci
Koliko časa sta pa že skupaj? Jaz sem imela tudi 5 let mlajšega, pa se je na koncu vseeno izkazalo, da nima še pojme urejene kaj je sploh prava ljubezen. Ostale male malenkost pa raje ne omenjam.
Je pa res, da so veliko bolj vzdržljivi ja...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
vzdržljivi ali ne ? To je po moje odvisno, od strasti, pa kolk čutiš do te osebe in po moje res nima kaj v zvezi starostjo!
Je pa res če imaš istega fanta že dlje časa, sex postane bolj ali manj isti, veš točno kako te bo prijel in podobno!
Tako, da vzdržljivost ima bolj malo s starostjo! Ali pa tudi!
Je pa res če imaš istega fanta že dlje časa, sex postane bolj ali manj isti, veš točno kako te bo prijel in podobno!
Tako, da vzdržljivost ima bolj malo s starostjo! Ali pa tudi!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
A o seksu je zdaj debata? Glede na moje izkušnje se mlajši niti pribliiiiižno ne morjo primerjat s starejšimi ne glede vzdržljivosti ne glede vseh ostalih zadev.
Seveda je pa najbrž tut od posameznika odvisno.
Je pa res tut to, da se tip z izkušnjami nponavad navadi zadržat izliv, itd.
Če nima fizične kondicije, to pa ni starost kriva.
Pa tole, da seks postane rutina... Ne, če tega ne dopustiš, ampak postaja vedno boljši in boljši in to lahko še zmeraj rečem po 4 letih.
Seveda je pa najbrž tut od posameznika odvisno.
Je pa res tut to, da se tip z izkušnjami nponavad navadi zadržat izliv, itd.
Če nima fizične kondicije, to pa ni starost kriva.
Pa tole, da seks postane rutina... Ne, če tega ne dopustiš, ampak postaja vedno boljši in boljši in to lahko še zmeraj rečem po 4 letih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov