Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
moj je 5 let starejši. In je včasih prav otročji. ampak samo občasno in še takrat me lepo nasmeje.
nikoli si nisem predstavljala zveze z mlajšim moškim. je pa res, da tudi ni nujno, če je starejši, da bo tudi bolj zrel. je pa ponavadi tako.
nikoli si nisem predstavljala zveze z mlajšim moškim. je pa res, da tudi ni nujno, če je starejši, da bo tudi bolj zrel. je pa ponavadi tako.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
ok... eno mnenje:
moja frendica je stara 23 let tip pa 19... nista par... sam flirtata. on je njej ful v redu, sam jo pa mal ovirajo njegova leta. drgač je po njenih besedah zelo zrel...
men se zdi pa mal vseen čudn. on je zaključi srednjo ona pa zaključuje fax... halo?!
moja frendica je stara 23 let tip pa 19... nista par... sam flirtata. on je njej ful v redu, sam jo pa mal ovirajo njegova leta. drgač je po njenih besedah zelo zrel...
men se zdi pa mal vseen čudn. on je zaključi srednjo ona pa zaključuje fax... halo?!
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
js bom 17, moj bo pa 20 in se men zdi to čist v redu. Moj tut sicer mogoče zgleda mal mlajš, ampak čustveno je v najinem odnosu dost zrel, js pa tud. Sicer mava pa podobne hobije (oba komp.g33ka , kavica, športi,...) in podobna značaja (ljubosumje, zamerljivost(ups!), smisu za humor, izkazovanje čustev,...)
Kr furava, ja...
Kr furava, ja...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
tancica2 napisal/-a:ok... eno mnenje:
hmm .. jst mam isto kolega ki je star 19, njegova punca je 23 .. pa se ful dobr ujameta .. pravzaprav trenutno pričakujeta otroka ..
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
takole bom povedala...
z mojim sva narazen 14 let, pa cisto normalno funkcionirava..
Ok je res, da vcasih se mu ne da sexat, ker je preutrujen (stresna sluzba) ampak takrat pac jaz vzamem situacijo v roke pa gre..
Pogovarjava se lahko o vsemu, super je ker me lahko vodi v dolocenih pogledih, svetuje ker je ze veliko dal skozi..
(vec od mene). In ker gleda na stvari dolgorocno, jaz sem pa bolj zivi danes tip.
z mojim sva narazen 14 let, pa cisto normalno funkcionirava..
Ok je res, da vcasih se mu ne da sexat, ker je preutrujen (stresna sluzba) ampak takrat pac jaz vzamem situacijo v roke pa gre..
Pogovarjava se lahko o vsemu, super je ker me lahko vodi v dolocenih pogledih, svetuje ker je ze veliko dal skozi..
(vec od mene). In ker gleda na stvari dolgorocno, jaz sem pa bolj zivi danes tip.
- tancica2
- Sramežljivka
sej najbrž je vse odvisno od posameznikov... v vecini so mlajši res bolj neresni ij nezreli... samo lih posploševat se pa ne da...
poznam veliko 27, 32 letnikov, ki so popolnoma neresni... tko da... tuki je tezko bit pameten:)
poznam veliko 27, 32 letnikov, ki so popolnoma neresni... tko da... tuki je tezko bit pameten:)
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
v večini primerov je tko:
punce prej dozorimo in fantje so mal uzadi. z istim letnikom al mlajšim se težko razumemo zato mamo sj mal starejše fante.
ali obratno. fantje majo vedno mlajša dekleta.
s časoma pa ta razlika zgine in k si starejši in popolnoma zrel (eni prej eni kasnej) lahko normalno funkcijoniraš tud z mlajšim moškim ali z maljšo žensko ali z istim letnikom.
to je pač moja definicija. moški zaustajajo z zrelostjo ali pa me prehitevamo in nismo uskaljeni
.....................................................
drgač se mi pa ne zdi čudno če majo punce mlajše fante in fantje starejše punce.
why not?
če se mata rada se mata rada tuki sploh ni debate.
punce prej dozorimo in fantje so mal uzadi. z istim letnikom al mlajšim se težko razumemo zato mamo sj mal starejše fante.
ali obratno. fantje majo vedno mlajša dekleta.
s časoma pa ta razlika zgine in k si starejši in popolnoma zrel (eni prej eni kasnej) lahko normalno funkcijoniraš tud z mlajšim moškim ali z maljšo žensko ali z istim letnikom.
to je pač moja definicija. moški zaustajajo z zrelostjo ali pa me prehitevamo in nismo uskaljeni
.....................................................
drgač se mi pa ne zdi čudno če majo punce mlajše fante in fantje starejše punce.
why not?
če se mata rada se mata rada tuki sploh ni debate.
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
Jst mam tud nekoga, sicer nisva skupi sam pa nekako se bližamo temu.. on je 9 let starejši od mene in se super ujameva, res, poznava se že kr neki časa in se mava fajn. mislim pa da leta niso nobena ovira, lahk je mal nerodno k npr. 10 let starejšega fanta predstaviš doma, sam sej konc koncou si ti z njim ne pa tvoji starši ane, to je pač sam tko... formalnost
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
[She.] napisal/-a:moj je enako star kot jst ...
nekatere punce govorijo da je bolše če imaš starejšega, fora je bol zreu in tko.. sam ni res.. . nekateri starejši so še večji otroci :)
Letelo name, ne ? Moj je 5 let starejši ampak se obnaša ko da ma 4.5 let.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Wild_Child
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla skos z največ tri leta starejšimi...pa sm govorila da ni šans da bi hodila z mlajšim...
zdj pa mam k sm se zaljubila u mlajšega...
zdj pa mam k sm se zaljubila u mlajšega...
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
ženska napisal/-a:Tudi jaz imam zdaj mlajšega in lahko rečem, da je najbolj "normalen" in zrel do zdaj. No, ja, sicer pa zrelost tako ali tako ne zavisi od let ...
Same here .. Moj je 2 leti mlajši, pa je vse super .. Se spljoh ne vidi ta razlika ..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
- tancica2
- Sramežljivka
ok... pol če prov razumem ni nič narobe če punca pri 23 peca 5 let mlanjšega tipa?
me pa zanima kako tipi gledajo na to... pri teh letih da ima en frend tok starejšo in kako se on počuti. mu gre samo za trofejo al je loh tok zaljubljen?
dobr bi blo slišat kakšno moški mnenje
me pa zanima kako tipi gledajo na to... pri teh letih da ima en frend tok starejšo in kako se on počuti. mu gre samo za trofejo al je loh tok zaljubljen?
dobr bi blo slišat kakšno moški mnenje
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Jaz poznam dva, ki sta bila nekaj mesecev skupaj, pa je bil on star 15, ona pa 22. Samo je res, da on deluje starejši in če bi ju kdo, ki ju ne pozna, videl skupaj, se mu ne bi zdelo nič čudno, ker zgledata enako stara. On je tudi že marsikaj dal skozi v življenju, tako da je tudi malo bolj "zrel" od njegovih vrstnikov.
Jaz več kot 2 leti mlajšega fanta trenutno sigurno ne bi imela; je pa res, da me precej starejši nikoli niso zanimali... Najbolj mi odgovarjajo približno enako stari kot jaz ali pa kakšno leto, dve starejši.
Jaz več kot 2 leti mlajšega fanta trenutno sigurno ne bi imela; je pa res, da me precej starejši nikoli niso zanimali... Najbolj mi odgovarjajo približno enako stari kot jaz ali pa kakšno leto, dve starejši.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov