Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Andrejcka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejcka » 13. Okt. 2005 17:08

Mislim, da so leta res zadnja ovira...samo poglejte kako dolgo iščemo nekoga, ki bi nas imel resnično rad potem bi pa še na leta gledali, mislim kam bi prišli mislim, da to ni ovira. Jaz sem tud hodla z enim, ko je bil 10v let starejši od mene in sva pač šla narazen, ampak sem zdaj zopet spoznala nekoga, ki je 10 let starejši od mene...kaj naj moji sovrstniki niso zame, ker se z nikomer ne razumem tako dobro kot se sedaj naprimer s tem. No recimo, da je res 30 let starejši to je pa že sila, ampak vsak vodi svoje življene in pravijo kako si boš postlal tako boš ležal. Tak, da punce hit pojdite postiljat postelje :o
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 15. Okt. 2005 14:21

Jaz bi se kr strinjal z Andrejčiko...Če ti je neka oseba kul (Predvsem mislim, da se ujameta in lahko čvekata še pa še), nemoraš preveč gledat na leta....Jaz se tukaj vedno spomnim na primer Ashtona in Demi!

Zadeva je v tem primeru pač obrnjena in je ženska starejša, vendar če se vredu razumeta hvala bogu!!!

Človek ima tudi precej drugačno razmišljanje pri 17,27,37! So določene osebe, ki pri 17 mislijo na nivoju 23 letnika vendar so redke! :?
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 22. Okt. 2005 22:07

trenutno sem v taki situaciji da je tip eno leto mlajši pa mene ne moti,njega pa tudi ne...tak da je ql.
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 22. Okt. 2005 22:36

Midva se pa ravno poklapava.
Jaz sem 22, pa se obnašam za ene 3 lete zrelejše, on je pa 28, pa je otročji za ene - 3 leta. Pol se pa srečava na 25 :D
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 23. Okt. 2005 0:48

Moja mami je zanč prbila: do 40 leta starješe, po 40-tem mlajše...jst pa sam :eek: :eek: .
Sam OK...sej leta, kot sem že povedala v ljubezni ne igrajo nobene vloge. Če se imata dva rada in se med seboj dopolnjujeta pol je itak vse ql.
Sem gledala včeri oddajo Marlenna (kar jo zadnje cajte ob petkih kar velikokrat) in so imel ravno to temo. In pri nekaterih gre res za ljubezen, pri drugih gre za finančno varnost, pri tretjih (predvsem pri ženskah) gre za to, da se ob partnerju počutijo mlajše in jim je to dovolj.

Torej vsak ima svoj razlog za to, da iimajo veliko starejšega oz. dost mlajšega partnerja ob sebi. In če jim to funkcionira tudi prav
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 23. Okt. 2005 8:48

moj je 2 leti starej... nep nc mankal ce bi biu se ksn let vec... sam mi je to cist kul...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 30. Okt. 2005 20:06

Všeč mi je strarejši moški ki je je starejši od mene 20 let.Pa kaj?Imam se lepo z njim.Škoda da je vezan ker bi se drugače zelo ujela!Že sedaj se ujemava in ni mi žal da sma skupaj!Pač je zame sam ena bežna avantura in nič več!!!!!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 31. Okt. 2005 8:21

Ej kaj se jeziš... :D
Sej moj je tut skor tok starejš, pa me nobena tukaj ne obsoja. :wink:
Sam da je tvoj avantura, moj pa ni :love:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 06. Nov. 2005 19:09

js sm stara 16, moj lubi pa 26. pa sma skup že 3 mesce in se res ful ujameva. na začetku so njegovi kolegi ul gledal kok ma mlado bejbiko sam zj so se ufural. :twisted:
tanchy000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchy000 » 07. Nov. 2005 20:19

Leta sigurno niso ovira, jest sem sedaj ze dve leti s fantom, ki je 10 let starejsi od mene, pa me to prav nič ne moti. Si pa ne predstavljam, da bi bila s kaksnim vrstnikom ( ce pogledam sošolce, nimam kaj razmišljati). Za avnture (prej ko sem bila sama) pa sem bila s kakšnim mlajšim eden pa je biu 20 let starejši od mene... Ne predstavljam pa si, da bi si s takim moškim ustvarila družino. Imam pa kolegico, ki je poročena s skoraj 30 let starejšim... To tko je, kot vsakomur paše, glavno da smo srečni!!
femme
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2005
Kraj: akvarij

Neprebrana objavaNapisal/-a femme » 08. Nov. 2005 14:42

moški so ko vino: starejši je bolši je :D
ok, mal se hecam, ma vse svoje meje...

sam jest sm se tud zmer zanimala za tipe nad 30let, na zdej sm se pa zagledala v tipa k jh ma 24. kaj čmo ljubezen je slepa, pa ni važno a je 10 let starejši al pa 10 let mlajši, važn je kolk je ženska stara in kolk se staro počut. je pa mal čudn da vidiš 15letnico v družbi 40letnika, sam pol recimo po 18-20letu se pa te stvari ful zglihajo, ker pač ljudje odrastemo, eni prej eni kasnej in če je 20letnica dorasla 40letniku ali obratno, zakaj ne... :)
everything is possible... the impossible just takes longer...
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 08. Nov. 2005 17:22

mami in oci sta ene 25 let narazn... pa sta ze 17 let porocena in se mata cist fajn in se mata cist rada...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
tajcha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2005
Kraj: prestolnica : )

Neprebrana objavaNapisal/-a tajcha » 08. Nov. 2005 21:17

moja kolegica(18) je spoznala modela, ki je star 30 let in se obe strinjava da bolšega tipa skor težko najdeš- ful je zrel, videz: za dol padt, pa tak cukr.. pozna ga že od 15 leta, nikol nista nč mela samo pogovarjata se pa hodta na pjačke ( okej iskrice so).. ovira je le starost, saj si ne predstavlja imeti toliko starejšega partnerja

osebno pa so mi bol kul 4-5 let starejši tipi
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 08. Nov. 2005 21:23

Ok jaz očitno nisem isti tip modelke kot ste ve. Niso mi všeč (pre)starejši moški. Toleriram nekje največ 4 leta, več pa že ne bi. Mojedva sta sicer 8 let narazen, sošolka ma 9 let starejšega fanta... ampak men pa to ne potegne. Men bi se zdel da sem pol še js tolk zlo stara in bi v bistvu z njim se starala.

Nikakor pa ne obsojam tistih ki imate starejše. Kakor komu paše. Glavno da se maste radi!
Uporabniški avatar
lilly_sky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lilly_sky » 08. Nov. 2005 23:43

no, evo, pa nism edina... mi2 z mojmu sva 17 let razlike.. pa nama je ubema ful lepo k sva skp.., pa tut uba se zavedava, kašna je razlika med leti, sam se nč ne obremenjujeva.. mugoče zdj še čudn zgleda, pa se sliš, k sm jst stara 17, on pa 34.. pa tut drugi.. frendi pa ostali so mal čudn gledal, sam so se "navadl". drgač pa tut moja mami ve za use, pa mi je še sama rekla, da ljubezen nima meja.. tko da sm prou vesela, da so saj starši lepo sprejel to.. :knuddel: mi2 sva za skp.. :hearts:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov