Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Valeria napisal/-a:Lady_Cristina napisal/-a:sirova štručka napisal/-a::lol: zadnjič sem ugotovila, da je Eva Longoria 7 let starejša od Tonyja Parkerja
Groza. Hvalabogi če njej ugaja, ampak mene moti že če je moški 1 mesec mlajši.. sicer pa moj je 13 let starejši tak da na srečo nisem v kaki taki situaciji
Tony Parker je star 27, ona 34. Oba sta zrela in odrasla.
Ti si verjetno precej mlada, zato pa razmišljaš, kot razmišljaš.
Sem mlada ja, ampak mene osebno bi motilo, če bi bil moj moški mlajši. In tudi vem da bi me čez 20 let glih tak motilo.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ajča napisal/-a:Mislila sem 5 let in več .
Razlika v letih se z leti partnerice povečuje, torej bo v določeni točki starost moškega začela stagnirati in se ne bo povečala, ker bi njegova vrednost padla v primeru boy toy
Za moje pojme je razlika med partnerjema z leti vedno manjša in manj opazna. Sicer je pa precej odvisno kako kdo izgleda, vsaj navidezno se to lahko popolnoma porazgubi.
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
kalanhoja napisal/-a:Ajča napisal/-a:Mislila sem 5 let in več .
Razlika v letih se z leti partnerice povečuje, torej bo v določeni točki starost moškega začela stagnirati in se ne bo povečala, ker bi njegova vrednost padla v primeru boy toy
Za moje pojme je razlika med partnerjema z leti vedno manjša in manj opazna. Sicer je pa precej odvisno kako kdo izgleda, vsaj navidezno se to lahko popolnoma porazgubi.
Tudi jaz mislim, da je tako, sploh če že nasploh (v mladih letih) ni opazna velika razlika, če moški za svoja leta izgleda "fejst" oz. mlajši.
Smo pa ravno včeraj imeli obisk (babičino sorodstvo, na nek način tudi moje torej), par, nista zakonca, ki sta 25 let razlike v letih in prisežem, da nisem vedela tega. On je malo nad 80, ona pa nekje 60. Skupaj pa sta že tudi okoli 20 let ali še več. Skratka, ko mi je to mama povedala, sem bila šokirana. Sta pa zelo povezana in usklajena ali kako se naj izrazim, kot eno sta.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Naja* napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Ajča napisal/-a:Mislila sem 5 let in več .
Tudi jaz mislim, da je tako, sploh če že nasploh (v mladih letih) ni opazna velika razlika, če moški za svoja leta izgleda "fejst" oz. mlajši.
Smo pa ravno včeraj imeli obisk (babičino sorodstvo, na nek način tudi moje torej), par, nista zakonca, ki sta 25 let razlike v letih in prisežem, da nisem vedela tega. On je malo nad 80, ona pa nekje 60. Skupaj pa sta že tudi okoli 20 let ali še več. Skratka, ko mi je to mama povedala, sem bila šokirana. Sta pa zelo povezana in usklajena ali kako se naj izrazim, kot eno sta.
Točno tak primer sta moj dedek pa njegova žena, pa res super funkcionirata skp - očitno se da.
Drgač pa če bi lohk zbirala ne bi mela tok starejšega al pa ful mlajšega, enostavno k mislm da ne bi bla na isti valovni.
Sm pa zanč spoznala enga tipa k je star okrog 40, se prav kr neki starejši od mene pa zgleda ful mlajši pa po moje ma več energije od mene. Tko, da vse je lohk ful odvisno od človeka samega pa karakterja ne pa dejanskih let.
- 00ally00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
Ne moremo posploševati, odvisno od para do para. Eni družinska prijateljica se je pri cca 25ih poročila z 45letnikom. Baje in po slikah sodeč, da sta bla prov super skupaj, ona bolj resn tip, ki se nikoli ne bi ujela z vrstnikom, on športnik, ki je kazal manj let, kot jih je imel. Potem se je pa razlika med njima z leti samo povečevala. In danes pri njenih 45ih je ona drobna, vitka, energična gospa, ki da veliko nase in bi ji na videz dali vsaj 10 let manj, in on poleg nje 65letni posivel, sključen starec, ki ne more dohajati vseh njenih podvigov. Ne moreš proti naravi, pa najsi tako skrbiš zase.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz sm bla pa zdej dvakrat na dopustku, kjer je biu folk v povprečju ene 8, 10 let starejši od mene ... Prej se mi je zdela 30+ ful neka ogromna cifra, zdej mi niti ne bi blo neki ful čudno bit skupej s kšnim tipčkom okol 30ih let. Je pa res, da ti niso bli lih neki ful resni, v službo in skupno, družinsko življenje orientirani tipi, ampak bl uizi, go with the flow, free spirit ljudje, športniki s polno energije. In sm jaz za večino misnla, da so mlajši .. za enga sm bla zihr, da je okol 26, je bil pa 33. Pa obratno, je on mislu, da sm jz absolventka, sm pa lih nek na sredi študija. Tko da pomoje age doesn´t matter all that much, dokler maš neke skupne interese in nisi v glavi kilometre narazen.
Ma še vseeno pa jst osebno preferiram gospodiče, ki so zgolj par let starejši od mene, če že mam izbiro
Ma še vseeno pa jst osebno preferiram gospodiče, ki so zgolj par let starejši od mene, če že mam izbiro
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Še enkrat preberite kaj sem napisala, ker ste čist napačno razumele (a pišem po kitajsk?). In ne spreglejte besedice boy toy - torej v primeru, ko je za žensko moški trofeja (modni dodatek, spolni pripomoček,..).
A goal without a plan is just a wish.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Lady_Cristina napisal/-a:Valeria napisal/-a:Lady_Cristina napisal/-a:sirova štručka napisal/-a::lol: zadnjič sem ugotovila, da je Eva Longoria 7 let starejša od Tonyja Parkerja
Groza. Hvalabogi če njej ugaja, ampak mene moti že če je moški 1 mesec mlajši.. sicer pa moj je 13 let starejši tak da na srečo nisem v kaki taki situaciji
Tony Parker je star 27, ona 34. Oba sta zrela in odrasla.
Ti si verjetno precej mlada, zato pa razmišljaš, kot razmišljaš.
Sem mlada ja, ampak mene osebno bi motilo, če bi bil moj moški mlajši. In tudi vem da bi me čez 20 let glih tak motilo.
Isto. Mene že to malo moti, da je tip isti letnik ku js, kaj šele da je mlajši (tudi sam za 1 mesec!). To predvsem zato ker so tipi pr cca 20ih še vedno precej otročji in že tko velja, da so par let za ženskami. In ja, vem da je pač odvisno od posameznika in da so eni tipi že pr 18ih zreli, eni celo bolj ku kak 30-letnik. Sam pač js mam vedno v glavi to, da sm starejša in bolj zrela (čeprou sm tudi sama daleč od tega). To pa ne pomeni, da zbiram tipe po letnici rojstva in da isto stare al mlajše že tkoj črtam s seznama. Če je starejši (ponavadi je tko) pač plus točka. Če je mlajši pa še premislim, al se je pametno s takim ukvarjat.
Se pa strinjam, da so razlike z leti zmeri manj očitne. Mogoče bom pa čez par let mela tipa k je 10 elt mlajši od mene (torej tipa k trenutno še niti v puberteti ni).. Nikoli se ne ve.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Lady_Cristina napisal/-a:sirova štručka napisal/-a::lol: zadnjič sem ugotovila, da je Eva Longoria 7 let starejša od Tonyja Parkerja
Groza. Hvalabogi če njej ugaja, ampak mene moti že če je moški 1 mesec mlajši..
Mene tudi ... pa četudi neutemeljeno, tako pač je
Najbolj mi je všeč razlika kakšnih 5 let, se pravi starost okrog 30 ... tipi moje starosti se mi nekak ne zdijo tok privlačni
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz bi tud raj kakšnega starejšega, vsaj 2-3 leta
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Jaz bi se pa komot "sprijazila" z mlajšim fantom in sem prepričana, da me to nebi motilo. Na začetku seveda ja, potem bi se pa prej ali slej sprijaznila z njegovo starostjo ter s tem, da leta niso pomembna, če je ljubezen
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- miska_889
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jst sm stara 21, moj je pa 25, tko da se mi ene 3,4 leta idealna razlika med tipom pa punco drgač pa z mlajšim ne bi nikol mogla bit, nevem nekako bi me že od začetka odbijalo to, da je mlajši, mu po mojm tud priložnosti ne bi dala.... sam... če pa drugim to paše najmlajši s katerim sm bla, je bil takrat tok star kot jst, najstarejši pa 16 let starejši ampak je blo ql
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- miska_889
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
sirova štručka napisal/-a:sam da je blo ql..
Mimogrede, če bi spoznala fanta, ki bi ti bil noro všeč, ki bi te nenormalno privlačil in s katerim bi se super ujela.. potem bi pa zvedela, da je 2 leti mlajši od tebe.. kaj bi potem? Najbrž požrla svoje besede
ja... men je bo ql
tud nevem kako bi se to lohk zgodilo, ker se tud ne vrtim v družbi mlajših,itak ko bi tipa spoznala....sej uprašaš starost pa to.... in mu sploh šanse ne bi dala, lej mene osebno odbijajo mlajši tipi, pa če bi mi bil nevem kako ušeč in simpatičen.... ne bi mela nč z njim....
Never give up if u still wanna try, never dry your tear if u still wanna cry, never settle for the answer if u still wanna know, never say u don't like him if u can't let him go!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov