Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Džeki napisal/-a:Znan ljubljanski zlatar ima pr 74-ih 30-letnico..Tole je pa meni osebno precej sick.A lahko ženska bolj direkt pokaže, da je keš-p***a?
Ne more. + da je tale tip res nagravžen. Večina 70letnikov je precej bolj simpatičnih kot on.
Res fuj. Še spati ne bi mogla v isti spalnici kot on, kaj šele kaj početi z njim.
Se pa podpišem pod to kar je napisala sirova štručka
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
29 let razlike? Pa kaj si ti nor, adijo, meni je še 15 let zelo veliko, kaj šele 29 let razlike. Tak kot so ti rekli, ko boš ti v najboljših letih, on sploh ne bo mogel več brez viagre, tolk za info.
Meni je spremenljiva razlika do 10 let, idealna se mi zdi pa tam od 2- 7 let, sm zelo tolerantna Ne, resno, hec na stran, ne vem kaj se dogaja s današnjimi 20-letnica, poznam 3 , ki so skupaj z 17-20 let starejšimi moškimi, ki prav zgledajo staro... Men je to sick, ogabno, pa še kaj bi se našlo. Al so z njimi zarad denarja al ne, težko rečem, ena definitivno ne, saj ni ravno bajno bogat, druga bi znala bit, ker gre namreč za nesramno bogatega moškega, tretjo ne bom sodila... Vsakmu svoje, pa jim prav rečem da kak bo ko bodo one 40 stare, on pa 60 pa nobena nič, čez preveč ga mama rada, preveč sm se navezala...Bla, bla, znane ženske štorije, ko nimajo jajc ga da pustijo, oz. jim očitno situacija ustreza. On premožen, izkušen, one luškane, mlade, kaj češ lepšega. Zdej štima, kak bo pa čez 20 let, o tem nobena ne razmišlja. Ko bodo svojo mladost zapravile s takim dedom in jim potem ne bo ustrezal, se bodo tolkle bo glavi, Ampak takrat bo žal prepozno.
Meni je spremenljiva razlika do 10 let, idealna se mi zdi pa tam od 2- 7 let, sm zelo tolerantna Ne, resno, hec na stran, ne vem kaj se dogaja s današnjimi 20-letnica, poznam 3 , ki so skupaj z 17-20 let starejšimi moškimi, ki prav zgledajo staro... Men je to sick, ogabno, pa še kaj bi se našlo. Al so z njimi zarad denarja al ne, težko rečem, ena definitivno ne, saj ni ravno bajno bogat, druga bi znala bit, ker gre namreč za nesramno bogatega moškega, tretjo ne bom sodila... Vsakmu svoje, pa jim prav rečem da kak bo ko bodo one 40 stare, on pa 60 pa nobena nič, čez preveč ga mama rada, preveč sm se navezala...Bla, bla, znane ženske štorije, ko nimajo jajc ga da pustijo, oz. jim očitno situacija ustreza. On premožen, izkušen, one luškane, mlade, kaj češ lepšega. Zdej štima, kak bo pa čez 20 let, o tem nobena ne razmišlja. Ko bodo svojo mladost zapravile s takim dedom in jim potem ne bo ustrezal, se bodo tolkle bo glavi, Ampak takrat bo žal prepozno.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kaj je pa z vrstniki narobe, da mora bit 2-7 let starejši?
Sicer pa jaz nimam tako enostranskega mnenja. Je res, da je to precej neperspektivno, kar se prihodnosti tiče, ampak živi se za zdaj.
Jaz sicer ne bi mogla furat take zveze, ker sem trenutno v fazi žuranja in traparij. Še moj tip me ne dohaja, pa je mlajši od mene, kako bi me en 50-letni fotr?
Obstajajo pa punce, ki se jim bolj dopade rahlo upokojensko življenje in se posledično lahko ujamejo z nekom, ki živi bolj umirjeno. Celo lažje, kot s podivjanim študentom.
Še najbolj neumne se mi zdijo tiste, ki se spustijo v to zaradi keša. Čisto komot se da najt mladega tipa iz bogate familije, ni treba s starimi fotri f*kat, da greš lahko na dopust na jadrnico.
Sicer pa jaz nimam tako enostranskega mnenja. Je res, da je to precej neperspektivno, kar se prihodnosti tiče, ampak živi se za zdaj.
Jaz sicer ne bi mogla furat take zveze, ker sem trenutno v fazi žuranja in traparij. Še moj tip me ne dohaja, pa je mlajši od mene, kako bi me en 50-letni fotr?
Obstajajo pa punce, ki se jim bolj dopade rahlo upokojensko življenje in se posledično lahko ujamejo z nekom, ki živi bolj umirjeno. Celo lažje, kot s podivjanim študentom.
Še najbolj neumne se mi zdijo tiste, ki se spustijo v to zaradi keša. Čisto komot se da najt mladega tipa iz bogate familije, ni treba s starimi fotri f*kat, da greš lahko na dopust na jadrnico.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:gruebel: zakaj bi jih morale pustit, če pa:čuftika napisal/-a:ženske štorije, ko nimajo jajc ga da pustijo
čuftika napisal/-a:jim očitno situacija ustreza.
Se sicer strinjam, tud men je adijo taka "kombinacija", ampak:
jullia_ napisal/-a:živi se za zdaj
- čuftika
- Cosmofrik
jullia_ napisal/-a:Kaj je pa z vrstniki narobe, da mora bit 2-7 let starejši?
Ženske prej dozorimo kot moški, zato se mi zdi smisleno da so starejši, ker so starješi načeloma bolj resni in zreli, zato sm napisala 2-7 let razlika, kar ne pomeni da nekdo, ki je isti letnik kot ti ali leto starejši, slab partner, le večja verjetno se mi zdi da najdeš resnega fanta, če je ta starejši vsaj 2 leti. In ja, ve nekateri se nikoli ne zresnijo. žal
Purple-noben ne reče da bi ga morale pustit, ampak zadeva nima ravno neke perspektive, če se gleda za celo življenje. Samo očitno punce živijo in gledajo zdej kak jim je, ko bodo pa one stare 40, on pa 60 bodo pa že takrat reševale težave, če ne drugače z kakim mladim ljubimcem.
Če bi jz bila mama teh punc, ne bi ravno skakala od veselja, če bi moja hčerka zbrala tako zelo starejšega moškega. Veliko punc v tako zelo starejšem moški vidi očeta. Ampak, vsakmu svoje, jz se ne obračam za moškimi, kateri bi mi lahko bili očetje, niti sm se kdaj obračala...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
^^ Se nekako strinjam. Ne vem no, tista "punce dozorijo prej" se pozna tam pri 13. letih pa še kako leto čez mogoče. Men se nikol ni zdel, da bi bili moji vrstniki kej bolj otročji od mene. Maybe it's just me
Tipi so itak vsi par let za nami je bil izgovor, da smo v najstniških letih lahko upravičile svoje ljubezenske polomije
Tipi so itak vsi par let za nami je bil izgovor, da smo v najstniških letih lahko upravičile svoje ljubezenske polomije
-
Br00tal - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
No ja, trenutno sem še v času pubertete, kar pomeni predvsem, da teorija o zrelosti deklet v nasprotju s fanti drži Sama imam 3 leta starejšega in resnično se bolje ujameva, ker razume ljubezen s čisto drugega stališča
Dogs never bite me. Just humans.
- čuftika
- Cosmofrik
Mah, kaj pa vem, očitno vsakmu svoje. Jz ne bi mogla met nekega mladiča., starega 18-21 let. To je mladoooo, preveč.
Mlado meso se pa prehitro razkuha
Ne, resno, ne vem kaj bi počela z 18 letnim šmkovcem, ki ne vem kaj bi rad, ki išče po možnosti avanture... Plus baby face me odbija.
Jz mam raje zrele moške, tam nad 24 let, ki so nekaj že dali čez, vedo kaj želijo v življenju in vedo kaj si obetajo od zveze.
Mlado meso se pa prehitro razkuha
Ne, resno, ne vem kaj bi počela z 18 letnim šmkovcem, ki ne vem kaj bi rad, ki išče po možnosti avanture... Plus baby face me odbija.
Jz mam raje zrele moške, tam nad 24 let, ki so nekaj že dali čez, vedo kaj želijo v življenju in vedo kaj si obetajo od zveze.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
čuftika napisal/-a:Jz mam raje zrele moške, tam nad 24 let, ki so nekaj že dali čez, vedo kaj želijo v življenju in vedo kaj si obetajo od zveze.
stara sem 24 in ti ne poznam veliko 'zrelih' sovrstnikov, ki bi vedeli kaj želijo od življenja mi je zanimivo brat razlike o pojmovanju starosti, ki naj bi veljala za dokaj zrelo. meni osebno leta niso apriori pomembna. bolj to, da se z nekom res ujamem. vseeno mi pa preveliki ekstremi v +/- niso všeč.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
jp, tud mene bol pritegnejo starejši moški. (Ne govorim tle o starosti čez 30 let) Si ne predstavljam, da bi imela tipa starga tko kot sm jst al pa clo mlajšega.
Se strinjam s čuftiko.
Se strinjam s čuftiko.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
jst sm tut mela do zdej skos s starejsimi opravka
Mah....itak je najbolj vazno, da ma kej v glavi, pa da ma neke cilje v zivljenju...dokler ma to, je lahko zarad mene tut vrstnik ali mlajsi, ampak jst ne poznam lih full tipov k bi pri 25 ali majn vedeli kaj hocejo in bi jim slo po glavi se kaj drugega kot samo avanture, zur in sex.
Mah....itak je najbolj vazno, da ma kej v glavi, pa da ma neke cilje v zivljenju...dokler ma to, je lahko zarad mene tut vrstnik ali mlajsi, ampak jst ne poznam lih full tipov k bi pri 25 ali majn vedeli kaj hocejo in bi jim slo po glavi se kaj drugega kot samo avanture, zur in sex.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov