Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *˙KiM˙*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Earth
Jaz imam tudi neko prepričanje da so starejši tipi boljši. Ker me že od 10. leta obdaja starejsa družba, četudi sem veliko družbe zamenjala vedno spoznavam večinoma starejše ljudi, in s tem tudi vedno naletim na starejše tipe.
V njihovi družbi se počutim dobro, varno, predvsem pa teme pa pogovor nikoli ne zmanjka. Morda tudi zaradi vpliva družbe nihče ne verjame da sem stara šele 16 let. Razlike v letih mi ne pomenijo nič.
V njihovi družbi se počutim dobro, varno, predvsem pa teme pa pogovor nikoli ne zmanjka. Morda tudi zaradi vpliva družbe nihče ne verjame da sem stara šele 16 let. Razlike v letih mi ne pomenijo nič.
Follow your feelings, trust the emotions, gravitation is useless tonight, fly, let the electric techno melody blow your mind out into space! EnJoY*
-
white_sharky - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
ojla
moja pa je 2 leti starejsa od mene
lp
w_s
moja pa je 2 leti starejsa od mene
lp
w_s
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
pjotra napisal/-a:Men so tud starejši všeč, tako da jaz jih imam 23, pa ponavadi zbiram nad 30. Pa do ene 36. Mlajši mi pa sploh niso v redu. Mam slabe izkušnje pa mlajšega brata imam in kadarkoli me osvaja kdo mlajši se spomnim na mojega bratca.
hihi, naj se kdo rece, da druzina ne vpliva na izbiro partnerja...jaz tud ne bi mogla imet nekoga, ki bi me kakorkoli spominjal na mojga brata...al pa fotra....
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jaz bi pa bil s punco ki je do 5 let mlajša, več pa ne
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]