Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
jaz sm mela pr 19. letih 14 let starejšega tipa in je blo ful zakon, sam bil je en velik problem - on je hoto bir resn pa to, jaz pa tak ne.... valda
pa sma se ful razumela, ogromna sma se pogovarjala, mislim prav všeč mi je blo... sam tlko let pa ne gre... podpiram 3,4 al 5 let, več pa skorajda ne
pa sma se ful razumela, ogromna sma se pogovarjala, mislim prav všeč mi je blo... sam tlko let pa ne gre... podpiram 3,4 al 5 let, več pa skorajda ne
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
ma tako nekje idealno je po moje enih 5 let razlike, s tem da je moški starejši, zato, ker se mi zdi, kot da moja generacija sploh ni resna
no ja, js lih ravno ne morem sodit, sej ne vem kšnih izkušenj z mojo generacijo niti nism mela, vedno so bli fantje starejši.
največja razlika je bla 9let in s tem mi je najbolj ostalo v "spominu" (ne najdem prave besede)....
drugače pa max 10let
no ja, js lih ravno ne morem sodit, sej ne vem kšnih izkušenj z mojo generacijo niti nism mela, vedno so bli fantje starejši.
največja razlika je bla 9let in s tem mi je najbolj ostalo v "spominu" (ne najdem prave besede)....
drugače pa max 10let
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
eno vprašanje imam... in sicer imam 10let starejšega fanta, že 8mesecev. po značaju, hobijih in vsem sva si zelo podobna. on je star 28let, in ga razumem da mu ne pomenim vse, saj ima tudi službo, prijatelje... in velikokrat nima časa zame. Mene pa to zelo potre v tistem trenutku, saj kasneje razumem, da nima časa. vedno ko se skregava, se še isti večer spoprijateljiva. veliko se pogovarjava in si res zaupava. zadnjič pa je spet nanesla debata na najino starostno razliko. rekel je, da se boji da ga bom pustila. Tudi sama sem se vprašala če sem pri 18letih pripravljena na resno zvezo? vedno si odgovorim z DA. Kaj pa ve? kdaj se vam zdi da se večina punc zresne?
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Nuška, nama s fantom laufa že skoraj tri leta, začela sva ko sm bla js 16 on pa skoraj 18.. Pa za zdaj še ni večjih problemov. So sicer kakšna obdobja pa večje pomembne izkušnje (ko hočeš it vn študirat npr - sej skoz o tem lajnam zdej tle) in je odvisno kok sta zrela pa prpravlena na resno vezo da to prebrodita. Midva bova, če pa slučajno ne, mi pa ne bo žal nobenga trenutka z njim pomojem. Tud js kdaj trmarim v tistem trenutku, ko se že dolgo nisva vidla in nima časa zame. Sam to prebolim, ker mava še veliko časa pred sabo ubistvu, pa tud vem da mora mislit tudi na faks naprimer.
Se da bit v vezi in po svoje žurat, če ti to paše, sam moraš met svojo mejo.
Ne morem ti pa zdaj konkretno povedat kdaj se punce zresnijo.. Meni čisto nič ne manjka, samo js sm bolj zapečkarki tip človeka. So primeri, ko so ble po par let s fantom pa jih zdej vidim in majo vsake dva tedna drugega. To je zelo težko opredelit. Ti moraš zase najbolj sama vedet, če ti paše bit z njim - in kot vidim ti. In pri teh letih, tud če bosta bog ne daj ane šla čez par let narazen, se bo vedno našla kakšna samska prijateljica, če se boš rabla znoret. Mislim, da se skoraj vse lahko nadoknadi, ampak če partnerja pustiš ker samo misliš da nisi dovolj zrel, pa lahko veliko zamudiš (in ti je lahko žal). Itak moraš tako odločitev v sebi premleti (večkrat).
Se da bit v vezi in po svoje žurat, če ti to paše, sam moraš met svojo mejo.
Ne morem ti pa zdaj konkretno povedat kdaj se punce zresnijo.. Meni čisto nič ne manjka, samo js sm bolj zapečkarki tip človeka. So primeri, ko so ble po par let s fantom pa jih zdej vidim in majo vsake dva tedna drugega. To je zelo težko opredelit. Ti moraš zase najbolj sama vedet, če ti paše bit z njim - in kot vidim ti. In pri teh letih, tud če bosta bog ne daj ane šla čez par let narazen, se bo vedno našla kakšna samska prijateljica, če se boš rabla znoret. Mislim, da se skoraj vse lahko nadoknadi, ampak če partnerja pustiš ker samo misliš da nisi dovolj zrel, pa lahko veliko zamudiš (in ti je lahko žal). Itak moraš tako odločitev v sebi premleti (večkrat).
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nuška, nikar preeč ne razmišljat, ampak uživajta, dokler je vama kul in fino.
Ko bo prišlo in sploh - ČE bo prišlo do kakšnih problemov med vama, bota to reševala takrat, nikakor pa se s tem ne obremenjuj zdaj.
Če bi tako razmišljali, kaj vse se lahko zgodi in gre narobe, potem se nam sploh živeti ne bi splačalo, kaj?
Aja, o resnosti... jaz sem imela vezo od 17. do 26. leta in je bil konec veze povezan tudi z mano, ker se mi je malce odpulilo in je prišlo eno obdobje, ko sem želela probat še kaj drugega.
Sedaj je od tega skoraj dve leti, imam novega fanta (tudi 10 let starejšega) in se toliko poznam, da vem, da je bilo takrat tisto pač neko obdobje, ki je očitno moralo priti in vem, da se mu ne bi mogla izogniti, čeprav mi je na včasih žal za nekatere stvari, ki sem jih posledično naredila.
Ampak zdaj nimam kaj, milslim pa, da zdaj živim v eni drugi, dosti bolj umirjeni dimenziji in mi je tako zelo všeč.
Seveda pa nikoli ne vemo, kaj nas še vse doleti.
Ko bo prišlo in sploh - ČE bo prišlo do kakšnih problemov med vama, bota to reševala takrat, nikakor pa se s tem ne obremenjuj zdaj.
Če bi tako razmišljali, kaj vse se lahko zgodi in gre narobe, potem se nam sploh živeti ne bi splačalo, kaj?
Aja, o resnosti... jaz sem imela vezo od 17. do 26. leta in je bil konec veze povezan tudi z mano, ker se mi je malce odpulilo in je prišlo eno obdobje, ko sem želela probat še kaj drugega.
Sedaj je od tega skoraj dve leti, imam novega fanta (tudi 10 let starejšega) in se toliko poznam, da vem, da je bilo takrat tisto pač neko obdobje, ki je očitno moralo priti in vem, da se mu ne bi mogla izogniti, čeprav mi je na včasih žal za nekatere stvari, ki sem jih posledično naredila.
Ampak zdaj nimam kaj, milslim pa, da zdaj živim v eni drugi, dosti bolj umirjeni dimenziji in mi je tako zelo všeč.
Seveda pa nikoli ne vemo, kaj nas še vse doleti.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Mimi_M napisal/-a:Seveda pa nikoli ne vemo, kaj nas še vse doleti.
zato je treba za sedanjost živet. tako da nuška - če čutiš SEDAJ da brez njega ne moreš živeti, potem ti sploh ni treba razmišljat ne o starostni razliki, ne o tem kaj bo z vama, ne o tem kaj bo tebe še pičilo in tako naprej sedaj sta TI in ON in to je najbolj pomembno. uživaj v trenutku!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Nu$k@ napisal/-a:eno vprašanje imam... in sicer imam 10let starejšega fanta, že 8mesecev. po značaju, hobijih in vsem sva si zelo podobna. on je star 28let, in ga razumem da mu ne pomenim vse, saj ima tudi službo, prijatelje... in velikokrat nima časa zame. Mene pa to zelo potre v tistem trenutku, saj kasneje razumem, da nima časa. vedno ko se skregava, se še isti večer spoprijateljiva. veliko se pogovarjava in si res zaupava. zadnjič pa je spet nanesla debata na najino starostno razliko. rekel je, da se boji da ga bom pustila. Tudi sama sem se vprašala če sem pri 18letih pripravljena na resno zvezo? vedno si odgovorim z DA. Kaj pa ve? kdaj se vam zdi da se večina punc zresne?
midva sva začela, ko sem bila stara 18 let...sedaj bom 23...on je starejši 12 let..torej bo 35...
sem bila takrat že kar resna ja..oziroma čisto...če sva še sedaj skupaj:)dejstvo je, da boš morala razumet, da ima on svoje obveznosti...pa se daj še ti malo bolj zaposlit..ga boš takoj razumela...
zraven dela in vsega skupaj sva midva še 3 leta vozila vezo na daljavo...
jaz delam in študiram...on je tudi polno zaposlen...pa vse gre..včasih se je samo treba malo prilagoditi...
je pa zanimivo, da je tudi moj imel strah, da ga bom zapustila...ampak je to minilo...verjamem oziroma vem, da je on tisti pravi...
po mojem ni neke formule kdaj se punca zresni...vsaj jaz mislim tako...
če je pravi boš to itak začutila...ne glede na tvoja ali njegova leta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov