Napisal/-a Kali » 01. Sep. 2004 1:39
V bistvu ni važno, vsaj po 17 nekje ne več... no malce čudno je če 13-letnica hodi z 20 letnikom, ni pa več čudno če ima 17 letnica 24-letnega ali več čeprav gre za isto satrostno razliko, mislim da mi ni treba razlagati zakaj. Leta ne igrajo velike vloge, ker ti ni zagotovilo da bo starejši tip tudi zrelejši, vsaj ne vedno... Pomembna je mentalna starost tvoja in njegova, ta je odvisna od izkušenj in stvari ki jih doživiš in se jih naučiš in oblikujejo tvoj pogled na svet. Tako je mogoče da je kakšen 15 letnik mentalno bolj dozorel kot nek 20, isto je pri ženskah, tako da se je pri tem bedno ozirati na starostne okvire, ampak rajši po ambicijah, ciljih in pogledih na svet, če se z njim ujameš na nekaj področjih lahko na drugih rasteta skupaj, pač izpopolnujeta en drugega. Meni se je zgodilo da sem hodila z 2 leti mlajšim in sem se znjim veliko bolje ujela kot kasneje z 5 let starejšim. Je pa problem zakaj včasih zveza z maljšim ali iste starosti ne uspe v tem, da se moški pogosto počutijo ogrožene, če vpričo njih izpademo pametnejše in izkušenejše in to se lahko dogaja če imajo starejšo žensko.Tudi zato moški vedno rajši gledajo za mlajšimi, da imajo nekaj "prednosti" in da izpadejo pametnejši, ženske pa pač padamo na to...