Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 15. Feb. 2009 20:23

lolika11 napisal/-a:Sj pri nekaterih se to ne vidi... govorim za tiste k se vidi... to mi je grdo :)

Ok, tole ja pa taka mim prijava, da kar kaj... Ok, sej ne rečem, ko sem jaz spoznala parček, kjer je bila punca stara 22 njen dragi pa 41, sem najprej tudi pomislila WTF... Ko sem ju pa potem opazovala in videla, da kot par (no, vsaj navidez) dobro funkcionirata, nisem niti zamerkala več da sta 19 let narazen. Pa se je videlo, jaz bi tipu dala še 5 let več, kot jih je imel. Nikakor pa mi ni to zgledalo grdo, mislim, zakaj bi mi le... :roll:
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 16. Feb. 2009 14:41

Tearjerker napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:Sj pri nekaterih se to ne vidi... govorim za tiste k se vidi... to mi je grdo :)

Ok, tole ja pa taka mim prijava, da kar kaj... Ok, sej ne rečem, ko sem jaz spoznala parček, kjer je bila punca stara 22 njen dragi pa 41, sem najprej tudi pomislila WTF... Ko sem ju pa potem opazovala in videla, da kot par (no, vsaj navidez) dobro funkcionirata, nisem niti zamerkala več da sta 19 let narazen. Pa se je videlo, jaz bi tipu dala še 5 let več, kot jih je imel. Nikakor pa mi ni to zgledalo grdo, mislim, zakaj bi mi le... :roll:

Govorim za mlajša leta, ko se punci vidi 16 let, kiri pa še manj. Pri večji starosti toleriram.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
pikica_345
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica_345 » 18. Feb. 2009 11:28

jst pa moj lubi sva 8 let razlike, jst 20,on pa 28, pa se od vseh do zdej z njim najbolj razumem, ker se res z njim lohk pogovarjam o vsemu... :D :D
tko da se mi zdi da leta niso pomembna, ljubezen ne pozna meja oz. let :wink: :wink:
grešiti je človeško, a občutek je božanski
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 18. Feb. 2009 14:17

Midva sva si narazen 6 let..ampak naju leta niso nikdar motila..se najboljs mi je ravno z njim..od vseh prejsnih vez..
Drugace pa kot je ena zgoraj omenila,da je grdo videt ce se vidi (starostna) razlika med njima..Ja navsezadnje ne moremo ljudi sodit po videzu..in ce njima pase,bo tud nam..Zanimivo pa, da imamo tudi take ljudi,k se obremenjujejo z videzom dol.para.. :roll:
Uporabniški avatar
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a ThisTooShallPass » 22. Feb. 2009 8:15

Kaj pa 8 letna razlika, 18-26 se vam zdi preveč?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 22. Feb. 2009 8:53

jaz sicer poznam 30-letnika, ki že skoraj dve leti hodi z 18-letnico, torej je razlika 12 let, ampak pravi, da jima je kul, hkrati se pa zaveda, da zveza na dolgi rok najverjetneje nima prihodnosti, ker je punca še zelo zelo mlada in se bo šele izoblikovala v odraslo osebnost, pred njo je še faks itd., kar lahko prinese velike razlike med njiju.
Gre pač za to, da on se verjetno ne bo več spreminjal, odraščal, ona pa :wink: .
xyz15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xyz15 » 22. Feb. 2009 9:29

ThisTooShallPass jaz ti svetujem iz lastnih izkušenj. Če se s fantom razumeta in vama je fajn ne sprašuj drugih ampak se odloči tako kot ti čutiš. Jat sem bila stara 17 moj pa 26, ko sma začela. In če bi takrat spraševala druge, danes ne bi bila skupaj z mojim lubijem in bi zamudila 3 leta in pol čudovitih dni in dogodkov z njim. Nekateri so se pač takrat zgražali, predvsem okolica, ki nima nič veze z mojim življenjem. Sorodniki na obeh straneh pa so super sprejeli. Tako, da poslušaj sebe! Če se imata rada bi blo zelo nesmiselno, da ne bi bila skupaj, ker je pač nekomu 8 let razlike preveč. Pa veliko sreče ti želim.
Uporabniški avatar
ThisTooShallPass
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a ThisTooShallPass » 22. Feb. 2009 12:57

Mene leta sploh ne motijo, in če koga drugega, se sploh ne oziram na to, ampak me je pa zanimalo, kako druge gledate na to, ali je moje mišljenje "normalno". :)

Hvala :wink:
Uporabniški avatar
Coco girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco girl » 04. Mar. 2009 20:15

Ojojoj, ko gledam svoje kolegice ugotavljam, da sem jaz ravno kontra.
V teh letih ( 18 dalje.. ) vse gledajo za starejšimi meni pa to ni nikoli bil pogoj oz. sem bila že z eno leto mlajšim.
In priznam, da prej padem na tipe mojih let, če pa sem gdaj pogledala za nekom ki je imel več kot 24 je imel " baby face ".
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 05. Mar. 2009 15:24

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 05. Mar. 2009 15:35

Kaj pa vaši starši pravijo na fante, ki so starejši (več kot 5 let) od vas?
(s)mej se
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 05. Mar. 2009 16:10

ena pac: Hehe, tole mi je pa res hecno vprasanje.. Moj ni imel se familije, porocen ni bil nikoli, locen se manj. V bistvu je bil samski. :) Tako da po mojem je res veliko takih tipov okoli..

piskotek*: Hmm.. moji so bili najprej 'WTF', potem pa so pogruntali da je tip OK in da sem jaz z njim srecna, tako da je bilo na koncu ok.

Drugace pa se ne menim prevec za to kar meni okolica o moji zvezi, ker konec koncev je to moje zivljenje in ne njihovo..
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Mar. 2009 16:16

ThisTooShallPass napisal/-a:Kaj pa 8 letna razlika, 18-26 se vam zdi preveč?

js bi se prej nekaj leti rekla ja, da je prevec, ampak zdej sem 18 pa mam enga kolega ki je 27, pa mi ne bi blo nic cudno ce bi bla js z njim..mislim, nisem zaljubljena v njega pa nic, sam vidim da sva si kot kolega lahko cist enakovredna, tako da ne vidim nobenih ovir v ljubezni, tut razmislja bolj kot najstnik...

tako da mislim absolutno da lahko normalno gre, pac odvisno od njiju :P tu se ni neke take razlike, kaj vec bi se pa meni zdelo ze prevec..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Mar. 2009 16:40

piškotek* napisal/-a:Kaj pa vaši starši pravijo na fante, ki so starejši (več kot 5 let) od vas?

Moja mami nima prov nč proti. Še preden sva bla z mojim skup, sem se pogovarjala z njo, da je prestar zame, pa me ona prepričevala, da ni taka razlika :lol: sej tud moja babica pa dedek sta 7 let razlike. Midva sva pa 10 let razlike.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Janez5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Janez5 » 05. Mar. 2009 16:53

Velja tako pravilo:

Slika

:lol: :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]