Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 18. Mar. 2011 11:09

owned :cool:
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 18. Mar. 2011 15:07

Busted :D Se rado zgodi pri takih gorečih zagovornikih ene skrajnosti oz. prepričanosti, da ne vedo kaj točno sploh želijo.

Besides, dečko je lani novembra napisal, da sluti, da prihaja njegov čas slovesa na kozmo forumu. And here we go again... marec 2011. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 18. Mar. 2011 18:45

Res ne vem, kaj vam punčkam ni jasno. Poudarek je na "niso izoblikovane osebnosti".

Če ste zdajle mislile, da ste me kao "ownale", ali kako že vi facebook generacija rečete, se malo motite. Le da se mi trenutno ne da natančneje pojasnjevati.

Lahko pa začnemo tekmovati v tem, kdo bo koga bolje podj...začnem jaz iskati cake v vaših vpisih in vas vleči za vsako besedico?
:cool:

Doutzen, kaj če bi ti za začetek povedala, kako dolgo si bila skupaj s svojim bivšim ( le zakaj je bivši? ), ko že tako zagovarjaš relativnost starostne razlike?

( Če si bila manj kot 2 leti, raje sploh ne piši, se bom preveč smejal).
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 18. Mar. 2011 18:54

keks?

punčke, facebook generacija... imenuj nas kakorkoli hočeš, če ti bo lažje... dejstvo je še vedno isto... izoblikovana osebnost je stvar izkušenj posameznika in ne starosti kot take ... nihče ti ne brani, da se v želji, da se izogneš neizoblikovanim osebnostim, izogibaš 20letnicam, vendar to še ne pomeni, da smo 20letnice apriori neizoblikovane
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 18. Mar. 2011 19:02

20-letnica deset let starejšemu tipu v smislu razmerja nima ničesar za ponuditi.

Nekajmesečna seks razmerja, ki ste jih imela dekleta s starejšimi tipi seveda niso noben proti-argument. Konec koncev se vprašajte preprosto stvar:

Zakaj nobeni 20-letnici oz. zelo redkokateri ne uspe obdržati recimo 35-letnika?

Obdržati na daljši rok, mislim.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Mar. 2011 19:31

Mhm, "he's back"..s še večjim egom kot pred pol leta.

Džeki, moj namen ni bil te "pwnat" (tko se reče oz. napiše :P),
ampak, just sayin', se mi je tisto besedičenje o otročjostji zataknilo v mislih, tule pa opazila odstopanje od mnenja.. :P
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 18. Mar. 2011 19:35

Džeki napisal/-a:
Doutzen, kaj če bi ti za začetek povedala, kako dolgo si bila skupaj s svojim bivšim ( le zakaj je bivši? ), ko že tako zagovarjaš relativnost starostne razlike?

( Če si bila manj kot 2 leti, raje sploh ne piši, se bom preveč smejal).

Aha, se pravi, če si z nekom skupaj manj kot dve leti, nimaš kaj pisat v tej temi, ali kaj? Spet eden tistih, ki se zgovarja na svojo starost, vsi ostali pa smo lahko samo tiho. :D
Eh, pa kaj bi tebi sploh kaj razlagala katerakoli ženska, ko pa boš vse negiral. Waste of time. :wink:
hobotnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hobotnica » 18. Mar. 2011 19:46

Moja kolegica ima tipa starejšega 11let in kolikor vem jima zelo fajn gre skupi, pa štejeta 4leta :)

...sam se mi vedno bolj zdi da furata ravno zaradi tega, ker ima ona tak odločen karakter in ga je vedla kje "zgrabit", ker tip je bil totalno...kako bi opisala...copatast, dokler se nista našla.

..tko, da trditev, da so punčke pri 20-ih letih neizoblikovane in tipi pri več kot 30-ih da so...čisto mimo.
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Mar. 2011 20:00

o tem, da so 20 letnice otročje in osebno neizoblikovani, tipi pri 30ih pa oh in sploh, je brez veze debatirat, ker je itak odvisno od vsakega poszameznika ne glede na starost.

Če pa ti misliš, da so vse 20 letnice otročje, pretirano čustvene, živijo v pravljici, neizoblikovane pa misli tko..samo očitno se okoli tebe res vrtijo same čudne punce, dai maš takšno mnenje.

Poznam pa par primerov, tipov starih 30+, ki so totalno nezreli za svoja leta in bi jih vsaka 20 letnica, ki jo poznam, loh nesla..

To, da pa 20 letnica nima nič ponuditi starejšemu moškemu je pa itak smešno :D

Sama tud poznam zvezo v kateri je punca stara 23 let, tip pa 34. Skupaj sta okol 8 let. Lani sta se preselila skupaj in kolikor js vidim, pa kolikor mi ona pove se imata super. Ja in punca je bila zelo zrela že na začetku zveze, če sem jo primerjala z vrstnicami.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Mar. 2011 20:06

nanamiša napisal/-a:

Sama tud poznam zvezo v kateri je punca stara 23 let, tip pa 34. Skupaj sta okol 8 let.

23-8=15
34-8=26

kaj že pravi zakon??? :eek:
hobotnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hobotnica » 18. Mar. 2011 20:12

@nanamiša: a to je name letelo, da jst mislim, da so vse 20letnice otročje? (ker namreč tega ne mislim!) :)
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Mar. 2011 20:16

Jochie napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:

Sama tud poznam zvezo v kateri je punca stara 23 let, tip pa 34. Skupaj sta okol 8 let.

23-8=15
34-8=26

kaj že pravi zakon??? :eek:

da se starejše od 14 lahko zabavajo... :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 18. Mar. 2011 20:27

a pol je dobr! :D :D :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 18. Mar. 2011 21:21

Oh ti res nisi zdrav, če se ne vtakneš ane :D Veš kaj pomeni beseda okoli? In če šteješ 23 leto zraven ( zdej počas bo 24 let) sta začela okol 16 leta.

Ne ni letelo nate :)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 18. Mar. 2011 22:57

V mojih koncih živi en par, ki sta se spoznala, ko je bilo njej okoli 15 let, njemu pa 23, ampak sta se že tako ali tako skrivala ene dve leti. No, zdaj sta že kar nekaj let skupaj in imata kolikor mi je znano že dva otroka. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov