Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni pa so nekak mlajši bolj.....pa čeprav sem stara komaj 15,/kmalu 16.....letos palim na fazote.....hahahha
drugače bi pa tipa mela starejšega kakšne 3 leta največ.....
drugače bi pa tipa mela starejšega kakšne 3 leta največ.....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
sicer so do zdaj bli vsi stari enako kot jaz al pa leto več.
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
Bistveno se zdi, da sta približno enako zrela. In ponavad je to pr ene treh letih razlike (moški - starejši, se razume). Jst si ne želim še enga fotra, ok varnost je že u redu pa to...ampak, da me bo pa na nek način vzgajal, mi pa ni kul. Tko si jst predstavlam, da bi blo, če bi hodila s 15 let starejšim moškim... si ne želim. Moj je skor 2 leti starejši od mene, pa se mi zdi to zlo fajn.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Se strinjam, res je odvisno od zrelosti osebe. Lahko sta tut oba stara 20, pa je ženska v bistvu po zrelosti 30 in tip 20. Poznam tut take pare, kjer tip igra enga kužka zraven. Trapasto, res.
Drugač pa če bi mene obravnaval tip kot hčerkico oz. neumno, karkoli že... Bi se jaz res počutila kot da je moj foter in dveh fotrov pa res ne rabim. Po moje je pri nama večkrat obratno. Je pa seveda res, da sem jaz zrela, on pa malo nezrel za svoja leta in se srečava pri 30 nekje.
Zato pa jest tko pravim... Sej sam veš, kok si zrel oz. umirjen. Tok da se mi zdi važno, da sebe znaš ocenit in ugotoviš ali ima to perspektivo ali ne. Drugo itak ni važno.
Drugač pa če bi mene obravnaval tip kot hčerkico oz. neumno, karkoli že... Bi se jaz res počutila kot da je moj foter in dveh fotrov pa res ne rabim. Po moje je pri nama večkrat obratno. Je pa seveda res, da sem jaz zrela, on pa malo nezrel za svoja leta in se srečava pri 30 nekje.
Zato pa jest tko pravim... Sej sam veš, kok si zrel oz. umirjen. Tok da se mi zdi važno, da sebe znaš ocenit in ugotoviš ali ima to perspektivo ali ne. Drugo itak ni važno.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
januška napisal/-a:jaz mam 3 leta starejšega, drugače pa mislim da več kot 10 let ni dobro, ker ko so moški starejši več od 10 let zna biti zelo hudo za žensko ker so blazno ljubosumni
za mlajšega jaz nisem
iz lastnih izkušenj ti povem, da so veliko manj ljubosumni...z mojim se full dobro razumeva...moj prejšnji je bil 14 let starejši od mene...pa ni bilo problema s tem...imela pa sem enkrat prej tud enega svojih let..ni bilo nič kaj resnega...pa je kompliciral v nulo...je pa res, da so si ljudje tud različni...in je lahko vcčasih ravno obratno...kak pač kdo..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
leta mi niso pomembna. sicer nism nkol mela partnerja k bi bil fejst mlajši al pa starejši od mene. trenutno mam pol leta mlajšega. mislm da starejši tipi so resnejši in zato nas prvalčjo, sploh v pubertetniških letih. sma takrat smo me za njih premlade. bol ko si starejši bol je razlika neopazna. vsaj men se tako zdi.
moj fotr in mami sta ločena, mami ma zdej 4 lete mlajšega tipa, moj fotr pa 11 let mlajšo. in mislm da obema nekako uspeva neglede na razlike v letih.
moj fotr in mami sta ločena, mami ma zdej 4 lete mlajšega tipa, moj fotr pa 11 let mlajšo. in mislm da obema nekako uspeva neglede na razlike v letih.
-
lucky_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2005
- Kraj: Vipava
....js imm 18 let, fant pa jih ima oz. jih bo imel ta teden 26...
Sva 8 let razlike...na začetku sem se ful sekirala kaj bodo drugi rekli na to da je kar precej razlike...vendar se ne obremenjujem več s tem.Važno da je ljubezen!
Sva 8 let razlike...na začetku sem se ful sekirala kaj bodo drugi rekli na to da je kar precej razlike...vendar se ne obremenjujem več s tem.Važno da je ljubezen!
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
mislim da.. ce te nekdo ma resnicno in neskoncno rada.. leta-so najmanjsi problem, oz.sploh niso problem!!
jaz sicer sem bla noorrooo zaljubljena v tipa ki je bil 9 let starejsi.. mene leta niso sploh motla... mi je blo lepo z njim,in se praw niti malo nisem sekirala ali bo kdo kaj reku! on pa....je! ocitno me je mel premalo rada, oz.ne tako kot jaz njega... pa na koncu ni blo nic od vsega skupaj! na zalost....
jaz sicer sem bla noorrooo zaljubljena v tipa ki je bil 9 let starejsi.. mene leta niso sploh motla... mi je blo lepo z njim,in se praw niti malo nisem sekirala ali bo kdo kaj reku! on pa....je! ocitno me je mel premalo rada, oz.ne tako kot jaz njega... pa na koncu ni blo nic od vsega skupaj! na zalost....
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Hmm jst mam pa kar se tiče tega tut en problemček. Poznam enga tipa, ki je deset let starejši od mene in zanga sem otrok. Tko me kliče in tko se do mene obnaša. In do zdej me to ni motil, pač sem hotla neke stvari, on mi je pa z veseljem zrihtal, ker mi pač lahko in ker sem mu pač srčkana punčka :angel: . Potem mi je pa, ko smo šli skupaj ven, naredil nekaj, kar bi se u bistvu lahko razumel tut na seksualen način . Ampak ni blo, u to sem prepričana, vsaj ne iz njegove strani. Problem je u tem, da me je to tok napsihiral, da sem si zdej začela domišljat, da sem zaljubljena vanga! In frendica mi skos govori, da on tut ziher neki hoče od mene! Jst pa vem, da noče pa še reku mi je, ko sem se včeri prestrašeno odmaknila od njega in mu nisem hotla povedat zakaj ( kot sem že povedala, sem zdej čist na robu živcev, kadar je u moji bližini ), da upa, da vem, da mi nč noče! In zdej me je groza že samo da ga vidim! Pa taka faca je in tko fajn se je z njim pogovarjat, jst sem pa zdej vse zasrala!!! Kva bi vi nardil na mojem mestu?
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Piglet napisal/-a:Hmm jst mam pa kar se tiče tega tut en problemček. Poznam enga tipa, ki je deset let starejši od mene in zanga sem otrok. Tko me kliče in tko se do mene obnaša. In do zdej me to ni motil, pač sem hotla neke stvari, on mi je pa z veseljem zrihtal, ker mi pač lahko in ker sem mu pač srčkana punčka :angel: . Potem mi je pa, ko smo šli skupaj ven, naredil nekaj, kar bi se u bistvu lahko razumel tut na seksualen način . Ampak ni blo, u to sem prepričana, vsaj ne iz njegove strani. Problem je u tem, da me je to tok napsihiral, da sem si zdej začela domišljat, da sem zaljubljena vanga! In frendica mi skos govori, da on tut ziher neki hoče od mene! Jst pa vem, da noče pa še reku mi je, ko sem se včeri prestrašeno odmaknila od njega in mu nisem hotla povedat zakaj ( kot sem že povedala, sem zdej čist na robu živcev, kadar je u moji bližini ), da upa, da vem, da mi nč noče! In zdej me je groza že samo da ga vidim! Pa taka faca je in tko fajn se je z njim pogovarjat, jst sem pa zdej vse zasrala!!! Kva bi vi nardil na mojem mestu?
Daj času čas. Zlajnaj odgovor, a v tvojem primeru edina rešitev.
Ker samo s časom se bo pokazalo kake namene ima on.
Ti pa.. se ga poskušaj izogibat. Da ti ne bo treba prenašat še več neprimernih situacij
Imaš, da me vikaš!
- kiči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2005
- Kraj: maribor
Moj najstarejši je bil 14 let starejši od mene, najmlajši pa 3 leta mlajši... in moj zaključek, najboljše je biti s takim, ki ti je po letih zelo blizu, vrstnik, leto, dve starejši, mlajši. Moj sedanji dragi je leto in pol starejši od mene in super se razumeva, mislim celo, da bom ostala z njim...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]