Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lubica23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2006
[quote="*pupika*"]ja, in na začetku mi je odgovarjalo, da je bil navihan, norčav... čez čas pa mi je začelo to najdet, ker je bil otročji! sej obstajajo izjeme, ja... sam js mam z maljšimi pač slabe izkušnje! Tudi ponavadi je tako, da se še niso znoreli in da se ne da pogovarjat z njimi takrat, ko je to najbolj potrebno...
quote]
Fuf..tole mi je dalo pa misliti...mislim da kar drzi...po eni strani ti je vsec norcavost,navihanost..po drgi strani pa se tip skor ne zna resno pogovarjat!!prou mas
quote]
Fuf..tole mi je dalo pa misliti...mislim da kar drzi...po eni strani ti je vsec norcavost,navihanost..po drgi strani pa se tip skor ne zna resno pogovarjat!!prou mas
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sicer nimam izkušnje z mlajšimi (tisti en teden razlike - jaz starejša) ne štejem, ampak mislm, da je to je čist odvisen od izkušenj in interesov posameznika. Lahko je dedec pri 30-tih pa te še vedno ne bo znal zadovoljit na tak način in tako,, kot bi ti rada. V postelji imaš lahko tudi egoiste, ki gledajo samo na svoj užitek, lahko imaš tipa, ki gleda samo nate, in nekoga, ki poskrbi za užitek obeh. Tukaj pa starosti, po mojem, niti ni važna.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
jaz mam raj starejše (vsaj 4-5 let). čeprav je to relativno, sam ponavad je tko, da so mlajši manj izkušeni.
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
uh men je pa ubistvu vseen sam da je tip da se reče, ne pa da zgleda vs posušen pa nemožat
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst sem z enim hodila pol leta, k je bil leto mlajši, pol sm hodila z enim k je bil 4 dni mlajši zdej mam spet enga k je leto mlajši, pa me nič ne moti...bivši je bil pa 2 leti starejši od mene, pa se mi je zdej prestar zame..oz. ne prestar...ob njem sem se počutila čisto majhno, neizkušeno..sm svafurala dolgo zvezo...
jst sm mnenja da se da z mlajšimi bolj furat!
jst sm mnenja da se da z mlajšimi bolj furat!
-
BlackLady - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
trapa napisal/-a:Moj je 3 leta mlajši in se v postelji odlično obnese!
Dejstvo je, da starost tipa ne more vplivat na njegovo "predstavo" - nekateri še pri 30h ne vejo za kaj majo tiča in kako se ženski ustreže.
se strinjam, da leta nimajo nic s tem..
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Sej starost res ni tok važna..če pa mal bol pomislim, pa npr. da bi bla jest okrog 20, tip pa čez 30 bi mi blo kr mal grozno-jest bi hotla vn žurat, on bi si pa hotu ustvart družino-tko da zame razlika največ dve, tri leta..sicr sm pa zdj več kot zadovoljna
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Mimi_M napisal/-a:saj verjetno veš, da to ni pravilo...
npr. moj bivši si je želel otroka pri 24,25 letih, jst pa ne
in sedanji si ga ne želi niti pri 37 in jst tud ne in je super.
Ja ja vem da ni pravilo to velja samo zame (za moj primer)..ja res je morš najdit sebi enakega (zdj glede otrok govorim) in fajn je da si ga našla
Za dežjem vedno posije sonce!!
- Panasonic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
Mislm z mojga stališča je to čist mim da ma ženska 10 al pa več let starejšga tipa... Kva pa vem... ona 24, on 34... Ženska recmo da rodi pr 30-ih (RECIMO!), se prav jih ma on že 40. Fotr bo abrahama praznovou, k otrok še ne bo niti vedu točn kva to pomen, no pr mamici bo vedu , no takrat jih bo oče meu že 60, k bo otrok nekak končal srednjo šolo... Iz tega sledi, da dosti zvez iz teh razlogov se ne obnese... Lep pozdrav!
- emsi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2006
Panasonic napisal/-a:Mislm z mojga stališča je to čist mim da ma ženska 10 al pa več let starejšga tipa... Kva pa vem... ona 24, on 34... Ženska recmo da rodi pr 30-ih (RECIMO!), se prav jih ma on že 40. Fotr bo abrahama praznovou, k otrok še ne bo niti vedu točn kva to pomen, no pr mamici bo vedu , no takrat jih bo oče meu že 60, k bo otrok nekak končal srednjo šolo... Iz tega sledi, da dosti zvez iz teh razlogov se ne obnese... Lep pozdrav!
oh ja.... jz mam tud fanta 11 let starejšega, sam dej no, kje maš pa garancijo, da bosta celo življenje skupaj, pa da bosta mela otroke... al pa da bosta sploh tok cajta še živela.
ja sej vem to je ful črn scenarij, sam hočem povedat, da če trenutno odgovarja, zakaj bi se sekiral?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima