Starejši moški in mlajša ženska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
doors girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Vsekakor starejši ... več kot 30 to je to ... jst sm mela zdej 13let starejšega pa se razlika ni poznala; je pa res, da mam dost razčiščene pojme za svoja let ... sem pač pripravljena, sm dala določene stvari prehitro skozi ... ne da bi mi blo žal, sam očitno je tko naneslo ... nočem se pa karkoli bahat, da se ne bo narobe razumelo ...
- lubica23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2006
Mlajsi je zakon
KER:
*je v njemu vec otroka, navihanosti, norcavosti
*nima za sabo tok enih negativnih izkusenj, da bi se bal kakih novih razmerij, zvez
*ker se trudi se bolj, ker ve da je mlajsi, po vseh merilih bi moral bit pa tip starejsi
*ker se ti dobro pocutis zraven,ker si starejsa,pametnejsa...bolj samozavestna,avtomatsko
*ker ga je tko lahko zapeljati pa zavesti
Mene od zdej zanimajo sam mlajsi
KER:
*je v njemu vec otroka, navihanosti, norcavosti
*nima za sabo tok enih negativnih izkusenj, da bi se bal kakih novih razmerij, zvez
*ker se trudi se bolj, ker ve da je mlajsi, po vseh merilih bi moral bit pa tip starejsi
*ker se ti dobro pocutis zraven,ker si starejsa,pametnejsa...bolj samozavestna,avtomatsko
*ker ga je tko lahko zapeljati pa zavesti
Mene od zdej zanimajo sam mlajsi
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
- lubica23
- Sramežljivka
ANGELgirl napisal/-a:Mlajši so zakon...Dokler ne ugotoviš, da so precej nezreli in nimajo pojma o resni zvezi
Res? Mozno
Sam uzivat je treba v vsakem trenutku, v bistvu vsaj do takrat dokler se to ne pokazekar si napisale hehe Pa jih malo izkoristit, porabit haha
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
-
*urshika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
lubica23 napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Mlajši so zakon...Dokler ne ugotoviš, da so precej nezreli in nimajo pojma o resni zvezi
Res? Mozno
Sam uzivat je treba v vsakem trenutku, v bistvu vsaj do takrat dokler se to ne pokazekar si napisale hehe Pa jih malo izkoristit, porabit haha
Ha, ha...To mas pa prov! Ceprov temu nebi rekla izkoriščanje, k je večini všeč, da joh kaka starejša ženska kej nauči...
- lubica23
- Sramežljivka
*urshika* napisal/-a:Ha, ha...To mas pa prov! Ceprov temu nebi rekla izkoriščanje, k je večini všeč, da joh kaka starejša ženska kej nauči...
Ja no..izkoriscanje v tem pomenu...to v takmu smislu da ne bomo zmeraj jokale, da je sam nas kdo izkoristil...hehe...
V tem primeru, si starejsa,pametnejsa...hehe..torej vzemi kar lahko dobis..ce se pa Mladicek pr tem se kaj nauci, pa je to za njegovo dobro
Ja,no tale post je mal tko... nastrojen, ker sem trenutno jezna,pa si moram dat mal duska...
Sam ne glede na vse....gremo punce, vzemite kar se da;)
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
*urshika* napisal/-a:lubica23 napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Mlajši so zakon...Dokler ne ugotoviš, da so precej nezreli in nimajo pojma o resni zvezi
Res? Mozno
Ha, ha...To mas pa prov! Ceprov temu nebi rekla izkoriščanje, k je večini všeč, da joh kaka starejša ženska kej nauči...
Kaj je lahko lepšega za moškega, da ga starejša ženska lahko kaj nauči. Samo res za resno zvezo pa so primernejši starejši. Lahko je star 18 let in razmišlja kot 30 letnik. A vseeno ima premalo izkušenj, da bi vedel kaj je prava ljubezen (in ne zaljubljenost)...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mah to, da sta dva med katerima je ful razlike (+-15) lahko oh in sploh srečna pa, da se poštekata je bolj izjema kot pravilo. Tut to, da nekateri 18 letniki bolj zrelo in odraslo razmišljajo kot 30 letniki je izjema in jih morš z lupo iskat ... ne rečem pa, da ni možno.
Ne vem no sam jest dvomim, da bi se z nekim 18 letnikom al pa 40 letnikom lah res poštekala in bla na isti ravni glede vsega (razmišljanje, navade, žuranja ali nežuranja, skupni interesi itd.)
Ne vem no sam jest dvomim, da bi se z nekim 18 letnikom al pa 40 letnikom lah res poštekala in bla na isti ravni glede vsega (razmišljanje, navade, žuranja ali nežuranja, skupni interesi itd.)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Valda tu ni pravila in ne moremo na splošno govorit, vsaka pač govori iz svoje lastne izkušnje, ki je samo ena izmed mnogih...
Midva z bivšim sva bila recimo čist sposobna resne veze od 17. leta dalje, nikakor nama to, da sva si bila prvi fant in prva punca, ni predstavljalo nobene ovire, ker sva vse plati ljubezni spoznavala skupaj, eden ob drugem. In sva se imela čist lepo.
zdej mi pa recimo ful paše ta moj 10 let starejši, ker sva si res čist enaka, ful se poštekava in ujameva nekak na vseh področjih, ker je on v bistvu ful različen od ostalih svojih vrstnikov, ki so nekateri že čist zapadli v eno monotosnost in rutinskost življenja.
Nama pa skoz kej dogaja, vse jemljeva bolj tko na izi, pustiva, da stvari same tečejo in nimava nekih pričakovanj glede prihodnosti, ker se oba zavedava, da se že jutri lahko zgodi kaj nepredvidenega
Saj ne rečem, mogoče bi se lih tako ujela tud s kakšnim vrstnikom, sam tko je pač naneslo, da sva s tem skupaj.
Sam zato ne trdim, da so vsi starejši taki, ker vem, da niso. Z enim, ki pa res živi in izgleda kot moj fotr, pa res neb mogl bit.
Midva z bivšim sva bila recimo čist sposobna resne veze od 17. leta dalje, nikakor nama to, da sva si bila prvi fant in prva punca, ni predstavljalo nobene ovire, ker sva vse plati ljubezni spoznavala skupaj, eden ob drugem. In sva se imela čist lepo.
zdej mi pa recimo ful paše ta moj 10 let starejši, ker sva si res čist enaka, ful se poštekava in ujameva nekak na vseh področjih, ker je on v bistvu ful različen od ostalih svojih vrstnikov, ki so nekateri že čist zapadli v eno monotosnost in rutinskost življenja.
Nama pa skoz kej dogaja, vse jemljeva bolj tko na izi, pustiva, da stvari same tečejo in nimava nekih pričakovanj glede prihodnosti, ker se oba zavedava, da se že jutri lahko zgodi kaj nepredvidenega
Saj ne rečem, mogoče bi se lih tako ujela tud s kakšnim vrstnikom, sam tko je pač naneslo, da sva s tem skupaj.
Sam zato ne trdim, da so vsi starejši taki, ker vem, da niso. Z enim, ki pa res živi in izgleda kot moj fotr, pa res neb mogl bit.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
ja, res je, da nemoremo posploševat... js sem imela eno vezo, v kateri je bil fant dve leti mlajši od mene... ja, in na začetku mi je odgovarjalo, da je bil navihan, norčav... čez čas pa mi je začelo to najdet, ker je bil otročji! sej obstajajo izjeme, ja... sam js mam z maljšimi pač slabe izkušnje! Tudi ponavadi je tako, da se še niso znoreli in da se ne da pogovarjat z njimi takrat, ko je to najbolj potrebno...
Pa ne posplošujem!
To je odvisno od posameznega človeka! Obstajajo pa dedi (tudi sama poznam par takih primerkov), ki so stari 30 in še totalno neresni...
Js nemorem rečt, s kom mi je boljše.. ker je to res čist odvisno od osebe...
Mam pa boljše izkušnje z moškimi, ki so starejši od mene....
Pa ne posplošujem!
To je odvisno od posameznega človeka! Obstajajo pa dedi (tudi sama poznam par takih primerkov), ki so stari 30 in še totalno neresni...
Js nemorem rečt, s kom mi je boljše.. ker je to res čist odvisno od osebe...
Mam pa boljše izkušnje z moškimi, ki so starejši od mene....
My dreams are my reality...
- parizanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
saj ima še naš predsednik vlade 20 let mlajšo, pa prej je bil pa menda tudi z mlajšo (menda je bla kar njegova PR-ovka)...skratka, če lahko naš Janša leta nad streho svoje ljubice s helikopterjem pa bi mu res lahko bila hčerka,....kaj sploh govorimo o razlikah v letih???? Pač živimo v taki državi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]