Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Hotela sem reči, da ima taka odločitev posledice, sploh če se odločata za otroka. In verjetnost, da bo otrok zgodaj brez očeta oz. da on ne bo videl svojih vnučkov itd., je veliko večja kot pri normalnem paru, se ti ne zdi? Če poznaš eno takšno družino, se vprašaš ali je res vredno imeti takšno zvezo in če je vredno plačati takšno ceno, ki jo niti ne plačuješ sam.
A goal without a plan is just a wish.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
sirova štručka se strinjam . Od hanncek-a post mi je pustil vtis, da je vrat na nos vse in sem hotela samo še drugo stran povedat. Že sta skupaj en let, načrtujeta otroka in za zmeraj bosta skupaj vse je napisano, kot da je vse popolno in da vedno bo bilo - kot faza zaljubljenosti. Lahko da bo, lahko da ne bo, sam reality check ne škodi na takšen post
A goal without a plan is just a wish.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
mlajši pet let in pol. in ugotovila sem, da sem nenormalno smotana, vlečem vezo naprej, ko pa nima prihodnosti. požrem tolk stvari, tolkrat se ponižam za nekoga, ki mu dol visi zame. ene ženske smo res smotane. sovražim to upanje v sebi, ki mi je vedno dajalo moč in me podpihuje in sovražim njega, ker vem da sem vredna marsičesa, pa on tega ne pokaže. in sem vredna pozornosti, pa bom ob njemu kot siva miška, z njegove strani zelo malo nežnosti.. bo izbral žuranje s kolegi pred mano. bo lagal in šel ven pičke gledat in mu bo vseeno, ko bom šla ven še jst in mi bojo naslednji dan pisal tipi. kak tip je to, da niti ljubosumen ni?ful sem smotana da toleriram take stvari ki jih dela in jih ne dela...
mlajšega nikoli več, upam da nikoli več...! zrela punca in nezrel smrkuc, ubijalsko slaba kombinacija!
mlajšega nikoli več, upam da nikoli več...! zrela punca in nezrel smrkuc, ubijalsko slaba kombinacija!
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
men je hecn, če človek ni ČISTO nič ljubosumen. men je to enostavno hecno. se ne počutim nič kej posebno, včasih bi rada da bi pokazal mal tega zaščitništva in pripradnosti, če razumeš kaj hočem povedat. ne zdej bolestnega ljubosumja ampak mal pizdenja češ kaj ti ma un za pisart če si pa moja.
js sm ljubosumna in mi valda ni vseen če kero predolg gleda al se mu pa kera nastavla,karkoli. njemu je pa glede mene vseen.
js sm ljubosumna in mi valda ni vseen če kero predolg gleda al se mu pa kera nastavla,karkoli. njemu je pa glede mene vseen.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Kakor kdo hoče, meni ni všeč če je tip ljubosumen in tudi sama nisem.
Ampak vseeno nevem kaj še delaš s takim tipom, oz. očitno ti nisi zadovoljna v vezi in nevem kaj čakaš.
Pa da ne bom čist OT, moj dragi je 7 let starejši in je super (pa ni prvi ki je toliko starejši)
Ampak vseeno nevem kaj še delaš s takim tipom, oz. očitno ti nisi zadovoljna v vezi in nevem kaj čakaš.
Pa da ne bom čist OT, moj dragi je 7 let starejši in je super (pa ni prvi ki je toliko starejši)
-
catdeluxe - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2010
Meni je tudi všeč tisto malo ljubosumja... ljubezen brez ljubosumja je kot hrana brez soli, če jo je pa preveč, je pa že vse zanič in pokvarjeno... Jaz na to tko gledam.
Partner mi mora dat vedet, da mu ni vseeno če grem npr. samo s kolegom na kavico, ali pa da vidi da me nekdo gleda bolj kot bi me smel.. ampak ne pa zganjat panike in bolestnega ljubosumja. Enako je pri meni; ne zganjam bolestnega ljubosumja, sigurno pa mu dam vedet da je on *moj* in naj si nobena druga česa ne domišlja... Pa tudi, če si partnerja zaupata, je tisti pikič ljubosumja lahko ful lep pravzaprav
Kar se tiče pa starostne razlike - ne bi imela starejšega tam ene 10 let ali pa mlajšega. Nekje istih let je ravno prav
Partner mi mora dat vedet, da mu ni vseeno če grem npr. samo s kolegom na kavico, ali pa da vidi da me nekdo gleda bolj kot bi me smel.. ampak ne pa zganjat panike in bolestnega ljubosumja. Enako je pri meni; ne zganjam bolestnega ljubosumja, sigurno pa mu dam vedet da je on *moj* in naj si nobena druga česa ne domišlja... Pa tudi, če si partnerja zaupata, je tisti pikič ljubosumja lahko ful lep pravzaprav
Kar se tiče pa starostne razlike - ne bi imela starejšega tam ene 10 let ali pa mlajšega. Nekje istih let je ravno prav
meow
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:In zakaj ta super fantastični moški več ni s tabo? Popoln v postelji, lep, znal z žensko..
Vsaka normalna ženska bi si želela obdržati tako popolnega tipa.
A je kdo reku da ni... imava občasne pavze načeloma pa ta najina zadeva kar dobr deluje, samo to svoje znanje usmerja v preveč žensk, sama pa ob tem tudi nisem preveč ljubosumna, kar očitno pomeni da mi ne potegne dovolj, kot tudi očitno ne jaz njemu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov