Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Cruella De Vil - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Sem že bila z mlajšim (z dvema) in vse kar lahko rečem je to, da se ne bi nikoli več spustila v zvezo z mlajšim (četudi samo eno leto). Not for me! Niti za kakšno avanturico se ne bi odločila z mlajšim, ker že nasploh ne palim na njih. Ponavadi mi najbolj ustreza do 5 let starejši od mene (najmanj leto dni starejši).
Be with someone who knows what he has, when he has you.
-
Googi - Komunikatorka
Jaz pa mislim, da ni tako odvisno od let, temveč od zrelosti človeka. Res je, da je zrelost večinoma pogojena z leti. Po mojih izkušnjah se najbolj poznajo ti prehodi iz srednje šole na faks, pa iz faksa v službo. Takrat se mi zdi, da se ti prioritete najbolj spremenijo.
Sedaj pljuvam v lastno skedo, ker imam tipa, ki je 6 let starejši od mene, jaz sem na faksu on pa že v službi Je pa res, da se midva srečava nekje na pol poti. Jaz, ki sem ga kar nekaj prežurala čez srednjo šolo in se mi ne da več (kvečjemu kakšen party na par mesecev) in sem mogoče malo bolj "resna", in pa on, ki pa tudi slišati še ne more za kakšno družino in otroke in je po duši še en velik otrok
Tako, da pri nama definintivno drži, da je pomembna zrelost, ne pa starost.
Sedaj pljuvam v lastno skedo, ker imam tipa, ki je 6 let starejši od mene, jaz sem na faksu on pa že v službi Je pa res, da se midva srečava nekje na pol poti. Jaz, ki sem ga kar nekaj prežurala čez srednjo šolo in se mi ne da več (kvečjemu kakšen party na par mesecev) in sem mogoče malo bolj "resna", in pa on, ki pa tudi slišati še ne more za kakšno družino in otroke in je po duši še en velik otrok
Tako, da pri nama definintivno drži, da je pomembna zrelost, ne pa starost.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Le pazite,da se ne boste več zapletale z mlajšim,četudi je mlajši samo za kak dan,ker taki so pa res nezreli,mora biti vsaj 1 dan starejši od vas,bog ne daj,da ne bi bil.Ko boste stare 35-40 let boste pa vse vesele,ko se bo kak 25-letnik ozrl za vami.Če mene vprašate je najbolj otročje(bolj kot tipi mlajši od vas)razmišljanje,da mlajši tip je NUJNO nezrel,otročji in ne vem kaj še vse,no to je zame nezrelo razmišljanje.
-
Takšni moški kot si ti, ki se burno odzovejo na žensko razmišljanje mlajši me ne pritegnejo verjetno palite bolj na starejše ženske in ker jih ne dobite, se usajate kako se motimo o nezrelosti. Jaz nikjer nisem napisala, da so VSI takšni, lahko pa brez slabe vesti povem (kot sem že), da imam izkušnje z mlajšimi in niso prinesle nič dobrega. Žal je pač tako, da večina moških še isto stari kot me (v mladih letih) niso na naši valovni dolžini, ampak zrelostno par let mlajši, torej je jasno, da iščem(o) potencialne kandidate med starejšimi, za katere se več ali manj izkaže, da nas dohajajo.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Cruella De Vil napisal/-a:Sem že bila z mlajšim (z dvema) in vse kar lahko rečem je to, da se ne bi nikoli več spustila v zvezo z mlajšim (četudi samo eno leto). Not for me! Niti za kakšno avanturico se ne bi odločila z mlajšim, ker že nasploh ne palim na njih. Ponavadi mi najbolj ustreza do 5 let starejši od mene (najmanj leto dni starejši).
hvala enako trenutno mam 6 let starejšega.. pa mi je lih fajn.. z mlajšimi ali enako starimi sm imela pa zelo slabe izkušnje.. tko da mam kr mal predsodkov kar se tega tiče.. se pa nikol ne ve..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Em moj bivši je biv eno leto mlajši pa je blo čist kul. Zdajšnji je pa s5 mlajši sam ne celo ampak pol leta Pa se tud ful štekama pa rada se mama. To je pa tak glavno..starost itak ni pomembna
-
Roberta R. napisal/-a:Cruella De Vil napisal/-a:Sem že bila z mlajšim (z dvema) in vse kar lahko rečem je to, da se ne bi nikoli več spustila v zvezo z mlajšim (četudi samo eno leto). Not for me! Niti za kakšno avanturico se ne bi odločila z mlajšim, ker že nasploh ne palim na njih. Ponavadi mi najbolj ustreza do 5 let starejši od mene (najmanj leto dni starejši).
hvala enako trenutno mam 6 let starejšega.. pa mi je lih fajn.. z mlajšimi ali enako starimi sm imela pa zelo slabe izkušnje.. tko da mam kr mal predsodkov kar se tega tiče.. se pa nikol ne ve..
Res je, čisto možno, da me bo kdaj kakšen mlajši obrnil do te mere, da bom čisto očarana nad njim, ampak takšnih je res zelo malo. Prej se še morejo zdivjat, sicer niso sposobni normalno funkcionirat v resni zvezi. Vsi smo šli skozi to, torej tudi oni morajo.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
meni zadnje čase hodi tudi po glavi dosti mlajši,ampak... vem, da je hotel biti z mano samo zato, ker sem starejša.. Vgl. js z mlajšim tipom brez izkušenj ne bi mogla biti, ker vem, da ne bi bila dolgo skupaj.. ..da ne bi mogla imeti nič resnega..ker se 'mora' malo znoret, preden se poda v resno zvezo..začne se varanje ipd. Tko da čez neki let ehhe
Poleg tega se pomoje z mlajšim težko ujameš... pod 18 absolutno odpade
19 pa naprej je ok pa nepedofilsko hehe
Poleg tega se pomoje z mlajšim težko ujameš... pod 18 absolutno odpade
19 pa naprej je ok pa nepedofilsko hehe
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
jaz sem do zdaj vedno mela nekje isto stare kot sem jaz(20)..mogoče največ eno leto starejšega.
zdaj pa spoznavam fanta, ki je 2 leti mlajši, pa ste me kr malo prestrašle o tem kolk so otročji. se mi zdi da je odvisno od človeka.
nekdo je lahko pri 20 tak otročji, nekdo pa pri 18-ih resni.
no zadnja dva posta st ame melo potolažla da mate tud same mlajše partnerje. kolk dolgo pa ste skupaj?
ker meni se zdi da so moji bivši bli 100x bolj otročji, kot pa je tale pa čeprav je mlad...nevem no.
mislim da je res preveč stereotipov
zdaj pa spoznavam fanta, ki je 2 leti mlajši, pa ste me kr malo prestrašle o tem kolk so otročji. se mi zdi da je odvisno od človeka.
nekdo je lahko pri 20 tak otročji, nekdo pa pri 18-ih resni.
no zadnja dva posta st ame melo potolažla da mate tud same mlajše partnerje. kolk dolgo pa ste skupaj?
ker meni se zdi da so moji bivši bli 100x bolj otročji, kot pa je tale pa čeprav je mlad...nevem no.
mislim da je res preveč stereotipov
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Se strinjam, da je lahko nekdo resen pri 20ih, nekdo pa otročji pri 30ih. Ampak povprečno pa so starejši bolj resni in se tudi jaz veliko lažje pogovarjam z njimi. Mlajšega ne bi imela. Najbolj mi odgovarja, da je okrog 5 let starejši od mene. Dopustno pa bi bilo zame nekako do 15 let starejši, če bi tako naneslo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov