Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Leta res niso ovira...čeprav, ko slišimo, da je med dvema kakih 8 let razlike, se že malo pogledamo, še posebej, če je ženska starejša!
Ampak moje mnenje je, da se ne sme noben ozirat na druge in na morebitne "ovire", kot so leta...
mimogrede, moj fant je 8 mesecev mlajši
Ampak moje mnenje je, da se ne sme noben ozirat na druge in na morebitne "ovire", kot so leta...
mimogrede, moj fant je 8 mesecev mlajši
Peek-a-boo!
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Js nevem no.. js se bolš počutm v družbi starejših tut tko na splošno..
tko da razlike v letih in ljubezen me ne motijo če so v ''mejah normale'' tja do kakšnih 10let ni panike to zame mam starejšga brata in sm večino časa z njim in njegovimi kolegi tko da men je čist fajn no... bolš mi je kakor družba mojih vrstnikov
tko da razlike v letih in ljubezen me ne motijo če so v ''mejah normale'' tja do kakšnih 10let ni panike to zame mam starejšga brata in sm večino časa z njim in njegovimi kolegi tko da men je čist fajn no... bolš mi je kakor družba mojih vrstnikov
- The voice of an Angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2005
jaz mam pa rada mlajše.
take fletne žrebce... (30, 31)
khm...
take fletne žrebce... (30, 31)
khm...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja men so bli vedno všeč starejši in bolj zreli moški... Čeprav tok starega kot ga mam zdaj nisem pričakovala no. Ampak nič hudga, še vedno je sprejemljivo --> očitno.
No, da povem drugač... Prej sem si misla 10 let največ, zdaj pravim 20 let največ. Pol je pa res že mal huda. Resnično mislim, da si ne bom še enkrat premislila.
No, da povem drugač... Prej sem si misla 10 let največ, zdaj pravim 20 let največ. Pol je pa res že mal huda. Resnično mislim, da si ne bom še enkrat premislila.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
razlika v letih...men se zdi to kot ena večna tema... mam filling, da se čist skoz vrtim okol te teme...
js mislm, da sicer, če je tip starejši recimo 10 let se ne sliš veliko pa verjetno niti ni, sam pomoje je dost odvisno od starosti ...recimo pri 18ih se 10-15 let zdi full (ženska v šoli, tip že full resn, bi hotu met family itd...) ... recimo okol 30 je pa pol že bolj sprejemljiv... ker maš drugačn lajf, spremeni se mal pogled na svet, mal se umiriš...
sam nevem a mam sam jst tak filling, da se name zmer limajo kakšni tipi, ki so obvezno saj 10 let starejši... tko, da mi je že prov bedn filling, takoj k koga spoznam, k vidm ko me gleda ... tko da se jim full izogibam, ker se mi kr želodec obrača ko pomislim na kakiga tipa k bi biv skor moj fotr loh... kaj morš slabe izkušnje pač
mlajši tip pa tko no, kakšn let je ok loh tud več, sam spet pol odvisno od starosti...pol k si starejš se spet pomoje mal zgliha... zdj mi je pa že 2 let full velik... k se res počutm k ena pedofilka, sam, da pomislm, da bi zapenala tipa k je 16...
js mislm, da sicer, če je tip starejši recimo 10 let se ne sliš veliko pa verjetno niti ni, sam pomoje je dost odvisno od starosti ...recimo pri 18ih se 10-15 let zdi full (ženska v šoli, tip že full resn, bi hotu met family itd...) ... recimo okol 30 je pa pol že bolj sprejemljiv... ker maš drugačn lajf, spremeni se mal pogled na svet, mal se umiriš...
sam nevem a mam sam jst tak filling, da se name zmer limajo kakšni tipi, ki so obvezno saj 10 let starejši... tko, da mi je že prov bedn filling, takoj k koga spoznam, k vidm ko me gleda ... tko da se jim full izogibam, ker se mi kr želodec obrača ko pomislim na kakiga tipa k bi biv skor moj fotr loh... kaj morš slabe izkušnje pač
mlajši tip pa tko no, kakšn let je ok loh tud več, sam spet pol odvisno od starosti...pol k si starejš se spet pomoje mal zgliha... zdj mi je pa že 2 let full velik... k se res počutm k ena pedofilka, sam, da pomislm, da bi zapenala tipa k je 16...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sam res maš lahko neke predstave o starosti pa tem, dokler se ti ne zgodi ljubav.
Pol moraš bit pa res že človek, ki dela vse bolj z glavo, da te bivše standarde spoštuješ. Sam to včasih spet ni najbolš...
Pol moraš bit pa res že človek, ki dela vse bolj z glavo, da te bivše standarde spoštuješ. Sam to včasih spet ni najbolš...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
moj dragi je 12 let starejši od mene...jaz 21..on 33..skupaj sva že več kot tri leta..pa vse štima...se mi zdi, da so starejši nekako bolj stabilni...bolj resni...meni je pač lepo z njim..ne glede na leta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Sem mela mlajšega in precej starejšega od sebe. ampak ko se zaljubiš, to sploh ni pomembn, itak se pa ne zaljubiš v enga najstnika al pa v kakšnega ata
Drugač pa je velik boljš, če pride do zaljubljenosti do nekoga, ki je vsaj leto ali dve in več starejši, po mojem mnenju.
Drugač pa je velik boljš, če pride do zaljubljenosti do nekoga, ki je vsaj leto ali dve in več starejši, po mojem mnenju.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
men se zdi da love ne pozna starosti! men so tud bli že ušeč tipi k so bli do ene15 let starejši od mene doma so se mal zmrdaval sm so kmal ugotovil da bol to kokr da b mela enga tipa moje starosti čist otročjega pa k bi mislu da je ful frajer če ma skos čik u ustih... tk da sploh ni pomembn kok je str sm da se mata rada! sm paz da te ne bo sm izkoriščou
- birikina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
vse je odvisno od razumevanja..
lahko je 7let starejši in bom z njim...ker se bomo enkratno razumeli :bussi:
lahko bo 2leti mlajši in bo glih tko megaaa
trenutno je my dear star tko kot jst..
in se na trenutkih opazi... Mislim da punce bolj bistro razmišljajo ..... tko da bi se "ujele" najboljše s fanti 2-3 leta starejšimi.. nivo je isti
lahko je 7let starejši in bom z njim...ker se bomo enkratno razumeli :bussi:
lahko bo 2leti mlajši in bo glih tko megaaa
trenutno je my dear star tko kot jst..
in se na trenutkih opazi... Mislim da punce bolj bistro razmišljajo ..... tko da bi se "ujele" najboljše s fanti 2-3 leta starejšimi.. nivo je isti
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov