Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Jun. 2008 16:02

moj je 5 let starejši. In je včasih prav otročji. ampak samo občasno in še takrat me lepo nasmeje.
nikoli si nisem predstavljala zveze z mlajšim moškim. je pa res, da tudi ni nujno, če je starejši, da bo tudi bolj zrel. je pa ponavadi tako.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 26. Jun. 2008 23:09

ok... eno mnenje:

moja frendica je stara 23 let tip pa 19... nista par... sam flirtata. on je njej ful v redu, sam jo pa mal ovirajo njegova leta. drgač je po njenih besedah zelo zrel...

men se zdi pa mal vseen čudn. on je zaključi srednjo ona pa zaključuje fax... halo?!
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objavaNapisal/-a BeXy » 27. Jun. 2008 10:01

js bom 17, moj bo pa 20 in se men zdi to čist v redu. :cool: Moj tut sicer mogoče zgleda mal mlajš, ampak čustveno je v najinem odnosu dost zrel, js pa tud. :P Sicer mava pa podobne hobije (oba komp.g33ka :oops: , kavica, športi,...) in podobna značaja (ljubosumje, zamerljivost(ups!), smisu za humor, izkazovanje čustev,...) :D

Kr furava, ja... :wink:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 27. Jun. 2008 11:41

tancica2 napisal/-a:ok... eno mnenje:

moja frendica je stara 23 let tip pa 19... nista par... sam flirtata. on je njej ful v redu, sam jo pa mal ovirajo njegova leta. drgač je po njenih besedah zelo zrel...

men se zdi pa mal vseen čudn. on je zaključi srednjo ona pa zaključuje fax... halo?!

hmm .. jst mam isto kolega ki je star 19, njegova punca je 23 .. pa se ful dobr ujameta .. pravzaprav trenutno pričakujeta otroka ..
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 27. Jun. 2008 12:19

takole bom povedala...
z mojim sva narazen 14 let, pa cisto normalno funkcionirava..

Ok je res, da vcasih se mu ne da sexat, ker je preutrujen (stresna sluzba) ampak takrat pac jaz vzamem situacijo v roke pa gre..

Pogovarjava se lahko o vsemu, super je ker me lahko vodi v dolocenih pogledih, svetuje ker je ze veliko dal skozi..
(vec od mene). In ker gleda na stvari dolgorocno, jaz sem pa bolj zivi danes tip.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 29. Jun. 2008 22:46

sej najbrž je vse odvisno od posameznikov... v vecini so mlajši res bolj neresni ij nezreli... samo lih posploševat se pa ne da...
poznam veliko 27, 32 letnikov, ki so popolnoma neresni... tko da... tuki je tezko bit pameten:)
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 29. Jun. 2008 23:24

v večini primerov je tko:

punce prej dozorimo in fantje so mal uzadi. z istim letnikom al mlajšim se težko razumemo zato mamo sj mal starejše fante.
ali obratno. fantje majo vedno mlajša dekleta.

s časoma pa ta razlika zgine in k si starejši in popolnoma zrel (eni prej eni kasnej) lahko normalno funkcijoniraš tud z mlajšim moškim ali z maljšo žensko ali z istim letnikom.

to je pač moja definicija. moški zaustajajo z zrelostjo ali pa me prehitevamo in nismo uskaljeni ;)

.....................................................

drgač se mi pa ne zdi čudno če majo punce mlajše fante in fantje starejše punce.
why not?
če se mata rada se mata rada :) tuki sploh ni debate.
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 02. Jul. 2008 7:14

Jst mam tud nekoga, sicer nisva skupi sam pa nekako se bližamo temu.. on je 9 let starejši od mene in se super ujameva, res, poznava se že kr neki časa in se mava fajn. mislim pa da leta niso nobena ovira, lahk je mal nerodno k npr. 10 let starejšega fanta predstaviš doma, sam sej konc koncou si ti z njim ne pa tvoji starši ane, to je pač sam tko... formalnost :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 02. Jul. 2008 18:30

[She.] napisal/-a:moj je enako star kot jst ...
nekatere punce govorijo da je bolše če imaš starejšega, fora je bol zreu in tko.. sam ni res.. . nekateri starejši so še večji otroci :)

Letelo name, ne ? :lach: Moj je 5 let starejši ampak se obnaša ko da ma 4.5 let. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 02. Jul. 2008 18:35

pri nama sva pa oba bol otročja, tko da se lih ujameva.... nebi mogla met enga resnega :lol: je pa drugače skoraj 2 leti starejši
Wild_Child
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Wild_Child » 06. Jul. 2008 8:15

Jst sm bla skos z največ tri leta starejšimi...pa sm govorila da ni šans da bi hodila z mlajšim...
zdj pa mam k sm se zaljubila u mlajšega...
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a izzie » 06. Jul. 2008 8:56

ženska napisal/-a:Tudi jaz imam zdaj mlajšega in lahko rečem, da je najbolj "normalen" in zrel do zdaj. No, ja, sicer pa zrelost tako ali tako ne zavisi od let ...

Same here .. Moj je 2 leti mlajši, pa je vse super .. Se spljoh ne vidi ta razlika ..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 11. Jul. 2008 7:44

ok... pol če prov razumem ni nič narobe če punca pri 23 peca 5 let mlanjšega tipa? :lol:
me pa zanima kako tipi gledajo na to... pri teh letih da ima en frend tok starejšo in kako se on počuti. mu gre samo za trofejo al je loh tok zaljubljen?

dobr bi blo slišat kakšno moški mnenje :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jul. 2008 8:22

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 11. Jul. 2008 9:28

Jaz poznam dva, ki sta bila nekaj mesecev skupaj, pa je bil on star 15, ona pa 22. Samo je res, da on deluje starejši in če bi ju kdo, ki ju ne pozna, videl skupaj, se mu ne bi zdelo nič čudno, ker zgledata enako stara. On je tudi že marsikaj dal skozi v življenju, tako da je tudi malo bolj "zrel" od njegovih vrstnikov.

Jaz več kot 2 leti mlajšega fanta trenutno sigurno ne bi imela; je pa res, da me precej starejši nikoli niso zanimali... Najbolj mi odgovarjajo približno enako stari kot jaz ali pa kakšno leto, dve starejši.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov