Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ja, zato ker mene ne privlačijo 10 let starejši moški, kaj šele 15 ali 20 let... Dvomim da katero privlačijo ful starejši dedi, ki se jim leta res poznajo, mogoče je takih 5% žensk maximalno (moje mnenje). Večinoma so s tipom zarad lastnih koristi (keš).
Jz mam kolegico, ki ima pri 21-ih 14 let starejšega tipa, pa mi njen tip res ni niti malo privlačen, OK, okusi se razlikujejo, glavno da je njej cool, saj konec koncev ona spi z njim in ne jz Na srečo
Jz mam kolegico, ki ima pri 21-ih 14 let starejšega tipa, pa mi njen tip res ni niti malo privlačen, OK, okusi se razlikujejo, glavno da je njej cool, saj konec koncev ona spi z njim in ne jz Na srečo
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^^
nekateri štiridesetletniki so 10x bolj seksi od povprečnih dvajsetletnikov. Sploh pa mi je razmišljanje o vizualnem izgledu precej mimo, ker potemtakem tudi petindvajsetletnika ki ne izgleda ravno lepo ne bi mogel noben ljubiti oz se ne bi zdel nikomur privlačen. A potem če je kolegica z zavaljenim tipom ki je dve leti starejši od nje in ima fulkeša topomeni da je z njim samo zarad keša??? Zanimivo mi je da se denar izpostavlja samo čeje ženska privlačna moški pa ful starejši in bogat.
nekateri štiridesetletniki so 10x bolj seksi od povprečnih dvajsetletnikov. Sploh pa mi je razmišljanje o vizualnem izgledu precej mimo, ker potemtakem tudi petindvajsetletnika ki ne izgleda ravno lepo ne bi mogel noben ljubiti oz se ne bi zdel nikomur privlačen. A potem če je kolegica z zavaljenim tipom ki je dve leti starejši od nje in ima fulkeša topomeni da je z njim samo zarad keša??? Zanimivo mi je da se denar izpostavlja samo čeje ženska privlačna moški pa ful starejši in bogat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ummm, za noben denar ne bi šla sexat s 15, 20 let starejšim tipom. in ne, ne more 45 letnik zgledati mlajši od 25 letnika, sori.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
ne more izgledati mlajši, ( ali pa tud, kaj pa veš ) lahko pa izgleda veliko bolj sexy.
Poznam par tipov starih od 30-40 ko so tok hudi, privlačni, neko tako energijo oddajajo, da če bi bla samska bi se ziher znalo zgodit, da bi se zapletla.
Res pa je da naprej od 40, pa ne gledam in tudi ne poznam kakšnega zares privlačnega.
no ja..razen johnny deppa
Poznam par tipov starih od 30-40 ko so tok hudi, privlačni, neko tako energijo oddajajo, da če bi bla samska bi se ziher znalo zgodit, da bi se zapletla.
Res pa je da naprej od 40, pa ne gledam in tudi ne poznam kakšnega zares privlačnega.
no ja..razen johnny deppa
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Privlačnost nekoga je odvisno od posameznika samega in ne njegove starosti. Druga stvar pa je seveda, da so naši okusi različni, še dobro, da je tako in tako se naše "zahteve" in "ponujeno" nekako poklapajo, tako, da nam ustreza. Vsaj po večini je tako, če le veš kaj želiš-kaj te privlači, in ti je to dosegljivo..In pomembno je, da je všeč ter ustreza tebi in ne drugim.
Kar se pa tiče tistih starejših moških (dedek-varianta), pa tudi meni niso privlačni...Četudi imajo nevem kako debele denarnice..Kar naj imajo..Denar je dosti, ni pa vse!
Kar se pa tiče tistih starejših moških (dedek-varianta), pa tudi meni niso privlačni...Četudi imajo nevem kako debele denarnice..Kar naj imajo..Denar je dosti, ni pa vse!
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz se čudim tipom moje starosti, ki imajo veliko mlajše punce. Meni so 19-letnice ko ene punčke, če si sebe poskušam predstavljati v vlogi njihovega partnerja, se počutim ko pedofil.
Za moje pojme, če je tip nad 30, mora biti ženska vsaj nad 25.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Džeki napisal/-a:Jaz se čudim tipom moje starosti, ki imajo veliko mlajše punce. Meni so 19-letnice ko ene punčke, če si sebe poskušam predstavljati v vlogi njihovega partnerja, se počutim ko pedofil.
Resda je to za tvoje pojme, a se meni zdijo ti pojmi precej zgrešeni. Da je neko pravilo, če je tip star nad 30, da njegova partnerka mora biti stara nad določeno mejo... Nepomembne številke. Sicer ne trdim, da so številke v vseh primerih nepomembne, a imam zelo preprost in (vsaj zame) logičen pogled na starostne razlike med partnerji; zame se začne opazna starostna razlika (tako vizualno - vsaj v večini primerih, kot tudi v mišljenju), ko gre za primer, da je partner od partnerke (ali kontra) starejši toliko let, da bi ji lahko že bil foter, kar pa je v številkah pri meni nekje 18 let. Meni je to sicer ogromno, ampak to je še nekako za razumet (vsaj poskušam še razumet), kot par, ki te prestraši s starostno razliko že na prvi pogled.
Midva z mojim bivšim sva imela 9 let (skoraj 10) razlike, pa sem čez čas ugotovila (no, dolgo sem rabila), da je pri njem marsikaj skregano z logiko in če me ne bi vizualno pritegnil, bi si mislila "fak keri bedak", ko pa nekaterih stvari ni dojel, tudi če sem mu na lep način razložila, a je dalje obračal stvari češ da jaz ne vem kaj želim. Se vprašaš, če imaš opravka s počasno osebo.
Ne da bi sama prehitevala leta, a se mi zdi čisto normalno, da tudi kdo pri 20 že ve, kakšnega življenjskega sopotnika si želi ter stati za tem. Ko so bili naši starši stari okoli 20 let, so bili prisiljeni hitreje dozoret in sprejet neko odgovornost, dandanes pa se veliko moškim še za resno zvezo zdi prehitro pri 25, 30 letih. Ok, ampak to je že zrelo za drugo temo.
Zadnjič spremenil Doutzen, dne 18. Mar. 2011 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Džeki napisal/-a:Jaz se čudim tipom moje starosti, ki imajo veliko mlajše punce. Meni so 19-letnice ko ene punčke, če si sebe poskušam predstavljati v vlogi njihovega partnerja, se počutim ko pedofil.
vprašaj kolege, kaj zamujaš
midva sva 12 razlike, pa se ne obremenjujem, kako vizualno zgledava, ker tut če bi jih mela 30, bi zgledala kot da jih mam 20 pomoje, geni pač tko da mi to ni faktor. meni je glavno, da se ujameva karakterno.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Glede na to, da bi človek za nekatere ženske okoli 30. leta rekel, da so na mentalnem nivoju 18-letnice, se ne čudim, če laufa nekaterim z 10 let razlike, ker se najdejo tudi samostojne 20-letnice, ki vejo (pa to ni že, le da se vedno bolj zamika ta meja - pri obeh spolih) kaj želijo v življenju in ne živijo na račun staršev itd.
Isto je pri moških - dosti 30-letnikov ne ve, kaj sploh hočejo, zato jih prekaša kakšen 8 let mlajši (in ne nujno bolj zelen) dečko.
Odvisno od posameznika, nič novega. Se mi pa ne zdijo big deal pari z 10 ali 12 let razlike, ker nekateri čisto fajn furajo take zveze. Dober primer za to mam v žlahti.
Isto je pri moških - dosti 30-letnikov ne ve, kaj sploh hočejo, zato jih prekaša kakšen 8 let mlajši (in ne nujno bolj zelen) dečko.
Odvisno od posameznika, nič novega. Se mi pa ne zdijo big deal pari z 10 ali 12 let razlike, ker nekateri čisto fajn furajo take zveze. Dober primer za to mam v žlahti.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a si zihr? Jz namreč nisem, da te prav razumem..
Džeki v temi Pod črto napisal/-a:Prava ženska je po svojem bistvu otročja. Želi močnega moškega, v čigar naročju bo v miru živela v svojem svetu, kot majhna nagajiva deklica. In prav ta otročji karakter me je pri ženskah vedno privlačil. Moški smo z Marsa, ženske z Venere, povsem drži!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov