Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
*mala* napisal/-a:piškotek* napisal/-a:Kaj pa vaši starši pravijo na fante, ki so starejši (več kot 5 let) od vas?
Moja mami nima prov nč proti. Še preden sva bla z mojim skup, sem se pogovarjala z njo, da je prestar zame, pa me ona prepričevala, da ni taka razlika sej tud moja babica pa dedek sta 7 let razlike. Midva sva pa 10 let razlike.
Moji niso nič komplicirali ko sem pri 19ih predstavla 25letnika. Mami sploh ni mogla verjet da je toliko star, ker zgleda maximalno 20.
Če bi bla pa mlajša (15, 16), bi pa vrjetno sledila kakšna vzgojna pridiga, če bi mela toliko starejšega fanta...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
ena pač napisal/-a:Pa kaj ve, ki imate 14, 16 let starejše moške kaj to so bili samski ko ste jih spoznale al ločenci? Namreč zanima me, če je še dost moških, ki so ppo 30-em letu samski in ne da bi imeli od prej familije. Sam malo sem firbčna.
Moja ljubezen (biuši fant) je deset let starejši od mene, nikol poročen, brez otrok. Tak način življenja, da za to ni blo časa (ne interesa). Se je že zdel, da se bo zasidru pr men ... ampak .
piškotek* napisal/-a:Kaj pa vaši starši pravijo na fante, ki so starejši (več kot 5 let) od vas?
Kaj pa nej bi rekl? Gre za mojga partnerja in moje življenje.
Vedno sm bla tok odgovorna in tok pametna, da mojima dvema ni blo treba skrbet, koga bom domou prpelala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
tita123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 8. 2008
- Kraj: Bela krajina/Ljubljana
moji niso za mojega bivšega nič rekli, še prav všeč jim je bil , bil je pa 6let starejši od mene.
tud, ko sm mela enga kolega iz službe, ki je 10 let starejši niso nič komplicirali pa sva hodila na pijačke in tud v službo me je vozil, mami je bil še prav všeč, s fotrom sta se pa tud pozdravljala ko sta se vidla
tud, ko sm mela enga kolega iz službe, ki je 10 let starejši niso nič komplicirali pa sva hodila na pijačke in tud v službo me je vozil, mami je bil še prav všeč, s fotrom sta se pa tud pozdravljala ko sta se vidla
Najboljše šele prihaja...
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
moj je pet let in pol mlajši. zgleda isto star kot jst (recimo), čeprav se mu po mentaliteti pozna, da še ni 'tam'. je pa ko je z mano kr odrasel, se trudi, samo včasih nama zmanjka tem za pogovor, je že itak bolj redkobeseden, men se pa ne ljubi vsega iz njega vlečt, niti nimava enakih področij interesa-s kakim sošolcem al pa kolegom iste stroke/približno enake starosti bi se veliko bolj ujela kot z njim, npr.
uff, s sošolci ga pa rajši ne vidim...ker so taki otroc da rajš ne študiram o tem.
doma niso bili najbolj zadovoljni, sicer tut jst nisem kej preveč navdušena (dolgoročno gledano), ampak sem se nehala obremenjevat s prihodnostjo in živim za trenutek. na začetku veze sem se ful (preveč), ampak nima smisla, ker če sta si dva usojena, bosta skup tut celo življenje, pa če sta 20 let narazen. če se pa ne najdeta dve sorodni duši bosta pa samo par mesecev/let, potem pa jovo na novo.
če mi bo pasal, si bom našla starejšega trenutno mi je všeč tak kot je, rada ga mam <3
uff, s sošolci ga pa rajši ne vidim...ker so taki otroc da rajš ne študiram o tem.
doma niso bili najbolj zadovoljni, sicer tut jst nisem kej preveč navdušena (dolgoročno gledano), ampak sem se nehala obremenjevat s prihodnostjo in živim za trenutek. na začetku veze sem se ful (preveč), ampak nima smisla, ker če sta si dva usojena, bosta skup tut celo življenje, pa če sta 20 let narazen. če se pa ne najdeta dve sorodni duši bosta pa samo par mesecev/let, potem pa jovo na novo.
če mi bo pasal, si bom našla starejšega trenutno mi je všeč tak kot je, rada ga mam <3
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
še jaz moj prispevek dam...
že kaki mesec se ful družim s 35 starim tipom, jaz pa 20... ampak se taaaak noro ujameva da sem tudi sama presenečena nad tem... o vsem se lahko pogovarjava, skupaj hodiva na izlete (česar z bivšim nikoli nisem, čeprav je bil 4 leta starejši od mene in je imel svoj avto), skupaj hodiva ven, njegovi kolegi so me ful sprejeli... starši so od začetka malo postrani gledali na celotno zadevo, ampak je pol mama rekla da sem dost stara da sama odločam o svojem življenju...
tu in tam se obnašava kot par no... in mislim da tudi tak nisma daleč od tega da bi to postala... kar se družine tiče... on že ma sinka sva ga vzela zraven na nekaj izletov, ker se samo enkrat na teden vidita... je pa res, da imam z ostalimi bivšimi (tak ok 5 let razlike) same negativne izkušnje... varanje, zahrbtnost, postavljanje kolegov pred vse ostalo...
pač, to je moja izkušnja... nisem je zapisala zato, da bi me kera od vas obsojala... vsak ima svoje mnenje in moje je da pri ljubezni ne bi smel veljati nek okvir kakšna razlika med partnerjema je še sprejemljiva...
že kaki mesec se ful družim s 35 starim tipom, jaz pa 20... ampak se taaaak noro ujameva da sem tudi sama presenečena nad tem... o vsem se lahko pogovarjava, skupaj hodiva na izlete (česar z bivšim nikoli nisem, čeprav je bil 4 leta starejši od mene in je imel svoj avto), skupaj hodiva ven, njegovi kolegi so me ful sprejeli... starši so od začetka malo postrani gledali na celotno zadevo, ampak je pol mama rekla da sem dost stara da sama odločam o svojem življenju...
tu in tam se obnašava kot par no... in mislim da tudi tak nisma daleč od tega da bi to postala... kar se družine tiče... on že ma sinka sva ga vzela zraven na nekaj izletov, ker se samo enkrat na teden vidita... je pa res, da imam z ostalimi bivšimi (tak ok 5 let razlike) same negativne izkušnje... varanje, zahrbtnost, postavljanje kolegov pred vse ostalo...
pač, to je moja izkušnja... nisem je zapisala zato, da bi me kera od vas obsojala... vsak ima svoje mnenje in moje je da pri ljubezni ne bi smel veljati nek okvir kakšna razlika med partnerjema je še sprejemljiva...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
Edinstvena napisal/-a::) še jaz moj prispevek dam...
a ni zanimivo,da se lažje pogovarjamo in razumemo s starejšimi...jst mam sestro in brata k sta oba starejša 12 oz. 10 let...in sm se vedno lažje pogovarjala z njunimi vrstniki...sej zdej ne rečem d se pa svojimi vrstniki ne štekam,sam lažje mi je s starejšimi
...tko da tud v tvojem primeru lahko rečem :prst gor: ...upam da vama bo še dolgo časa funkcioniralo...lepo je tud,k se razumeš z njegovim otrokom in greste skupi na izlet
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Ma sej je lepo brat te vpise...ona 18-on 30, se super štekata...pol 15 let starejši...
Ma vam jaz nekaj povem? Po moje mnenju, tipi, ki si zbirjao tolk mlajše ženske, si jih z razlogom. Pred 18-letnico je lahko vsak 30-letnik velik frajer, lahko nablefira vse živo, se dela, da odlično seksa....25-30 letnica, ki je že nekaj dala skoz, bi ga pa prečitala ko knjigo.
Skratka, v taki vezi ima tip občutek, da "obvladuje situacijo", punca, ki pa itak nima izkušenj, pa se počuti "varno". Ene 18-letnice sicer mislijo, da so ful zrele, ker imajo tolk starejšega tipa, ne, narobe, v takšni zvezi ponavadi tip skrbi za svojo punco kot nekakšen nadomestni starš...
Ma vam jaz nekaj povem? Po moje mnenju, tipi, ki si zbirjao tolk mlajše ženske, si jih z razlogom. Pred 18-letnico je lahko vsak 30-letnik velik frajer, lahko nablefira vse živo, se dela, da odlično seksa....25-30 letnica, ki je že nekaj dala skoz, bi ga pa prečitala ko knjigo.
Skratka, v taki vezi ima tip občutek, da "obvladuje situacijo", punca, ki pa itak nima izkušenj, pa se počuti "varno". Ene 18-letnice sicer mislijo, da so ful zrele, ker imajo tolk starejšega tipa, ne, narobe, v takšni zvezi ponavadi tip skrbi za svojo punco kot nekakšen nadomestni starš...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Moj je od mene mlajši 1 let in ni sploh razlike,včasih je clo on bolj moder od mene glede nekaterih odgovorov drugač se mava pa fajn hehe....Kar se tiče razlik v letih niti ni nevem kake ovire,moja mami je 10 let starejša od mojega očeta in sta se mela fajn(dokler se nista ločila),odvisno od človeka samgea in kako gleda na svet.Če bi jst spoznala nvem 10 let starejšega ali pa mlajšega(no ne zdj k bi biu mladoleten) se ne bi sekirala,če se razumeta se pač razumeta!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- klaryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
no jst pa nočem preveč starejšega tipa. mi je pa skoraj vseeno ali je 2 leti mlajši ali 2 starejši. do dveh let + ali - mi je še najbol. verjtno zato, ker sem tut zmeri (mogoče le po naključju) imela fante teh let. sedaj imam isti letnik sem mela pa tud leto mlajšega štiri leta. razlike nisem opazila nikol.
pa če pomislimo na to, da se ženske ne staramo tako hitro kot moški in da marskikatera ženska pri 40-zgleda dost manj, da imamo veliko lepotnih pripomočkov in tko.. kot recimo moški istih let.. in da bi mela še starejšega, ne hvala. pomislite mal o drugih, ki jih poznate. ženska mladostna, njen mož pa že ves siv, star...
me pa ne motijo drugi, vsak naj ima partnerja kot mu paše, glavno, da ga ma rad... ampak če že lahko izbiram, se pač ne bom zaljubljala v stare tipe, če mam lahko mlade, lušne..
pa če pomislimo na to, da se ženske ne staramo tako hitro kot moški in da marskikatera ženska pri 40-zgleda dost manj, da imamo veliko lepotnih pripomočkov in tko.. kot recimo moški istih let.. in da bi mela še starejšega, ne hvala. pomislite mal o drugih, ki jih poznate. ženska mladostna, njen mož pa že ves siv, star...
me pa ne motijo drugi, vsak naj ima partnerja kot mu paše, glavno, da ga ma rad... ampak če že lahko izbiram, se pač ne bom zaljubljala v stare tipe, če mam lahko mlade, lušne..
- klaryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
strinjam pa se tudi s postom Valerie. marsikateri je starejši tip, nadomestek očeta, ki je bodisi čustveno ali fizično odsoten... če pomislim na ženske v svoji okolici, so v večini vse, ki imajo dost starejše tipe brez očeta.. no je pa tudi res, da tip lahko mlado naivno deklico veliko lažje dobi.. verjetno ženske njegovih let ne padajo na njihove fore. saj marsikatera tud tukaj prav, da ji je fajn, ker se razlike sploh ne opazi (16let-25let recimo) ker je njen tip istega razmišljanja bla bla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov