Starejši moški in mlajša ženska

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 06. Sep. 2006 16:16

Zakaj dvomim,zato kr sm pred kratkim bla z enim em..6let starejsim in me je mal prestrasil ful je ze ztacel govort o prihodnosti in tko,pa bova mela tak avto pa ti bos mela tega,pa morm iskat stanovanje,pa gres lohk z mano,pa...mami skos sprasuje kdaj bodo vnuki,pa js bom svoje otroke to pa ono...pa tko..pa sva bla sam en mesc skp..sam mene je s takimi ful tist uzpanicaru,me je blo kr strah..fuck kaj on vse ze planira a ne in cist enostavno mene zravn vkljuci...pa nocem zdej izpadet tud js taka k sm v tem primeru strejsa..sicer ne tok,ampak sam 2,5:)
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a olivia » 06. Sep. 2006 17:51

lubica23 napisal/-a:Zakaj dvomim,zato kr sm pred kratkim bla z enim em..6let starejsim in me je mal prestrasil ful je ze ztacel govort o prihodnosti in tko,pa bova mela tak avto pa ti bos mela tega,pa morm iskat stanovanje,pa gres lohk z mano,pa...mami skos sprasuje kdaj bodo vnuki,pa js bom svoje otroke to pa ono...pa tko..pa sva bla sam en mesc skp..sam mene je s takimi ful tist uzpanicaru,me je blo kr strah..fuck kaj on vse ze planira a ne in cist enostavno mene zravn vkljuci...pa nocem zdej izpadet tud js taka k sm v tem primeru strejsa..sicer ne tok,ampak sam 2,5:)

ma dokler mu ne boš težila s froci ne boš taka
če te je pa strah pa si bl uizi vzamta...ma kaj jz vem lahko je govort
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 06. Sep. 2006 19:15

olivia napisal/-a:ma dokler mu ne boš težila s froci ne boš taka
če te je pa strah pa si bl uizi vzamta...ma kaj jz vem lahko je govort

Hvala za moralno podporo!:)Bom porocala kako se bo izteklo,sej s casom pa spoznavanjem marsikaj vidis pa dojames...mi je pa tok srckan da sigurno ne bom pustila da gre mimo kar tko ;) ce ne bo pa spet ena izkusnja vec,a ne?hehe...Jej,k smo ze stari haha..ma sej zdej sva tko uradno par tko da... :hearts: :love: sporocim...k bo kak fajn napredek,pol bom lohk pametovala v tej temi ;)
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 09. Sep. 2006 13:18

Zalomi se itak lahka zaradi sto stvari, ampak sigurno ni nobenga potrdila :kleeblatt: , da ravno zato, ker je mlajši. Jaz sem se tudi zaljubla v mlajšega in to celo....zajemte sapo :unknown: al pa zamižte :anonym: v šest let mlajšega, on 27, jaz 33 pa se mam čist fajn. V začetku sem se ful sekirala, ampak potem sem pa ugotovila, da se imava pač super in sem še vedno z njim. Čeprav mava tud midva en velik problem in sicer je to njegova punca, za katero jaz v začetku sploh nisem vedela, polj sem se pa že zapletla. In on je ful razcepljen, že parkrat sva se razšla pa spet padla v objem. Upam, da bo kmalu razčistil. Ampak hotla sem reč, res, leta, ko so enkrat čez dvajset, po moje niso več problem, poznam ful starejših tipov od mene, ki so blazno otročji, čeprav majo že sive lase :gruebel: tko, da če se mata rada,...daj no, nehaj komplicirat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 09. Sep. 2006 14:40

jst sm pol leta hodila z leto mlajšim tipom, s tem da sm bla jst stara 15, on 14..pol si pa predstavljejte kaka veza je to mogla bit..poznam pa eno k je stara 23 let, mož pa jih ma 35, 3 leta že skup živita, zdej pred enim mesecom sta se poročla, in jima gre čist fajn! tko da leta ko si starejši sploh niso pomembna!
Uporabniški avatar
Little_star
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: ozvezdje

Neprebrana objavaNapisal/-a Little_star » 11. Sep. 2006 18:44

Hmm... no, meni se trenutno dopade moj vrstnik, ki je samo eno leto starejši od mene, vendar sem bila leto pa pol zaljubljena v fanta (moškega), starega 30 let - jaz pa sem 16. V bistvu se je z mano normalno pogovarjal, isto jaz z njim, ker je bil prvi tip v mojem življenju, s katerim sem se lahko povsem spontano pogovarjala. Ni me obravnaval kot najstnico, ampak je rekel, da sem za svoja leta dokaj umirjena in zrela oseba. Sicer nikoli nisva hodila ali kaj podobnega (čeprav še ni poročen, mislim, da niti dekleta nima), vendar sva pač dobra znanca, ne ravno prijatelja. Tudi izobražen je in vsestransko razgledan in v marsičem sva si podobna. Oba se npr. tudi navdušujeva nad istimi športi. Neke vrste sorodna duša in ko najdeš nekoga, katerega smatraš za sorodno dušo, starost nima nič opraviti s tem. Nič! V bistvu je zanimivo, da nisva prijatelja, ampak znanca, ampak deluje tako pošten, da sem govorila dejansko kar sem mislila, ko sem bila z njim. Nikoli mu nisem niti namignila, da mi je všeč. Sem pa bila v mislih oz. podzavesti kar leto in pol "zvesta" samo njemu, ker ga nisem in nisem mogla pozabiti in se osredotočiti na sovrstnike. Še huje je bilo, ker tega nisem mogla nikomur zaupati. Po mojem bi si mislili, da sem naivna punca, ki ne ve kaj hoče (tipičen stereotip) ali pa da bi šlo za pedofilijo, če bi bila v resni zvezi z njim. On je preprosto oseba, katere ne moreš kar tako odmisliti in si reči: tako, z jutrišnjim dnem več ne bom pomislila nanj. Ne gre, preprosto ne! Kljub temu, da se mi nekaj časa že dopade moj vrstnik, ga podzavestno včasih primerjam z mojo prejšnjo neuslišano ljubeznijo. Seveda delam napako, ampak dokler to ostaja samo v mojih mislih, ni nič narobe. Sicer pa... 14 let je starejši od mene in moj "oče" ne bi mogel biti (po starosti), ker je starostna razlika še nekako normalna. Moja sestra hodi z 10 let starejšim fantom, s tem, da je ona sama stara že krepko nad 20 let. verjetno sem se tega malo navzela od nje. :) Menim, da ljubezen premaga vse ovire, če ti je le kaj do osebe, s katero želiš živeti... tudi vse
življenje. Jaz pravim tako: where is a will, there is a way...
ChicaLatina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ChicaLatina » 12. Sep. 2006 21:48

Jaz še nikoli nisem imela mlajšega tipa od sebe in si to tudi težko predstavljam, kajti vsi me imajo za preodraslo za svojih dvajset let. Vendar nikoli ne reči nikoli.
S starejšimi tipi se dobro razumem, ker je večina tistih, ki jih poznam bol na moji valovni dolžini, ne pa tako, kot večina mojih vrstniki.
Sem pa tudi mnenja, da leta ne igrajo zelo pomembne vloge (dokler je razlika v mejah normale- recimo do 10let). Bol pomembno je kakšna je tista oseba in kako razmišlja ter seveda če sta si kompitabilna. Okolica ima pa velikokrat kaj za pripomnit, ampak v bistvu se na koncu gre za naše življenje in srečo. Vskakor pa je na začetku dokaj velik iziv imeti vezo v kateri je razlika v letih dokaj velika.

Lp
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *urshika* » 12. Sep. 2006 23:55

Joj, prebrala sm vse poste, pa mate vecinoma vse sm starejse tipe...No sj jz sm jih tud mela, DO ZDEJ!! :? Pa mi je blo vse normaln, tud ce je bil 15 let starejsi. Sm zdej sm se pa cist zacopala u tipa, k je mel glih zdej 18, pa je vec k tri leta mlajsi od mene. Sj se prepricujem, da me ne mot, sm me! K vedno pomislm, da nima niti se izpita za avto, nima kesa svojga...jz sm pa ze dolg bolj samostojna...Pa k mi je neumno, da ga jz k mamica okol vozm. :D
Sm k sploh ne zgleda tok mlad, pa odraslo tud razmislja bolj, k marsikateri 25 letnik....Pa se tok mi je zmesu glavo, da je za znoret... :love:
Sm k komu povem, pa me vsi obsojajo, kako je premlad zame, da jz z njim nimam kej pocet pa take, pa ce ga mam, da ga kej naucim....uglavnem ze to poslusanje je zlo utrujajoce! :(
lubica23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica23 » 13. Sep. 2006 0:42

*urshika* napisal/-a:Joj, prebrala sm vse poste, pa mate vecinoma vse sm starejse tipe...No sj jz sm jih tud mela, DO ZDEJ!! :? Pa mi je blo vse normaln, tud ce je bil 15 let starejsi. Sm zdej sm se pa cist zacopala u tipa, k je mel glih zdej 18, pa je vec k tri leta mlajsi od mene. Sj se prepricujem, da me ne mot, sm me! K vedno pomislm, da nima niti se izpita za avto, nima kesa svojga...jz sm pa ze dolg bolj samostojna...Pa k mi je neumno, da ga jz k mamica okol vozm. :D
Sm k sploh ne zgleda tok mlad, pa odraslo tud razmislja bolj, k marsikateri 25 letnik....Pa se tok mi je zmesu glavo, da je za znoret... :love:
Sm k komu povem, pa me vsi obsojajo, kako je premlad zame, da jz z njim nimam kej pocet pa take, pa ce ga mam, da ga kej naucim....uglavnem ze to poslusanje je zlo utrujajoce! :(

Je hecno tko,a ne?Pri meni tud..sploh k te kdo tko vprasa ja kok je pa star..ja je mlajsi...pa kr pogledajo...hehe..Ma je mal hecno,ampak tko je..Pac poskusis..
Drzim pesti tud zate!Upam, da se bodo najine zveze dobro iztekle da ne bo na koncu tko da bova obe jokali ker sva verjeli piscanckom...(moj zdejsnji je mlajsi od mene skoraj 3leta,sicer ma avto,pa mogoce je celo bolj samostojen kot js,pa res mu ni videt,no..vsaj zdi se mi:))
Zivljenje ni igra,pa vendar jo igramo,ljubezen ni zoga pa vendar si jo podajmo,sreca ni nevidna,pa vendar je ne opazimo...
lenka12
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lenka12 » 13. Sep. 2006 12:21

ja včeri ko sem odprla novo temo nisem vidla tvoje objave,tko da prvo sorry,drugo pa ja,starejši moški,mlajša ženska... :? to še kr nekak tolerirajo.ampak ko ma ženska mlajšega recimo 15 let pa jo vsi mal čudn gledajo a ne?! :?
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 13. Sep. 2006 16:11

ma trenutno me ne zanimajomlajši so mi pa ql tm do 6 let starejši :D
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 14. Sep. 2006 12:24

:scherzkeks: jaz mislim, da je predvsem odvisno, ali tip hoče vezo in to resno, ali ne...sploh med yappiji je ogromno takih, ki ne bodo nikoli odrasli, imam pa brata, ki je star 28 let pa je dosti bolj odrasel od 40 in 30 letnikov. Tko, da po moje je ključ res drugje. Jaz mam zdaj šest let mlajšga pa poskušam z njim vezo "graditi" :love: na tem, da se razumeva in se imava fajn. Na leta sem pa že čisto pozabla,..no, skoraj. Včasih se sicer pokaže kakšna otročjost ampak tud pri meni se. Pa je malo drugače dokler še nimamo družine,...Seveda pa je lažje biti z mlajšim tipom, ki že ima stanovanje, živi sam, ima službo, svoj avto, svoj denar...kot ta moj. Hoditi z mlajšim, ki je še odvisen je bolj rizično. Ampak kot sem rekla, pomembno je po moje predvsem kaj hočeta narediti iz veze oz. koliko se imata rada.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 14. Sep. 2006 12:39

pinkyica napisal/-a:ma trenutno me ne zanimajomlajši so mi pa ql tm do 6 let starejši :D

Hehehe sej, če bi pa tebe zanimali mljaši bi bli pa to že 12, 13 letniki :eek: :P

Drgač pa men se to ne zdi nič groznega kot je parižanka omenla da je stara 33 pa ma fanta, ki je 27... drugo bi blo, če bi bla mogoče še oba dost mlajša.

Aja pa še tole:
Litlle_star napisal/-a:Sicer pa... 14 let je starejši od mene in moj "oče" ne bi mogel biti (po starosti), ker je starostna razlika še nekako normalna.

Hm, nevem ampak jest dejansko poznam enga, ki je bil že pri 15-ih fotr :? ... sj je možno ampak punca pri 16-ih in moški pri 30-ih sta večinoma vedno dva različna svetova. Mam prjatlco k je stara 24 pa hodi z enim k je 40 ( Slika ) in tut opaža, da je on bolj nekako tradicionalen pa na čase staromoden itd. skratka čist drugačen od nje.

Jest mislim, da je to (razlika + 15) v veliki večini NO GO!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 14. Sep. 2006 12:41

Moj je od mene starejši 1 leto....
Sem pa pristašica starejših in ne mlajših :wink:
Misli pozitivno....
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Sep. 2006 17:52

MIGRENA napisal/-a:
pinkyica napisal/-a:ma trenutno me ne zanimajomlajši so mi pa ql tm do 6 let starejši :D

Hehehe sej, če bi pa tebe zanimali mljaši bi bli pa to že 12, 13 letniki :eek: :P

Mene bi bolj skrbelo, da 15 letnico zanimajo 20 in 21 letniki.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov