Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1066 prispevkov
• Stran 2 od 72
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 72
Naslednja
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Najvaznejse je, da se imata rada in da vsa zadeva funkcionira, torej se razumeta imata iste poglede itd.
Moj je pet let starejši od mene in se full štekava.
Moj je pet let starejši od mene in se full štekava.
Zadnjič spremenil lisička, dne 23. Okt. 2004 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
moj je starejši od mne 2 leti...oz leto in pol....
nekako i pa ne predstavljam da bi mela 10 ali 15 let starejšga tipa....
tud ni mi jasn kako so lahko mlajši tipi in majo 20 let starjšo žensko...??
sej vem da ljubezen ne pozna meja....ampak to je pa že preveč
nekako i pa ne predstavljam da bi mela 10 ali 15 let starejšga tipa....
tud ni mi jasn kako so lahko mlajši tipi in majo 20 let starjšo žensko...??
sej vem da ljubezen ne pozna meja....ampak to je pa že preveč
- pepa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: korošica
Kaj pa vem, moj zdajšnji tip je 12 let starejši od mene, bivši je bil 8 let. Vedno sem izbirala kar precej starejše moške. Ne vem točno zakaj. Nekako se počutim boljše, bolj mi znajo svetovat, lahko se zanesem nanje. Moški mojih let ali mlajši se mi zdijo pa taki otroci. Se mi zdi da bi se skoz počutila ko ena mama...
-
Soncica - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2004
- Kraj: kranj
to da je moski starejsi je samo stvar tradicije...drugace bi bilo pa mogoce se bolj naravno ce bi imele zenske mlajse moske...saj veste, zivljenjska doba zensk je daljsa od moskih kar se mene tice sem imela ze kar nekaj tipov, ki so bili precej mlajsi od mene. trenutno sem v zvezi s 5 let mlajsim, pa se odlicno razumeva! vse je odvisno od posameznika-nekateri so se pri 40ih otrocji, nekateri pa ze pri 17ih dovolj zreli za resno zvezo...
torej-leta niso pomembna, vazna je osebnost
torej-leta niso pomembna, vazna je osebnost
Hello sunshine!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Moj je 2 mesca pa še mičken mlajši od mene pa me to sploh ne moti, ubistvu se sploh ne opazi, sploh pa ne po zunanjem izgledu...
Drgač pa se mi zdi, da v ljubezni leta niso pomembna, čeprou sama z veliko mlajšim in tut z veliko starejšim ne bi mogla bit, pomoje
Drgač pa se mi zdi, da v ljubezni leta niso pomembna, čeprou sama z veliko mlajšim in tut z veliko starejšim ne bi mogla bit, pomoje
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
bolj kot starost na zvezo vplivajo kaki drugi faktorji.naprimer da starsi tvojga fanta sovrazijo in da wedno ko vaju vidijo skupaj prebadajo s pogledom,da mata kake probleme z kolegi al pa kaj...starost je nekaj najmaj pomebnega. razn ce je ful razlika (+/-) 15
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
MajC verjemi da tud (+/-) 15 let ni nobene panike. Poznam veliko takih parov, ki prav lepo shajajo skupaj.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Moj piko je 4 leta starejši od mene! drugač pa leta ne vem no! Kakšnih 10 - 15 let se še ne pozna tolk več pa po moje že čudno zgleda! Sicer pa kokr vam paše! Mene ne mot!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Valery napisal/-a:mislim, da če je moški strejši je to bolj sprejemljivo, kot če je ženska. To je nekaj normalnega in tud naše babice so tko živele
V tem času je vseeno, važno da se partnerja ljubita in spoštujeta. Leta ne igrajo nobene vloge. In kaj je bolj spremeljivo se odloča vsak zase, razen če se pustite da vas družba potolče zaradi starosne razlike med partnerjema
Prvi neprebran prispevek • 1066 prispevkov
• Stran 2 od 72
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 72
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov